من کارمند واحد CORE در بخش NOC شرکت فن آوا هستم. نمیدونم چقدر با شرکتش آشنایی دارید اما فن آوا FCP هستش و حدود 12 ساله داره اینترنت ارائه میده. هفته ی قبل این مصوبه دست ما رسید با قیمت های بسیار عجیب و غریب! به طور مثال مشترکی که تا الان با پرداخت ماهانه 30 هزارتومن میتونست از سرویس 2 مگ (آپ تو 16 مگ) و 5 گیگ ترافیک عادی که شبانه ش هم از ساعت 2 تا 7 رایگان بود استفاده کنه، میبایست همون اینترنت رو الان با قیمت ماهانه 83 هزارتومن بخره! جالب اینجاست که براش سطح بندی عجیب و غریب کرده بودن! مثلا سطح 1 سرویس 30 گیگ بود. یعنی شما در ماه اگر 30 گیگ دانلود میکردی سرعتت تقسیم به 8 میشد. اگر 50 گیگ دانلود میکردی تقسیم به 16 میشد و الی آخر ... ! ما مصوبه رو از لحاظ فنی قبول نکردیم و طی مکاتبه هایی که با آسیاتک، شاتل، پارس آنلاین و بقیه ی FCP ها داشتیم، اونا هم اعلام کردن که روی مصوبه اعتراض زدن و قبولش نکردن. جالبه بدونید که پای مصوبه مهر تایید سپاه خورده بود و دوستان دارن زحمت میکشن و این یه مورد رو هم تر میزنن توش تا ترمالیشون در مملکت رو کامل کنن.
الان ساعت 6:47 دقیقه ی صبح هستش و سرکار هستم. همین الان براتون یه تست از SpeedTest میزارم تا وضعیت نت رو ببینید. تا چند وقت دیگه به احتمال زیاد باید با نت درجه دو ایران هم خداحافظی کنید و به احتمال خیلی زیاد باید به نت درجه 4 نقل کیفیت کنیم و از این نظر هم بدترین کشور دنیا بشیم. البته تست زیر مربوط به شبکه ی داخلی (Intranet) ما هستش اما خب توی این مصوبه ای که فرستادن، حتی تو شبکه های داخلی ما هم میخوان دخالت داشته باشن.
ما توی واحد Core بیشتر به سرعت آپلود نیاز داریم و واسه همین انقدر اختلاف بین دانلود و اپلود هستش. دلیلشم این هستش که گراف های مختلف که هرکدومشون بالغ بر 100 گیگ حجم دارن رو روی شبکه اپلود میکنیم

اما میخوام بهتون بگم که از همین لحظه اماده ی خداحافظی با اینترنت پر سرعت باشید. البته متاسفانه!