خب خوشبختانه دوران مفت خوری (دزدی/دست تو جیب دیگران کردن) یک عده داره به سر میرسه. حالا برای ارزون شدن یک بازی 6 ماه صبر کنید. تا بفهمید کسانی که دست تو جیب بقیه نمیکنند چی میکشند! بازار بازی دست دوم که به گند کشیدید. حالا چند وقت بی بازی بشید تا درک کنید داستان چیه !
---
چند وقتیه هرکی میخواد پایرسی و حتی اکانت هکی و دزدی را توجیه کنه حرف از بازی 300/400/500 تومنی میزنه.!
به پیر به پیغمبر 90% ملت بازی 300 تومنی نمیخرند. کسی که حرف از این قیمت میزنه نشون میده که اصلا خبر و امار بازار بازی قانونی را نداره. رو هوا یه چیزی میگه که فقط خودش را راضی کنه که مثلا دزدی نمیکنه و کارش بد نیست! یا شایدم زیادی زرنگ تشریف دارید و بازی 300 تومنی ارزون تر گیر نمیارید
بی انصاف ترین فروشنده بازی را روز اول میده 265. ده روز بعد میکشه به حدود 230. یک ماه بعد حدود 200/220. که با توجه به نرخ ارز مملکتتمون قیمت واقعی بازی محسوب میشه. بماند که با یکم صبر و تحمل 2/3 ماه بعد از عرضه بازی 60$ تو بازار بین 100/150 هم گیر میاد. باز هم بماند که بازی های +1 سال پیش تو استور پرایس کات 50/75 درصد و تخفیف های +85 درصد میخورند.!
دوستان گل. بد عادت شدید. به همین سادگی. به جای توهین و کوچیک دونستن کسانی که میخوان محصول قانونی تهیه کنند با واقعیت خودتون که دزدی و تجاوز به حریم شخصی بقیست کنار بیاید. واقعا باور کردنی نیست که میاید تو تاپیک و با افتخار خاطرات دزدی و اکانت ملت را تعریف میکنید.
هر جا هم کم میارید. به جای اینکه با واقعیت روبرو بشید خودتون را با این جمله ها راضی میکنید.(طرف نشسته خونه منتظر پول باباشه بازی بخره. طرف ندید بدیده عشق بازی اورجینال داره)
درحالی که باید بدانید :
اینکه شما عادت دارید بدون زحمت به یک چیزی برسید اونم زودتر از دیگران مشکل کسایی که برای رسیدن به یک چیز زحمت میکشند نیست! جالبه شمایی که عادت داری مفت بازی کنی. شمایی که عادت داری بدون زحمت به بازی برسی. به کسی که زحمت میکشه بازی میخره میگید نشسته خونه تا بابایی پول بده !
اصلا فرضا یک بچه 15 ساله با پول باباش بازی اصل بخره. دمش گرم. پولی که میتونست پای دختر بازی و فلان مارک لباس(مثل شماها) خرج کنه داده بازی خریده. با سن کمش بازم بازی را به خیلی چیز ها ترجیح داده. به نظرم این میشه یک گیمر واقعی.
نه کسی که میخوره. میخوابه. و چون عادت داره بخوره بخوابه طبیعتا براش قابل درک نیست پول لباسشو بده پای گیم. پول مسخره بازیشو بده پای گیم. اوج هنرش دزدیدن اکانت اون بدبختیه که 75 درصد دلیل کار کردنش بازی خریدنه!
بحث pc. بازی های pc. کنسول های هک شده نسل قبل. دنوو و فیلم و موزیک و غیره واقعا ربطی به اکانت هکی که مال یک شخص حقیقیه نداره! از پایرسی دفاع نمیکنم. ولی فرقش با اکانت هکی را میدونم.
---
با تمام این حرف ها بازم به نظرم شیپیش یک گیمر که اکانت هکی استفاده میکنه ارزش داره تا سر تا پای فروشندگان و دلالان بازار اکانت هکی. من خودم گیمرم. میفهمم وقتی یک عشق گیم بازی نداره چی میکشه. درست یا غلط دزدی یا نه حداقل این ادم برای لذت سمت بازی میره. ولی اون دلال فرصت طلب فقط برای جیبش میاد تو این تاپیک. تعداشونم کم نیست. فقط برای سود شخصیش اکانت هک شده ملت را میفروشه. حمایت از این افراد. زمین تا اسمون فرق داره با حمایت از امثال cpy , غیره..
همین افراد با فراهم کردن این بساط باعث شدند خیلی ها برند سمت اکانت هکی. در حالی که همین خیلی ها شاید اگه درست تو بازار اورجینال بازی میخریدند (پرایس کات تخفیف و دست دوم) الان سمت اکانت هکی نبودند. موضوع اینه که فکر میکنید تنها راه بازی کردن اکانت هکی. که البته تقصیر شما نیست و تقصیر همین دلالان گرامیه که ذهنتون را مسموم کردند.
اگه میگید تو ایران نمایندگی نداریم بازی گرونه مارا ادم حساب نمیکنند پس هکی میخریم پس با همین دیدگاه خیلی از اجناس خارجی که بدون نمایندگی تو ایران به فروش میرسند را بریم از خونه مردم بدزدیم دیگه نه؟ این همه گوشی تبلت و انواع تکنولوژی هایی که تو کشورمون قیمت حبابی غیر واقعی دارند را بریم بدزدیم دیگه؟ ماشین خارجی هم اینجا از دنیا 200% گرون تره وضعش از گیم خیلی بدتره پس بریم بدزدیم؟
قصدم نصیحت نیست. من کیم که بقیه را نصیحت کنم؟ ما هممون محصول این کشوریم. یکی 4/3 ساله بازی اورجینال میخره مثل من(سگا و میکرو 20 سال پیش را حساب نکنیم
). یکی 7/8 ساله. یکیم هنوز به این مرحله نرسیده. فقط خواستم یک یاداوری کوچیک از واقعیت تو تاپیکی بکنم که دزدی توش شده کار خوب. و تهیه قانونی محصول شده کار چیپ ! والا ما هم یک عمر مریض ارشیو بازی جیل بریک pc و ps3 اینها بودیم. ولی حداقل نیومدیم برای توجیه خودمون استفاده کننده های قانونی را زیر سوال ببریم و بعضا مسخره کنیم!