خداحافظی با اکانت‌های هکی و ترکیبی PS4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
upload_2017-3-5_21-55-44.png

دیروز یکی از کاربران وب‌سایت reddit تصویری منتشر کرد که نشان می‌دهد در آپدیت رسمی و جدید کنسول PS4 می‌توان بدون محدودیت شش ماهه‌ای که قبلاً وجود داشت، اکانت خود را از روی یک کنسول PS4 دیگر دی اکتیو کرده و دوباره بر روی کنسول خود اکتیو پرایمری کنید.

با توجه به تصویر منتشر شده، در بخش Active as Your Primary PS4 تغییراتی ایجاد شده است و در صورتی که اکانت شما بر روی کنسول دیگری فعال باشد، گزینه Change to This PS4 ظاهر شده و اکانت از روی کنسول قبلی غیرفعال و بر روی کنسول فعلی فعال خواهد شد.

در صورتی که این موضوع درست باشد و این قابلیت در آپدیت بعدی کنسول PS4 اضافه شود، از این به بعد باید با اکانت‌های هک شده‌ای که با نام اکانت‌های ترکیبی در ایران معروف بوده و به فروش می‌رسیدند خداحافظی کرد.

در ادامه تصویر موردنظر قرار گرفته است.

BwKHTdW.jpg

به جای اینکه خبر اشتباه بذارید و کاربر ها رو با هم دعوا بندازید قبلش یه کم سرچ میکردید بد نبود reddit هم شد منبع خبر:))
اصل خبر اینه: از این به بعد کار اتفاقا آسون تر میشه شما میتونید از طریق خود کنسول اکانت طرف رو دی اکتیو کنید و نیاز به مراجعه به سایت نیست.والسلام هیچ اتفاق خاص دیگه قرار نیست بیافته.
به علاوه اینکه وقتی شما از طریق کنسول دوم اکانت رو دی اکتیو و بعد اکتیو کنید, کنسول نفر اول یا صاحب اکانت تا 24 ساعت محدود,نمیتونه اکانت رو دوباره فعال کنه در واقع سونی صاحب اکانت رو تنبیه هم میکنه =))

Bit of a warning there is a 24-hour lock once you switch primary for that other console to become primary again.

448132IMG20170305072019.jpg

منبع : PS4 4.50 Allows You to Deactivate Primary System Remotely From Another PS4 - MP1st

آخرین ویرایش:
به جای اینکه خبر اشتباه بذارید و کاربر ها رو با هم دعوا بندازید قبلش یه کم سرچ میکردید بد نبود reddit هم شد منبع خبر:))
اصل خبر اینه: از این به بعد کار اتفاقا آسون تر میشه شما میتونید از طریق خود کنسول اکانت طرف رو دی اکتیو کنید و نیاز به مراجعه به سایت نیست.والسلام هیچ اتفاق خاص دیگه قرار نیست بیافته.
به علاوه اینکه وقتی شما از طریق کنسول دوم اکانت رو دی اکتیو و بعد اکتیو کنید, کنسول نفر اول یا صاحب اکانت تا 24 ساعت محدود,نمیتونه اکانت رو دوباره فعال کنه در واقع سونی صاحب اکانت رو تنبیه هم میکنه =))

منبع : PS4 4.50 Allows You to Deactivate Primary System Remotely From Another PS4 - MP1st
این چیزی که دوستان میگفتن اگه درست میبود یه بازی رو رویه ۱۰ تا کنسول میشد اجرا کرد ( آفلاین البته) اصلا با عقل جور در نمیاد یه متن کامل هم صفحه قبل گذاشتم

خب یه سوال فنی الان چه تضمینی هست صاحب اکانت ۲۴ ساعت بعد‌‌ از همین‌ گزینه استفاده نکنه؟! اگر همینطور باشه باید هر لحظه ترس از قفل شدن بازی داشته باشید

خب یه سوال فنی الان چه تضمینی هست صاحب اکانت ۲۴ ساعت بعد‌‌ از همین‌ گزینه استفاده نکنه؟! اگر همینطور باشه باید هر لحظه ترس از قفل شدن بازی داشته باشید
نمیتونه چون این گزینه دی اکتیو داخل سایت (که قراره با این آپدیت به کنسول هم اضافه بشه) هر 6 ماه یک بار فعال میشه ,تنها یه راه داره بره ساپورت شکایت کنه.
این محدودیت ۲۴ ساعت هم جدا از اون ۶ ماهه
این ۲۴ ساعت واسه اینه به طور مثال هی پشت سر هم کسی با دوستش پریماری یا ظرفیت دوم رو با هم جابجا نکنند .در واقع کسی بخواد بدون استفاده از قابلیت ۶ ماه اکانت رو به دوستش مثلا قرض بده همون موقع نمیتونه پسش بگیره ,درجا دوباره اکتیو کنه ۲۴ ساعت باید صبر کنه.
خلاصه مشکلی که که واسه اکانت های هکی پیش نمیاد هیچ بلکه ممکنه کار واسه شیرینگ قانونی احتمالا سخت تر بشه
آپدیت بیاد همه چی بهتر مشخص میشه:)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: guppy
نمیتونه چون این گزینه دی اکتیو داخل سایت (که قراره با این آپدیت به کنسول هم اضافه بشه) هر 6 ماه یک بار فعال میشه ,تنها یه راه داره بره ساپورت شکایت کنه.
این ۲۴ ساعت واسه اینه به طور مثال هی پشت سر هم کسی با دوستش پریماری یا ظرفیت دوم رو با هم جابجا نکنند .در واقع کسی بخواد بدون استفاده از قابلیت ۶ ماه اکانت رو به دوستش مثلا قرض بده همون موقع نمیتونه پسش بگیره ,درجا دوباره اکتیو کنه ۲۴ ساعت باید صبر کنه.
اصلا مشخص هست چه داستانی داری تعریف میکنی .

خب تو منبع خبرت که نزده که ۶ ماه محدودیت داره یا همون گزینه deactive all رو‌ اوردن اینجا، ببین فرض کن اکانت رو دادی دوستت اکتیو کرده حالا بخوای اکانت رو با کس دیگه شیر کنی باید به دوستت بگی که از کنسولش دی اکتیو کنه شما با این گزینه جدید یه راس میری میزنی کنسول بعدی شیر میکنی دیگه لازم نیست معطل دوستت بشی که اکانت رو از کنسولش برداره،‌ حالا این چیزیه که‌‌ خودم از خبر برداشت کردم فعلا بهتره صبر‌ کنیم اپدیت بیاد ببینیم چطوری کار میکنه، به این کانال های تلگرام هیچ اطمینانی نیست

• Like
Reactions: Sam Drake
خب تو منبع خبرت که نزده که ۶ ماه محدودیت داره یا همون گزینه deactive all رو‌ اوردن اینجا، ببین فرض کن اکانت رو دادی دوستت اکتیو کرده حالا بخوای اکانت رو با کس دیگه شیر کنی باید به دوستت بگی که از کنسولش دی اکتیو کنه شما با این گزینه جدید یه راس میری میزنی کنسول بعدی شیر میکنی دیگه لازم نیست معطل دوستت بشی که اکانت رو از کنسولش برداره،‌ حالا این چیزیه که‌‌ خودم از خبر برداشت کردم فعلا بهتره صبر‌ کنیم اپدیت بیاد ببینیم چطوری کار میکنه، به این کانال های تلگرام هیچ اطمینانی نیست
اتفاقا دقیقا همون deactivate all , یا 6 ماهه سایت هستش که توی آپدیت جدید آوردن به خود کنسول اضافه کردن. قسمت پایین منبع خبر دقت کنی دو تا عکس رو نیگاه کن, اولی روی فریم ور 4.07 تست کردن گفته به سایت مراجعه کنید.اما همون اکانت روی بتا 4.50 تست کردن گزینه دی اکیتو واسش فعاله.
همون طور که توی منبع خبر هم هست فقط فقط گزینه دی اکتیو سایت رو آوردن رو کنسول والاسلام, به اکانت های هکی هم ضرری نمیرسه هیچ ,کار رو آسون تر هم کردن , زحمت رفتن به سایت هم دیگه برداشتن:))
این محدودیت 24 ساعت هم واسه شیرینگه, که از این به بعد مثلا من اکانتم رو به دوستم بدم بعدش بهش بگم دی اکتیو کن پسش بده, همون ساعت ,یا دقیقه من نمیتونم دوباره اکتیو کنم 24 ساعت باید صبر کنم.
باز هم با اومدن اپدیت همه چی روشن میشه.:)

PS4 with 4.07
Screenshot_4.png

Our PS4 4.50 Beta
Screenshot_5.png

آخرین ویرایش:
تو که کردی میدونی این داستانت زو ترجمه کن .. بفهمیم سونی چطور صاحب اصلی اکانت رو تنبیه میکنه
همین که اکانتش رو بره با شکایت پس بگیره اون ۶ ماه رو حلش کنه تازه باز باید ۲۴ ساعت صبر کنه تا بتونه دوباره اکتیو کنه از جنبه شوخی دست کمی از تنبیه نداره:))
یه کم صبر کنید معلوم میشه کی داستان میگه یا کی سفسطه میکنه و با ذره بین دنبال ایراد بنی اسراییلی گرفتنه
اما اصل قضیه هیچ تغییری نمیکنه چه شما و دوستانتون خوشت بیاد چه نیاد با این آپدیت هم مشخصه که هیچ اتفاقی واسه اکانت های هکی نمیفته و اکانت هکی پابرجا و محکم که باقی میمونه هیچ, استفادش راحت تر و آسون تر هم میشه سند و مدرک هم اندازه کافی گذاشتم.
این بحث هم از نظر بنده تموم شده است چون میدونم کش پیدا کنه آخرش میرسه به بحث های خاله زنکی و مهد کودکی
موفق باشیم:-h

همین که اکانتش رو بره با شکایت پس بگیره اون ۶ ماه رو حلش کنه تازه باز باید ۲۴ ساعت صبر کنه تا بتونه دوباره اکتیو کنه از جنبه شوخی دست کمی از تنبیه نداره:))
یه کم صبر کنید معلوم میشه کی داستان میگه یا کی سفسطه میکنه و با ذره بین دنبال ایراد بنی اسراییلی گرفتنه
اما اصل قضیه هیچ تغییری نمیکنه چه شما و دوستانتون خوشت بیاد چه نیاد با این آپدیت هم مشخصه که هیچ اتفاقی واسه اکانت های هکی نمیفته و اکانت هکی پابرجا و محکم که باقی میمونه هیچ, استفادش راحت تر و آسون تر هم میشه سند و مدرک هم اندازه کافی گذاشتم.
این بحث هم از نظر بنده تموم شده است چون میدونم کش پیدا کنه آخرش میرسه به بحث های خاله زنکی و مهد کودکی
موفق باشیم:-h
آخ دمت گرم خیالم رو راحت کردی
پس پیش به سوی اکانت هکی :>

• Like
Reactions: Dead Walker
این‌‌ ابدیت عرضه نشده‌ دوستان‌‌ نسخه رو پیچوندن مشخص نیست قضیه دی اکتیو کردن چجوریه ولی این رو بدونید سونی احمق نیست که با این کارش بزاره همه از اکانت استفاده کنه اگه این قابیلت و تایید دو مرحله باهم باشه به هیچ صورت کسی نمیدونه‌ اکانت رو هک کنن

دوستان که میخوان‌ اکانت یخرن یه جند روزی صبر کنن

پول تو کیسه این‌‌دلال ها نریزن

• Like
Reactions: mahdi-psfan
کلا از روی هیچی به این نتیجه رسیدن که هیچی تغییر نکرده ... شش ماه یه باره و تازه 24 ساعتم باید صبر کنی تا دوباره بعد از شکایت تا دوباه اکانتت رو اکتیو کنی ..
خود اندرو هاوس هم از جزییات این موضوع به این این حد مطلع نیست

مثل دوستانی که دیروز میگفتن اپدیت منتشر شده و هیچ اتفاقی نیفتاده

احتمالا ژاپنی نوشتم. چون کسی نفهمید.
برای بار چندم
خود من امتحان کردم. رو کنسول خودم. اکانت خودم که رو کنسول دوستم بود رو دی اکتیو کردم. آپشن سایت رو هم هنوز دارم.

حالا ممکن سونی تو آپدیت اصلی عوض کنه سیستم رو. این رو نمی دونم. ولی الکی رو هوا حرف نزنید.

کلا از روی هیچی به این نتیجه رسیدن که هیچی تغییر نکرده ... شش ماه یه باره و تازه 24 ساعتم باید صبر کنی تا دوباره بعد از شکایت تا دوباه اکانتت رو اکتیو کنی ..
خود اندرو هاوس هم از جزییات این موضوع به این این حد مطلع نیست

مثل دوستانی که دیروز میگفتن اپدیت منتشر شده و هیچ اتفاقی نیفتاده
از روی هیچی نیست. تمام این اطلاعات رو از یک هکر روس پرسیدن :دی اونم با یک زبان انگلیسی خفن :))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or