خبر: حركت مشكوك كونامي ، پاك كردن لوگوي Ps3 از تريلر Mgs4

BlackCat

کاربر سایت
همان طور كه مي دانيد كونامي اعلام كرده بود قصد دارد تريلر هايي كه از MGS4 منتشر شده است را به قصد رفع بعضي از مشكلات مجددا منتشر كند ، اكنون اين تريلر ها مجددا منتشر شده است و نكته جالب در مورد آن پاك شدن لوگوي PS3 از بخش Credits تمام تريلر هاست. تريلرهاي جديد كه لوگوي PS3 را ندارند تريلرهاي منتشر شده در TGS2006.E32006 اند همه اين حركت مشكوك كونامي را به حساب از انحصار خارج شدن بازي از PS3 گذاشته اند. تريلر ها در سايت Metal Gear 20th Anniversary موجود مي باشد.

یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی آقای کوجیما اعلام می کنه که mgs4 به
صورت Limited edition هست نشون می ده که به
فکر فروش زیاد نیست که بازی رو از انحصار خارج کنه.
البته این نظر منه: بعید می دونم که سونی بزاره این یه بازی
از انحصار خارج بشه.

عید می دونم که سونی بزاره این یه بازی از انحصار خارج بشه
سونی اگه واسه این بازی 5 میلیون دلار میده که اختصاصی بمونه مایکروسافت 10 میلیون میده که Time Exclusive بشه!
بلاخره همین پوله که باعث شده اصلا متال گیر ساخته بشه...همین پوله که باعث شده کنسول ساخته بشه.

خوب وقتی که خود کونامی به فکر گذاشتن این بازی بر روی 360 نباشه 100 میلیون هم بدن کاری نمیشه کرد
بعدشم خود کوجیما گفته این بازی نهایت استفاده از قدرت ps3 رو میبره پس اگه بخواد برای 360 بیاد فکر کنید اولا روی چند تا دی وی دی میاد و ثانیا فکر کنید چقدر باید از فضا و گرافیک بازی حذف شه تا بتونه روی 360 بیاد!!!!من خود fan 360 هستم اما اینو باید قبول کرد

والا چي بگم. اين كونامي و كوجيما هم دارن شول كن صف كن در ميارن. يا بگيد براي 360 مياد يا نه ديگه. اين مسخره بازي ها ديگه چيه:mad:

بابا آره دیگه سپهر هم راست میگه عمرا واسه 360 نمیاد به قول ایشون مارو سر کار گذاشتن آخر سر هم وتسه 360 نمیاد حالا لوگو پاک بشه یا نشه مهم اینه که لوگوی 360 و Ps3 کنار هم ببینیم

شاید خبری که سونی میخواست june بده باشه:laughing::-"
سونی گفته بود میخواد یه خبر خوب بده نگفته بود که خبر خوبش واسه 360 فن هاست:laughing:

پ.ن:شوخی میکنم!

خوب وقتی که خود کونامی به فکر گذاشتن این بازی بر روی 360 نباشه 100 میلیون هم بدن کاری نمیشه کرد
فکر کردن و عشق و عاشقی و وفاداری و اینا ... کوجیما باید بره بزاره دم کوزه آبشو بخوره.
من دارم میگم شرکتها بخاطر پول دارن بازی میسازن تو میگی" فکر" فلان کارو نکرده !!:laughing:
کوجیما بخاطر سونی ورشکست بشه بعد سونی بگه آخ...شرمنده که ورشکست شدی من خودم از پس خودم نمیتونم بربیام! خوبه اینجوری ؟
شماها که اینقدر دلتون میسوزه بی زحمت لطف کنید بودجه هنگفتی آماده کنید بجای سونی برید بدید تا بازیها اختصاصی بمونن واسه PS3! :)
چون با اینجا نشستن و پافشاری کردن آب از آب تکون نمیخوره.
هر وقت سونی بجای کونامی شد ناشر mgs اونوقت حرفتون درسته.

Last edited by a moderator:
اگه کتال گیر واسه 360 باید این حالت رو داره:
1-سونی بدبخت میشه که نمیشه
2-گرافیک متال گیر روی 360 میاد پایین نپرسید چرا؟خودتون میدونید 350 اون قدرت رو نداره
3-تصاویر از حالت full hd خارج میشه حجم کم dvd
این مساله ها رو هزار بار هم کوجیما گفته هم کونامی

اگه کتال گیر واسه 360 باید این حالت رو داره:
1-سونی بدبخت میشه که نمیشه
2-گرافیک متال گیر روی 360 میاد پایین نپرسید چرا؟خودتون میدونید 350 اون قدرت رو نداره
3-تصاویر از حالت full hd خارج میشه حجم کم dvd
این مساله ها رو هزار بار هم کوجیما گفته هم کونامی
من خودم فکر نمیکنم متالگیر روی 360 بیاد،یعنی همچین احساسی ندارم ولی شماهم خیلی به حرف شرکتها استناد نکن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or