خبر بزرگ سونی روز 12 اکتبر اعلام میشود!

rezaigi2004

کاربر سایت
به نقل از انجمن وابسته به سایت google به طور شایعه اعلام شده روز 12 اکتبر مصادف با جمعه 20 مهر سونی خبر بسیار بزرگی را به سایت GamePro کشور فرانسه اعلام خواهد کرد!

برخی حدس ها:

کاهش قیمت;)
انحصاری شدن Tom Clancy's Air Combat بین کنسول ها برای /:)PS3
سوال:Halo 3 coming to Playstation? جواب::biggrin1:lol not in a million years
خبر ساخت :-"GOW 3
منتشر شدن دمو قابل بازی MGS4 و :eek:DMC4
:confused:PS4!
:cheesygri40GB PS3 - $399

آخرین ویرایش:
من نمیدونم خبر چی هست ولی 100 % کاهش قیمت نیست ! ( سونی به اندازه ی کافی داره ضرر میکنه . )

خبر دموی Mgs 4 و Dmc 4 فکر نمیکنم زیاد مهم باشه .

از همه بیشتر فکر میکنم خبر همون Ps3 40 Gb ها باشه .

شما ها هنوز ادم نشدید؟!:biggrin1:
بازم میخواین ضایع بشین:laughing::-"
ولی اگه خبری باشه همون کاهش هست و یا اینکه بایوشاک واسه ps3 میاد....:-"

نه امین! بیو امکان نداره دیگه تموم پروندش رفت برای آرشیو 360 و pc دیگه 100 بار رسما تایید شد مگر - مگر معجزه عظیم رخ بده!

رضا این یه تیکه اخرت خنده بود... خیلی ناز بود

:biggrin1:

اقا يه سوال دارم كساني به دنياي 4 بعدي اعتقاد دارن ( كه هست ولي دركش و حس اين دنيا براي خيلي ها سخته )

در دنياي سه بعدي 3 تا ميلي يا چوب را ميشه بهم عمود كرد براي به وجود اورن دنياي 4 بعدي بايد چوپ چهارمي را تونست به اين 3 چوب به هم عمود شده عمود كرد !

خوب ايا ميشه چهارچوي را به هم عمود كر د؟

اگه كسي بتونه اين را جواب بده يعني حس 4 بعدي درش هست .بيشتر ادمه نميدم ولي اگه كساني مايل هستند بر اين قضيه ميتونم كلي توضيح بدم تا هم كيف كنن !

اگه واقعا مايل هستيد ميتونم توضيح بدم كه تا 10 سال اينده هم نميشه دنيا 4 بعدي ايجاد كرد و حتي تا ابد چون اين دنيا فقط حس كردني و كسي كه بتونه اين دنيا 4 بعدي را حس كنه ميتونه فضا زمان را به خودش تعريف كنه ميتونه كند يا تند بودن چيزي را براي خودش تعريف كنه ميتونه كلمه فوق كره را براي خودش تعريف كنه 1 ميتونه اينده و گذشته را درك كنه 1
و ميتونه و ميتونه و ميتونه..........................

اول شما جواب این سوال من رو بده!

آیا شما اصلاً صحبتهای طرف رو خوندی که این سوالای زیبا رو میپرسی؟

یا حتی ایا مجبوری در هر تاپیکی که میری بدون اینکه حتی زحمت بدی بخودت مطالب قبلی رو بخونی نظر بدی؟

یا حتی اصلاً فکر میکنی سوال جالبی پرسیدی؟
مثل اینکه توضیح دادم منظورش از بعد چهارم چیه!

Kutaragi described the shift to the PS3 as a move into the 4D world. The 8/16 bit era with 2D sprites was refered to as "Plane", the PS1/PS2 era with 3D graphics was described as "Space", and the PS3 era was with its, according to him, 4D worlds, was described as "Live" (Space + Time). Some of this concept is surely lost in translation.​

نوشته شده توسط http://www.psu.com/4D-Graphics--A-Reality-Only-For-PlayStation-3--a0000001063-p1.php:
4D, from a developer’s point of view, is is the progression of Life in time. It is where every tangible object in your game is living and constantly changing. As a result, change becomes an integral part of 4D graphics.

نه امین! بیو امکان نداره دیگه تموم پروندش رفت برای آرشیو 360 و pc دیگه 100 بار رسما تایید شد مگر - مگر معجزه عظیم رخ بده!

رضا جان پول حرف اول و اخر رو میزنه ولی خب منم شک دارم همون کاهش قیمت فکر کنم باشه...

یه سوال عجیب:
شايدم يك شماره سايفن فيلتر جديد براي ps3!!!!
چرا کلمه فيلتر دیگه ***** نمیشه؟!

من ميگم خبر خريدن ماكروسافته

دیگه یواش یواش شروع کردین به ** *** گویی!
حالا نظر میدین یه چیزی نه دیگه .... بگین!

نظرات زیادی می تونه در پی این "خبر" که "خبر بزرگ سونی روز 12 اکتبر اعلام میشود!" به وجود بیاد و در حقیقت هم به نفع سونی هست هم به ضررش چون با آشکار کردن یه همچین خبری اولا بیشتر نگاه ها معطوف سونی میشه و اکثر مردم پیگیر اخبار سونی یا در کل اخباری که مربوط به سونی میشه می شوند.و در واقع این موضوع به نفع سونی هست.ولی.......
ولی حالا اگه سونی بدقولی بکنه یا خبر آنچنان بزرگی اعلام نکنه که احتمالش خیلی خیلی ضعیف هست (ولی باید همه جوانب رو در نظر گرفت.) با شکایات و گله های متعددی به سونی مواجه می شویم که در اخبار آینده این شرکت و همچنین وعده های این شرکت مشکل ایجاد می کند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or