خبر بزرگ سونی روز 12 اکتبر اعلام میشود!

rezaigi2004

کاربر سایت
به نقل از انجمن وابسته به سایت google به طور شایعه اعلام شده روز 12 اکتبر مصادف با جمعه 20 مهر سونی خبر بسیار بزرگی را به سایت GamePro کشور فرانسه اعلام خواهد کرد!

برخی حدس ها:

کاهش قیمت;)
انحصاری شدن Tom Clancy's Air Combat بین کنسول ها برای /:)PS3
سوال:Halo 3 coming to Playstation? جواب::biggrin1:lol not in a million years
خبر ساخت :-"GOW 3
منتشر شدن دمو قابل بازی MGS4 و :eek:DMC4
:confused:PS4!
:cheesygri40GB PS3 - $399

آخرین ویرایش:
نمی دونم این خبر بازی های 4 بعدی رو شما از کجا آوردی؟ اون قضیه مربوط به دیدن تصاویر 3 بعدی بود نه 4 بعدی (4 بعد که زمان هم قاتیش میشه).
این بازیهای 4 بعدی رو اولین بار کن کوتاراگی مطرح کرد و خودشم توش موند که چی گفته !! چون بعد چهارم زمانه و معلوم نیست بازی چهار بعدی چی میشه ! البته بعضیا میگن میشه روی MGS4 یا Silent Hill V اسم بازی 4 بعدی گذاشت که مثلآ Snake در یه لحظه خودشو با محیط استتار میکنه ( درست نوشتم ؟! ) یا توی SH V محیط بازی به صورت Real Time و در همون لحظه تغییر پیدا میکنه.

آريا تو چرا گول اين حرف هارو ميخوری پسر
اينا فقط حرف هست واسه گنده کردن موضوع ... وگرنه استتار کردن چيه که يه بعد به اين قضيه اضافه بشه
البته من سر در نميآرم در رابطه با اين موضوعات ، اما خوب عقل مسلم ميگه همش حرف هست و اگه هم قرار باشه يه روز عملی بشه حالا حالا نيست

خب منم گفتم که خود کوتاراگی توی حرفش مونده ! چون اساسآ حرف چرتیه ! کلآ بعد چهارم گرافیکی نیست مثل 3 بعد اول که طول و عرض و ارتفاع هستن و برای همین نمیشه دیدش ! :biggrin1:

البته منظور کوتاراگی از بعد چهارم این بوده که اون چیزائی که معمولاً به چشم نمیان در طبیعت ولی اونها هم دارای مثلاً حیات هستن مثل درختها و گیاهان یا گل ها و چیزایی از این قبیل تا اونجائی که من یادمه. بیشتر منظورش خلق یک محیط زنده بود جایی که همه چیز بصورت اینتراکتیو به هم وابستن ولی خوب البته همه چیز هم نه چون من فکر میکنم اگر قرار باشه یک همچین چیزی رو شبیه سازی کرد یه سوپرکامپیوتر لازم داره در ابعاد خیلی بزرگ. خلاصه هرچی از این ایده ها بیشتر مطرح بشه و بیشتر به چالش کشیده بشه صنعت گیمینگ بیشتر پیشرفت میکنه و این پیشرفتها به نفع ماست شاید امروز مطرح کردن یک همچین چیزی دور از واقعیت بنظر بیاد اما خوب اون روزی هم که ما با اتاری بازی میکردیم فکر نمیکردیم یروزی نینتندو بیاد یا سگا بیاد یا کمودور و آمیگا و سوپرنینتندو و neogeo و هزار جور کوفت و زهرمار دیگه بیاد (:biggrin1:) اما در واقع اومد. از زمان عرضه اولین بازی سبک FPS که Doom بود تا امروز فقط کافی نگاه کنید که چه المانهائی به این سبک اضافه شده و چه پیشرفتهائی حاصل شده چقدر جزئیات بازی به بازی اضافه شده و میشه اگر همه این تفاوتها رو از روز اول تا امروز جدا کنیم و دسته بندی کنیم میبینیم که ادعای کوتاراگی هم جزئی جدا از واقعیت پیشرفت نیست و بالاخره بدست میاد و زمان خود گویای همه چیز خواهد بود...

اقا يه سوال دارم كساني به دنياي 4 بعدي اعتقاد دارن ( كه هست ولي دركش و حس اين دنيا براي خيلي ها سخته )

در دنياي سه بعدي 3 تا ميلي يا چوب را ميشه بهم عمود كرد براي به وجود اورن دنياي 4 بعدي بايد چوپ چهارمي را تونست به اين 3 چوب به هم عمود شده عمود كرد !

خوب ايا ميشه چهارچوي را به هم عمود كر د؟

اگه كسي بتونه اين را جواب بده يعني حس 4 بعدي درش هست .بيشتر ادمه نميدم ولي اگه كساني مايل هستند بر اين قضيه ميتونم كلي توضيح بدم تا هم كيف كنن !

اگه واقعا مايل هستيد ميتونم توضيح بدم كه تا 10 سال اينده هم نميشه دنيا 4 بعدي ايجاد كرد و حتي تا ابد چون اين دنيا فقط حس كردني و كسي كه بتونه اين دنيا 4 بعدي را حس كنه ميتونه فضا زمان را به خودش تعريف كنه ميتونه كند يا تند بودن چيزي را براي خودش تعريف كنه ميتونه كلمه فوق كره را براي خودش تعريف كنه 1 ميتونه اينده و گذشته را درك كنه 1
و ميتونه و ميتونه و ميتونه..........................

احتمال داره که بگه psp2 در دست ساخت هست
هنوز يك ماهم نيست كه PSP slim روعرضه كردند
GOW 3 که خبر بزرگی نمی تونه باشه
ميشه بگيد خبر بزرگ يهني چي؟؟؟/
به نظر من سوني ميخواد
ps3رو هك كنه
تا فروشش تو ايران بالا بره
نا حالا كي رو ديدي بزنه تو سر مالش اگه كمپانيشو به ماكروسافت بفروشه اينكارو نميكنه

احتمالآ خبر ساختن يك بازي انحصاري خفففن!
يا اينكه بازي x كه مال ps بوده مثلآ توي فلان تاريخ روي PSN مياد.
خبر خريد يك شركت هم چيزي باحالي ميشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or