خبری از Wesker در اینده ی Resident Evil نخواهد بود !!

koorosh

کاربر سایت
سلام

albertwesker.jpg

طی برنامه ی Capcom در Comic-Con امسال، از طراح بازی Resident Evil 5 یعنی اقای Masachika Kawata پرسیده شد که ایا در اینده Albert Wesker در شماره هایی از بازی Resident Evil که مربوط به 5مین قسمت باشند ظاهر خواهد شد و یا خیر ؟

ظاهرا جواب منفی است !!

Kawata به حضار گفت: "حتی اگر شما بخواهید که Albert Wesker بازگردد هیچ شانسی برای عملی شدن این موضوع وجود ندارد !!"
لذا بعد از ظاهر شدن در قسمت اصلی، Code Veronica, Zero, RE4 و RE5 ( قسمت Darkside Chronicles به حساب نمی آید) دیگر خبری از Wesker نیست.

-extra- ولی درکل اگر یک چیز را با بازی کردن بازی های مختلف در طول سال ها یاد گرفته باشیم این است که شما نمیتوانید یک سری را با بیرون نگه داشتن شخصیت منفی بازی برای مدت طولانیی خوب نگه دارید !!

منبع
موفق باشید

وسکر از شخصیت های منفی دوست داشتنی هست.
ولی اینی که گفته استفاده نمیکنیم رو باید یک سیاست بدانیم. چون نمیتونه که بگه وسکرخواهد بود.شاید کارهای پشت پرده دارن.

ولی درکل اگر یک چیز را با بازی کردن بازی های مختلف در طول سال ها یاد گرفته باشیم این است که شما نمیتوانید یک سری را با بیرون نگه داشتن شخصیت منفی بازی برای مدت طولانیی خوب نگه دارید !!
گر چه آلبرت تو نسخه های RE که حضور داشت از شخصیت های منفی بازی محسوب میشد ولی یک شخصیت کاملا دوست داشتنی بود,خودم هم خیلی به شخصیت وسکر علاقه دارم.
اگه اتفاقاتی که تو RE5 برای آلبرت پیش نیومده بود شاید تو نسخه های بعدی هم حضور داشت

میگم نکنه اینم مثل قضیه مرگ جیل باشه :laughing:

اما کار بسیار خوبی میکنند وگرنه مثل قضیه کایوت و راندر میشه هر چی کایوت میفتاد تو دره زنده میموند :laughing:
اگه قرار باشه وسکر بمیره و بمیره و بترکه دیگه چطوری میتونه برگرده :biggrin1:

من حتی نمیتونم تصورش هم بکنم که کسی بتونه جای وسکر و بگیره . اما اگه اشتباه نکنم ادامه داستان برمیگرده به رقیبش یعنی شرکت trecell ( اگه اشتباه نکنم ) و امکان داره شخصیت منفی داستان همون کسی باشه که تو جدیترین فیلمش که CG بود که آخرش دستگیر شد :-" ( میگم شاید نیاین منو بزنین بکشین ) :biggrin1:

سلام
مگه جون سگ داره همین تو RE5 هم که اومد منو یاد بازی های قدیمی انداخت که باید باس آخرش رو 2 بار میکشتیم دیگه بسه اصلا اگه میخوان اسم بازی رو عوض کنن بذارن وسکر:biggrin1:

کاری ندارم ولی وسکر خیلی اغراق امیز کار شده.یه استیلایی میگیره که خیلی اغرق امیزه.
این مسئله تو اویل 5 به اوج رسیده بود.
دوبله ی وسکر که دیگه اصلا نگو.شاهکاریه واسه خودش:biggrin1:
یه مقدار فکر کنید خداییش بیراهه نمیگم!
طرفداران وسکر ناراحت نشن;)

وسکر از سال 2000 سوپر هیومن شده بود، فقط تو Resi5 به لطف قدرت بصری خیلی عالی به تصویر کشیده شده بود. وسکر یکی از بهترین Villianهاست که تو Resi5 عمق بهش داده بودن... کاش زودتر این اتفاق میفتاد

وسکر شخصیت لوتیی داشت
در آینده RE ایدا (ada wong) جای آلبرت را خواهد گرفت .
اگه اینجوری بشه عالیه
من عاشق شخصیت پردازی ADA هستم . :love:

وسکر شخصیت لوتیی داشت
در آینده RE ایدا (ada wong) جای آلبرت را خواهد گرفت .
اگه اینجوری بشه عالیه
من عاشق شخصیت پردازی ADA هستم . :love:

الان این حرفت بقول دوستان منبع داشت یا نه منبعش سوراخ بود :biggrin1: ( همون نظر شخصی ) :biggrin1:
ADA هم کاراکتر باحالیه خیلی دوست دارم بازم ببینمش :biggrin1:
اما من شخصا از اون آقای انفجار ( اسمش یادم رفت بازم :biggrin1: ) توی EVIL 5 خیلی خوشم میومد نمیدونم چرا شخصیت مرموزی داشت :love:

البته اگه یادتون باشه توی RE5 موقعی که Spencer صحبت می کرد گفت Wesker در واقع با استفاده از Bio Technology ساخته شده،موجودی که یه بار با استفاده از بیوتکنولوژی از یک هسته مصنوعی و تولید شده به دست بشر ساخته شده باشه عجیب نیست اگه Revive بشه...
تنکس بابت خبر.

در آینده RE ایدا (ada wong) جای آلبرت را خواهد گرفت
ایدا چه ربطی به وسکر داره؟:biggrin1: هیچ کی نمیتونه جای خالی آلبرت رو پر کنه:biggrin1:

البته اگه یادتون باشه توی RE5 موقعی که Spencer صحبت می کرد گفت Wesker در واقع با استفاده از Bio Technology ساخته شده،موجودی که یه بار با استفاده از بیوتکنولوژی از یک هسته مصنوعی و تولید شده به دست بشر ساخته شده باشه عجیب نیست اگه Revive بشه...
بعید به نظر میرسه این اتفاق بیوفته مگر اینکه سیاست کپکام عوض بشه...
حتی اگر شما بخواهید که Albert Wesker بازگردد هیچ شانسی برای عملی شدن این موضوع وجود ندارد !!"
لذا بعد از ظاهر شدن در قسمت اصلی، Code Veronica, Zero, RE4 و RE5 ( قسمت Darkside Chronicles به حساب نمی آید) دیگر خبری از Wesker نیست.

حالا شما چرا ناراحتین آخه شخصیتی که یک نیمه خدا هست و تو RE5 هم چند بار باش مبارزه بکنی و بد دستش رو تو ویروس بکنه و بعد دوباره قوی بشه اونوقت با چاقو بکشیش وتازه تو آتش فشان هم بندازیش آدم بزرگی اتفاقا بنظر من آدم خاری هست

اون احمقی که این سوال را پرسید باید مینداختنش بیرون چون کاملا مشخص هست من نمیدونم آخه اون بلایی که سر وسکر اومد دیگه چطوری میخواد بازم بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or