خبری از Wesker در اینده ی Resident Evil نخواهد بود !!

koorosh

کاربر سایت
سلام

albertwesker.jpg

طی برنامه ی Capcom در Comic-Con امسال، از طراح بازی Resident Evil 5 یعنی اقای Masachika Kawata پرسیده شد که ایا در اینده Albert Wesker در شماره هایی از بازی Resident Evil که مربوط به 5مین قسمت باشند ظاهر خواهد شد و یا خیر ؟

ظاهرا جواب منفی است !!

Kawata به حضار گفت: "حتی اگر شما بخواهید که Albert Wesker بازگردد هیچ شانسی برای عملی شدن این موضوع وجود ندارد !!"
لذا بعد از ظاهر شدن در قسمت اصلی، Code Veronica, Zero, RE4 و RE5 ( قسمت Darkside Chronicles به حساب نمی آید) دیگر خبری از Wesker نیست.

-extra- ولی درکل اگر یک چیز را با بازی کردن بازی های مختلف در طول سال ها یاد گرفته باشیم این است که شما نمیتوانید یک سری را با بیرون نگه داشتن شخصیت منفی بازی برای مدت طولانیی خوب نگه دارید !!

منبع
موفق باشید

تا جایی که من یادمه یه تایرنت دستشو کرد تو شیکمش و بعد هم خونه رو سرش منفجر شد... تو آب نیفتاد

تازه اگه این راست باشه دیگه بدتر خونه رو سرش منفجر شد کمش نبود دوباره اومد تا تو آتش فشان بندازیمش.
فکر کنم دفعه ی بعد اگه بیاد باید تکه تکش کنیم منفجرشکنیم بندازیمش تو آتش فشان تا شاید بمیره البته من که چشمم آب نمیخوره:biggrin1::biggrin1:

فکر کنم دفعه ی بعد اگه بیاد باید تکه تکش کنیم منفجرشکنیم بندازیمش تو آتش فشان تا شاید بمیره البته من که چشمم آب نمیخوره:biggrin1::biggrin1:
دلت میاد این حرف رو میزنی؟:biggrin1:

وسکر بعد از مرگ ظاهریش در RE1 بازگشتش غیرممکن به نظر میرسید. اما دیدیم که در RE : CV دوباره و این بار به قول خودش Suoer Human Power برگشت.
از آنجا که در زیست شناسی تمامی صفات توسط ژن ها کنتل میشوند لذا تولید یک وسکر دیگر با همان خصوصیات بعید نیست.
اصلا احتمال داره اونی در RE5 دیدیم خودش یک Agent از طرف وسکر باشه.

آخرین ویرایش:
وسکر بعد از مرگ ظاهریش در RE1 بازگشتش غیرممکن به نظر میرسد. اما دیدیم که در RE : CV دوباره و این بار به قول خودش Suoer Human Power برگشت.
از آنجا که در زیست شناسی تمامی صفات توسط ژن ها کنتل میشوند اذا تلید یک وسکر دیگر با همان خصوصیات بعید نیسه.
اصلا احتمال داره اونی در RE5 دیدم خودش یک Agent از طرف وسکر باشه.
منم نظرم همینه

تو RE5 كه من اعصابم خورد شده بود......انقدر اينو زديمش:biggrin1: آخرش ديگه تو مواد مذاب 2 تا RPG هم خورد تو سرش ديگه فكر كنم مرد واسه هميشه:biggrin1: آخه مگه چقدر ميخواد Immortal باشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or