خانم النا پیرس به سونی سانتا مونیکا پیوست

benjohn

کاربر سایت
خانم النا پیرس که در گذشته در IGN به نقد بازی مشغول بوده است و هم اکنون نیز بعنوان یوتیوبر و منتقد صنعت گیم به فعالیت می پردازد طی توئیتی اعلام کرده است که به عنوان نویسنده به استودیو سانتا مونیکا پیوسته است. طبق توافقات انجام شده بین ایشان و سرپرست تیم, النا پیرس می تواند فعالیت خود در یوتیوب را نیز در کنار نویسندگی در استودیو زیر مجموعه سونی ادامه دهد.

180744

180739

Attachments

• IMG_20201117_052830_704.jpg
    IMG_20201117_052830_704.jpg
    110.3 KB · مشاهده: 75
آخرین ویرایش:
چه قدر بدم میاد ازش.الکی معروف شد
من حتی فن ایشون نیستم‌...ولی توی روستر تیث و مخصوصا IGN کار درست بوده.
کلی از ویدیو هایی که درست کرده توی اینترنت پخشه.
با ویدیویی که در مورد لوت باکس درست کرده بود باهاش آشنا شدم، اینقدر از لحاظ گیفیت، حرفه ایی بود که بقیه کارکنان IGN رو به شرم مینداخت.

پ.ن:یادش بخیر! یک موقع اینجا به همه یوتیوبرا دلقک میگفتن، لول! حداقل نشون داده شد در بین خود استدیو ها همچین حسی رو ندارن:D
ایشالا هفته دیگه خبر استخدام PewDiePie توی ناتی داگ! :D
هرکی Yongyea رو استخدام کنه برد کرده! بیشتر از همه بشدت با دید ایشون حال میکنم:دی

فک کن خود سونی اینو دوس داره استخدامش میکنه بعد چند ماه پیش سر اینکه از گیم پس تعریف کرده بود تو اون تاپیک دوستان سوراخش کردن :D

من حتی فن ایشون نیستم‌...ولی توی روستر تیث و مخصوصا IGN کار درست بوده.
کلی از ویدیو هایی که درست کرده توی اینترنت پخشه.
با ویدیویی که در مورد لوت باکس درست کرده بود باهاش آشنا شدم، اینقدر از لحاظ گیفیت، حرفه ایی بود که بقیه کارکنان IGN رو به شرم مینداخت.

پ.ن:یادش بخیر! یک موقع اینجا به همه یوتیوبرا دلقک میگفتن، لول! حداقل نشون داده شد در بین خود استدیو ها همچین حسی رو ندارن:D

هرکی Yongyea رو استخدام کنه برد کرده! بیشتر از همه بشدت با دید ایشون حال میکنم:دی
ببین هر کسی ویدیو هاشو نگاه کرده باشه میفهمه که هر جا باد بوزه همونجاست.کاملا هم ویدیو هاش به نظرم غیر منطقی و میخواد یه طورایی خودش و سر زبونا بندازه.ولی خب حتما این حرف و زدی بیش تر از من ویدیوهاشو و دیدی و بهتر میتونی نظر بدی.پس حرف تو رو بیش تر درست میدونم چون من دنبال کنندش نبودم و هر از گاهی ویدیوهاشو دیدم

النا حرف نداره سالهاس کارش رو دنبال میکنم درباره نقد و بررسی ایش از AC اورجینز باهاش حتی گپی هم داشتم خانم باسواد و پری هستن - نمیدونم در سانتا مونیکا البته کارایی دارند یا نه ولی در کل چند تا کارهاش خوب بودند ویدویو های یوتوبش هم اکثرا بحث های جالب و سازنده ای دارند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or