خانم النا پیرس به سونی سانتا مونیکا پیوست

benjohn

کاربر سایت
خانم النا پیرس که در گذشته در IGN به نقد بازی مشغول بوده است و هم اکنون نیز بعنوان یوتیوبر و منتقد صنعت گیم به فعالیت می پردازد طی توئیتی اعلام کرده است که به عنوان نویسنده به استودیو سانتا مونیکا پیوسته است. طبق توافقات انجام شده بین ایشان و سرپرست تیم, النا پیرس می تواند فعالیت خود در یوتیوب را نیز در کنار نویسندگی در استودیو زیر مجموعه سونی ادامه دهد.

180744

180739

Attachments

• IMG_20201117_052830_704.jpg
    IMG_20201117_052830_704.jpg
    110.3 KB · مشاهده: 75
آخرین ویرایش:
اگه اشتباه نکنم تویgears 5 هم یه شخصیتی رو که جزو داستان اصلی نبوده رو صداپیشگی کرده اگه درست بادم باشه??
توی Cyberpunk 2077 هم یک نقش دادن بهش:
1E0FD55A-F92E-4926-8409-1689E4E212F6.jpeg

منکه ازش خوشم نمیاد خیلی نچسبه و اصلا بهش نمیخوره بتونه یک سناریو داستانی بنویسه چه برسه برای مگاهیت‌هایی مثل GoW کمک نویسندگی کنه!

توی Cyberpunk 2077 هم یک نقش دادن بهش:
View attachment 180776

منکه ازش خوشم نمیاد خیلی نچسبه و اصلا بهش نمیخوره بتونه یک سناریو داستانی بنویسه چه برسه برای مگاهیت‌هایی مثل GoW کمک نویسندگی کنه!
البته اون سایبرپانک که ... تابلو تبلیغاته دو طرفه ست:-"

• Like
Reactions: gintoki
بشدت با این بشر حال میکنم. اولا طرز فکرش خیلی مناسبه و اصلا ادم از اینور(اونور) بوم افتاده ای نیست... بنظرم یکی از بهترین جورنالیستای صنعت گیمه.
نمیاد بخاطر جو روز نظرشو تغییر بده. و یکی از بزرگترین اخلاقیاتی که از این بشر دیدم این بود که سر بازی هایی که یا مشارکت داشته در ساخت (گیرز 5 و یا حتی سایبرپانک) و یا بازی هایی که از طرف سازنده و پابلیشر مرچ و باندل دریافت کرده (سایبرپانک و دث استرندینگ) یک کلمه از کیفیت و نظر شخصیش از بازی نمیگه و میگه هر گونه نظر من میتونه تحت تاثیر این مسائل باشه پس هیچی نمیگم :D

از قدیمم میگفت که به عنوان نویسنده فعالیت میکنه ولی همه فعالیت هاش برای دل خودشه و چیزی نیست که بخواد پابلیش کنه. الانم که رفته سانتا (به عنوان نویسنده) شدیدا خوشحال شدم براش :D امیدوارم بازم موفق باشه :D

قطعا ربطی به GOW نمی تونه داشته باشه بازی که احتمال ریلیزش توی 2021 زیاده که دیگه داستانش خیلی وقته تموم شده اس و تو مراحل نهایی تولیده نمیان تازه نویسنده استخدام کنن براش
شایدم 2 تیم شده باشه سانتامونیکا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or