خانم النا پیرس به سونی سانتا مونیکا پیوست

benjohn

کاربر سایت
خانم النا پیرس که در گذشته در IGN به نقد بازی مشغول بوده است و هم اکنون نیز بعنوان یوتیوبر و منتقد صنعت گیم به فعالیت می پردازد طی توئیتی اعلام کرده است که به عنوان نویسنده به استودیو سانتا مونیکا پیوسته است. طبق توافقات انجام شده بین ایشان و سرپرست تیم, النا پیرس می تواند فعالیت خود در یوتیوب را نیز در کنار نویسندگی در استودیو زیر مجموعه سونی ادامه دهد.

180744

180739

Attachments

• IMG_20201117_052830_704.jpg
    IMG_20201117_052830_704.jpg
    110.3 KB · مشاهده: 75
آخرین ویرایش:
کریتوس در گاد بعدی شخصیتی لیبرال خواهد داشت و زن ذلیل خواهد بود. احتمالا تمایلات همجنسگرایانه نیز در وی مشاهده خواهد شد :D
البته یکبار گفته بود از SJW Trash ها خوشش نمیاد.:دی
حالا باید دید، فاز نویسندگی اش چیه!:دی

النا پیرس که هیچ چیش به SJW نمیخوره نمیدونم چرا همچین فکری کردید
فقط من برام سواله کار نقد و خبرنگاری چه ربطی به داستان نویسی داره ؟ برا چی گرفتنش دقیقا؟

• Like
Reactions: XMohsen
امیدوارم بخاطر شهرتش انتخاب نشده باشه.
النا پیرس که هیچ چیش به SJW نمیخوره نمیدونم چرا همچین فکری کردید
فقط من برام سواله کار نقد و خبرنگاری چه ربطی به داستان نویسی داره ؟ برا چی گرفتنش دقیقا؟
این بنده‌ی خدا همیشه می‌گفت دوست داره بنویسه و پشنش نویسندگیه نه جلوی دوربین بودن. همیشه هم از این جلوی دوربین بودن شاکی بود، اما براش سود داشت و یه جورایی توفیق اجباری شد براش. خودشم توضیح می‌ده تو ویدئوی آخرش که بالاخره به چیزی که می‌خواسته رسیده. اما خب من واقعا نمی‌دونم بخاطر شهرتش انتخاب شده، یا واقعا لایق همچین پستی بوده. خوبیش اینه که جزو نویسنده‌های جونیوره و تاثیر خاصی توی تیم نویسندگی قرار نیست داشته باشه. به هر حال امیدوارم خودشو بتونه ثابت کنه و تاثیر منفی روی یکی از استودیوها/فرنچایزهای مورد علاقه‌ی ملت نداشته باشه! :D

عنوانی که سال بعد میخواد بیاد و تازه داره نویسنده جذب میکنه God of War؛ یکی از مهمترین آثار تاریخ گیمینگه؟ درست فهمیدم؟
خیر! :D اولا یه بخش زیادی از داستان این نسخه حین نوشتن داستان نسخه‌ی 2018 نوشته شده، دوما ایشون قرار نیست نویسنده‌ی اصلی تیم باشه. نویسنده‌های اصلی همون نویسنده‌های نسخه‌ی قبلی هستن. کار ایشون احتمالا به مشارکت تو چیزای جزئی مثل نوشتن کتیبه‌ها یا نوشته‌های دفترچه‌ی Atreus و از این قبیل مسائل ختم می‌شه.

مگه داستان از قبل نوشته نشده ? بازی هم فکر کنم گفتن شاید امسال بیاد (که راحت یک سال فکر کنم تاخیر یک سال بخوره یا بیشتر)
بعد واسه چی استخدامش کردن ? ابدارچی یا نمادین??

واسه هر چیزی اورده باشن امیدوارم ب شاک نبرن این بازیرو حداقل !

مگه داستان از قبل نوشته نشده ? بازی هم فکر کنم گفتن شاید امسال بیاد (که راحت یک سال فکر کنم تاخیر یک سال بخوره یا بیشتر)
بعد واسه چی استخدامش کردن ? ابدارچی یا نمادین??

واسه هر چیزی اورده باشن امیدوارم ب شاک نبرن این بازیرو حداقل !
استخدام ایشون فقط یه کار تبلیغاتیه و اصلا ربطی به GOW جدید نداره. :دی فکر نکنم حتی یه خط از داستان بازیای آینده سانتا رو بدن این بنویسه. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or