خاطرات و حرکات شما با Kinect

با تشکر از تمامی دوستان ، من خاطرات همتون رو خوندم و هر آنچه که باعث شده به شما آسیب برسونه رو از خودم دور کردم و تاحالا هیچ آسیبی بهم نرسیده :>:d

با تشکر از تمامی دوستان ، من خاطرات همتون رو خوندم و هر آنچه که باعث شده به شما آسیب برسونه رو از خودم دور کردم و تاحالا هیچ آسیبی بهم نرسیده :>:d
داداش شما دیگه خرکی که نمیتونی نپری :))
مثل والیبال کینکت اسپورت یا قایق رانی کینکت ادوونچر رو اصلا نمیشه بازی کنی و سالم بمونی
ما تابستون رفتیم شمال ایکس باکسو کینکتم بردم ، والیبال کینکت اسپرت جوری پریدم هوا که دستم خورد به این پنکه سخفیا:))
شانس اورم خاموش بود و الا دسنم قطع میشد :))

همینه دیگه ، جایی رو برا خودم جور کردم که اطرافش مبل ، لوستر ، پنکه ، میز ، پله و ... نباشه !! :d
میمونه حادثه که هیچگاه خبر نمی ده ،‌مثلا بپرم رو انگشت پام بیفتم ، یا بپرم وقتی خواستم بیام پایین ، پام لیز بخوره و بیفتم و ... اینجور چیزا رو نمی شه کاری کرد !!!:d

همینه دیگه ، جایی رو برا خودم جور کردم که اطرافش مبل ، لوستر ، پنکه ، میز ، پله و ... نباشه !! :d
میمونه حادثه که هیچگاه خبر نمی ده ،‌مثلا بپرم رو انگشت پام بیفتم ، یا بپرم وقتی خواستم بیام پایین ، پام لیز بخوره و بیفتم و ... اینجور چیزا رو نمی شه کاری کرد !!!:d

انشاالله زودتر بیفتی یه جاییت بشکنه که دل ماهم خنک بشه انقدر پز ندی من چیزیم نشده :دی ( شوخی بود داداش :دی )

منم یه بار داشتم بازی میکردم بازی کینکت ادونچر بعد عقب عقب رفتم پنجره باز بود و لبش رو به پشت من و چنان با کله خوردم بهش که تا 3 روز سرم گیج میرفت.:d

چند وقت پیشم من و 3 تا دگه داشتیم والی شرتی میزدیم که من اول شدم.بعد دعوا شد یکهو دیدم یکچیزی رو هوا به لوستر خورد!فکر کن ساعت 3 شب یهو بومب!جات خالی خیلی خندیدیم!

یه بار داشتیم کینکت والیبال بازی میکردیم یهو دوستم که اومد دستشو بیاره پایین توپ رو بده من خشتک ـش کامل پاره شد بعدش دیدیم تویه عکس ها افتاده خیلی خندیدیم بش

یه بار داشتم با پسر خالم والیبال بازی میکردم 6:0 جلو بدم یه گل زد جو گیر شد اومد یه گل دیگه بزنه دستش خورد تو لامپ هم زد لامپو شکوند هم خوره شیشه های لامپ ریخت تو سرش:))=))

یه بارم داشتم باهاش پینگ پنگ بازی میکردم میخواست توپو بزنه زد تو سره منه بیچاره:(

وقتی داشتم کینکت اسپرت فوت بال بازی می کردم توپ رو شوتیدم.دمپاییم ازپام دراومد وخورد به پارچ اب وبعد شکستx_x هیچی یه چک این ور یه چک اون ور.مزد گلمون بود:((

وقتی داشتم کینکت اسپرت فوت بال بازی می کردم توپ رو شوتیدم.دمپاییم ازپام دراومد وخورد به پارچ اب وبعد شکستx_x هیچی یه چک این ور یه چک اون ور.مزد گلمون بود:((

با دمپای کینکت بازی میکردی..؟:d خوب نوکرتم من جای اون بنده خدای که بهت چک زده بودم از خونه بیرونت میکردم:dمن خودم داشتم گلف بازی میکردم داداشم داشت با تلفن حرف میزد حواسسش نبود که یه دفعه اومد تو منطقه پرواز ممنوع:dمچ دستم خورد تو دهنش خون راه افتاد:dهنوز بعضی وقتا یادمون میافته میمیریم از خنده:d

---------- نوشته در 03:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:37 PM ارسال شده بود ----------

اونوقت خاطره خاص شما از این جمله چی هستش؟ :-/

خوب این بنده خدا کینکت تازه خریده براش خاطره شده:dاحتمالا هم گرون خریده ضربه اش مهلک بوده:dبدجوری خاطره شه:d

آخرین ویرایش:
من داشتم بادوستم بازی میکردم دیدم همچین بازیو جدّی گرفته اگه بازی شنا رو براش بزارم غرغ میشه=))

---------- نوشته در 10:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:26 PM ارسال شده بود ----------

داشتم فوتبال آمریکایی بازی میکردم پام پیچ خورد افتادم زمین دستم ضرب دید تا 3 روز دست راستمو نمیتونستم تکون بدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or