خاطرات و حرکات شما با Kinect

بیا اینترنتش مگو رد کرده لامسسسسسسسسسسب!!:d
حجم مجمم حالیشون نیست!!:dتو فقط دانلووووووووووووود کن!!!
از کجا فهمیدی رفتم بهشت؟b-)
بیل گیتس بهت گفته؟/:)

وي پي ان هس؟
جاتون خالي داشتم دنس سنترال ٣ ميزدم تو اتاق تنها بودم بعد نگو اين در باز مونده منم كه دارم قر ميدم!
ابروم رف!كسايي كه كينكت نديده بودن فكر ميكردن ديوونه شدم!

Sent from my iphone

منم یه بار خریت کردم لباسشویی + کینکت خریدم..
یه بار وسط بازی برق رفت..بعد ه اون دیگه کینکت روشن نشد که نشد!..از هر کی پرسیدم نفهمید چشه:دی
اونم از لباسشویی مضخرف که توش هیچی نمیشد ریخت! اونم دادم رفت:دی

یه بار داشتیم کینکت اسپورت 1 میزدیم والیبالش ! ایکس باکسو تو حال خونه به اهتزاز در آورده بودیم تا اونجا بزنیم ! (tv بزرگ تر بود بیشتر حال می داد ) بعد وسطای این والیبال جو منو گرفت لوستر هم بلند بود پریدم که توپ رو تو بازی بزنم زمین (یکم بلند پریدم :d) لوستر یک تکون تکان دهنده و وحشتناکی خورد و من مثه :| به بالا سرم خیره شده بودم و انگار مرگ رو به چشمام می کشیدم ! خلاصه خوشبختانه لوستر نیوفتاد زمین و دوستام و من بعد از 1 دقیقه خیره شدن به لوستر و ثابت شدن اون حسابی از خنده روده بر شدیم ! دوستام که شاد بودن نامردا ! لوستر خودشون که نبود مثه الاغ میخندیدن ! اگه می افتاد بدبخت میشدم ! :d

چقدر جانباز داریم اینجا:d
من چند وقت پیش داشتم فوتبال کینکت اسپورت 1 میزدم.ضربه ازاد گرفتم ژست رونالدویی گرفتم اینطوریه \/ پامو زیادی اووردم بالا با کمر اومدم رو زمین
یکبار دیگه هم داشتم با دوستم بازی میکردم کینکت اسپورت قسمت2 فوتبال امریکایی یهو جوگیر شدم باشونه رفتم تو دل رفیقم (!!!!!!!!!!!!!Spear)عین فینیشر اج شده بود رفیقم نابود شد بعدشم کلی کتک خوردم جاتون خالی:D

تو just dance 4 توی رقص move like jagger یه جاش هست باید دوتا دستتو بچسبونی به هم و تند تند ببریشون چپ و راست
منم داشتم همینو میرقصیدم که یهو یکی از فامیلامون آومد رد شه منم با جفت دستای مشت شدم کوبیدم تو فکش
بعدشم دیدم اون دردش گرفته شروع کردم خندیدن
اونپهن زمین شده بود از درد منم پهن زمین شده بودم ولی از خنده =))

کلا گاهی آدمو جو می گیره. مخصوصا اولاش.
من که شخصا یه بار سر والیبال لوستر بالا سرمو با لامپش ترکوندم! :d
یه بار دیگه هم این قدر محکم اسپک زدم دستم خورد لب لوسترو شکوند و اون تیکه ی شکسته هم رفت زارت خورد وسط مانیتور و لهش کرد!:d
چند بار هم سر پینگ پنگ با پشت دست دهن یارمو صاف کردم!:d
این شد که ما علی الحساب کینکتو بی خیال شدیم!

ما کینکت نداریم،ولی ی سری با پسر خالم رفتیم بدمینتون دوتایی،بعد برگشتیم خونه اومد اتاق با چوب بدمینتون مثلا به من توضیح بده،اقا جوگیر شد پرید با چوب زد دو تا شیشه لوستر اومد پایین.اونم نامردی نکرد به من گفت بگو خودت زدی!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or