با سلام...
من توي خرداد ماه ايكس باكس خريدم...تايمي خيلي بدي نبود اما از مهر يا آبان بهتر نيست...
يكدونه اسليم 4 گيگ گرفتم.
و اما تجربياتم!::-o
1.تنهايي رفتم در صورتي كه بايد براي خريد جنس مثل xbox بايد يجورايي لشكركشي كرد تا برا تخفيف احساس غربت نكني...
2.تا جايي كه تونستم خودمو حرفه اي و كاربلد نشون دادم(كه هستم...!)اينجوري معامله خوبي رو خواهيد داشت!(با كسب اطلاعات قبل خريد!):d
3.يك سوتي احمقانه دادم و اونم اين بود كه تا فروشنده مبلغ رو گفت و منم گفتم بده!!گذاشتم بعد تست تخفيف رو بگيرم كه خيلي دير شده بود،بنابراين اول از همه بايد تخفيف رو بگيريد!
4.تا ميتونيد بازي اشانتيون بگيريد،اصلا تعارف نكنيد،هرچي بيشتر بگيريد حقتونه!:d
5.فروشنده ناقلا دستگاه رو برا كپي خور كردن به يكجاي مجهول الهويه برد!!در صورتي كه بايد دستگاه جلو چشمان مبارك شما كپي خور بشه...
6.تا ميتونيد چاخان كنيد تا از قيمت دستگاه كم بشه...مثل:آقا ما مشتري شما هستيم...فروشگاه شما رو خيلي تعريفشو شنيدم و ازين حرفا...!:d
7.خونسردي خودتون رو حفظ كنيد و اصلا دستپاچه نشيد چون فروشنده شير ميشه و شايد بخواد سرتون رو كلاه بزاره!(بعضي ها واسه خريد يك جنس خيلي ذوق مرگ ميشن!!)
8.بهترين لباستون رو بپوشيد...b-)اونجا كه رفتم يك خانواده محترم اومده بودن واسه خريد...>:d:d:d
9.سعي كنيد eye contact رو با فروشنده داشته باشيد تا كمي خوف كنه!
b-)
10.با خونسردي تمام مراحل تست رو با دقت مشاهده و انجام بدين...
11.باتري بايد داخل دسته باشه و مارك باتري هم بايد انزاير باشه(اگه درست نوشته باشم!):d
12.خود دستگاه رو حتما بايد زيرورو كنيد تا خط و خشي روش نباشه!
13.و در آخر از فروشگاه مطمئن و امتحان پس داده xbox بخريد!:d>:d<
.
.
به همين خوشمزگي صاحب يك عدد xbox 360شويد...>:d