سلام اقا منم یه خاطره بگم از خرید کنسول
مامانم و بابام وسط درسای سخت دبیرستان 1سال پیش صدام کردن گفتم بیا اینو ببین رفتم دیدم کینکته شناختی نداشتم ازش و تو ای تری معرفی شده یود.رفتم تو نت دنبالش دیدم باید xBOXهم داشت بعد از 1 2 سال که گذشت و ما دنبالش بودیم تمام کشورا رفتیم یا نداشتن یا داشتن قیمت نجومی میشد یا معملمون نمیشد خلاصه رفتیم سر درسمون تا که شنیدیم تو گرگانم هسن (البته قبلا گرگان زندگی میکردیم ولی حالا نقل مکان کردیم به تهران ولی گرگانی نیستیم ):dخوب رفتیم گفت باید از تهران یاریم XBOX SLIM 250گفت 610کپی خورگفتم نمیخوام اورجینال با پک با کینکت چن؟
زنگ زد تهران گفت 570پلمپ!!!!!!!!!
سریع گفتیم بگو بیارن یارو بعد 2 3 روز زنگ زد گفت بیاید بگیرید رفتیم پولو دادیم به یارو گفتم تست کن زد به برق نا سیم پاورو وصل کرد پاور ترکید
منم که با این سن تو چشام اشک جمع شده بود بوی گند تو مغزش پیچید و لونقدر دود بلند شد که کنسولمونو که 1متر اونور تر بودو نمیدیدیم و یه صدایی شبیه به باز کردن نوشابه گاز دار داد و یه چیزایی مثل اب ریخت بیرون و خلاصه پاور رو بجای 110زده بود به 220!!!!
چون از شانس خوب ما سفارش usaبود و خوب برق اونا هم ...
ولی بران خوب شد چچون درآورد یه دونه از تو جعبه ی دیگه که ریجن پال بود و دیگه آداپتئور نمیخواد و ضاهرو حفظ میکنه؟!
اوردیم خونه و هی این بابای ما میگفت اوردیم خراب شد یه وقت ناراحت نشیا/
مگه قرار بوده خرای شه؟؟؟
بعد درش اوردیم از جعبه همه کف کردن فکشون افتاد فامیلامونم مهمونمون بودند و کلی بازی کردیم من که دست و پام گرفت و رفتم مجبور به استراحت و کلی درد کشیدن شدم و ....
بعدشم گذشت و تابستون شد و الان که دارم با شما حرف میزنم باید فردا برم تازه کنسولو کپی خور کنم ولی کلی از لحاظ قیمت به نفعم شد اون موقع الانم دارم دنبال یه جای خوب میگردم برا کپی خور کردن خوب و حالا یه لیست نوشتم 10 تا بازیه که دوست دارم و حالا قرار برم بخرم .راستی دیک ها از چه مارکی باشه بهتره و از کجا میشه مارکو فهمید؟