noctis-sm3
کاربر فعال
خوبی یوکو تارو اینه... که کارمند رسمی اسکوئر نیست... مستقل هست...و قراردادی و عشقی کار می کنه... برا همین اسکوئر برا همکاری با شخص خودش...مجبور خیلی خیلی باهاش راه بیاد
من فکر میکردم نسخه کارگردان یاکوزا 0 فقط چند تا ماموریت فرعی اضافه داره فکر نمی کردم توی داستان اصلی دست برده باشن .شاید دلیلش نینتندو باشه چون سالها اجازه نمی داد یاکوزا روی کنسولش بیاد.هنوز هم بهترین داستان سری برای یاکوزا 0 هست چرا باید تغییرش بدن؟خاک بر سرشون...همون طراحی ها باعث شد اینقدر 2B ماندگار بشه.
یک مشت ترسو!
من بی نهایت در مورد تغییرات Yakuza 0 Director's Cut عصبانی هستم.
به قدری مسخره هست که مطمئنم وقتی ناگوشی بود حتی جرئت اینقدر مزخرف بازی رو نداشتند.
رسما رییییییدن به داستان نسخه اورجینال!
کلا از وقتی که خالق سری از استدیو رفت، بشدت فرنچایز به سمت خاله بازی و فانتزی بودن رفت.من فکر میکردم نسخه کارگردان یاکوزا 0 فقط چند تا ماموریت فرعی اضافه داره فکر نمی کردم توی داستان اصلی دست برده باشن .شاید دلیلش نینتندو باشه چون سالها اجازه نمی داد یاکوزا روی کنسولش بیاد.هنوز هم بهترین داستان سری برای یاکوزا 0 هست چرا باید تغییرش بدن؟
)))))))))))))))))))البته فانتزی بودن و طنز بخشی از کل سری بوده ولی درسته داستان یاکوزا 0 تم جدی داره.ولی من نسخه های جدیدم دوستدارم مخصوصا infinite یا همون 8 .هر چند بهترین نسخه همون 0 هستکلا از وقتی که خالق سری از استدیو رفت، بشدت فرنچایز به سمت خاله بازی و فانتزی بودن رفت.
الانم تمام مرگ های مهم داستان رو پوچ کردن و با گذاشتن کلی سکانس خاله زنکی گند زدن به جو جدی داستان اصلی 0.
الان فقط بحث نینتندو هم نیست، چون این ورژن قراره چند وقت دیگه برای بقیه کنسول ها هم میاد.
واقعا امیدوارم ورژن اصلی 0 از استور ها حذف نشه. چون جدا بهترین ورژن بازی همونه.
منم خودم بعد 0 خیلی اینفینیت رو دوست دارم. اما حقیقتا دیگه تاب یک یاکوزا نوبتی اینطوری رو ندارم. یکم باید سر بخش فانتزی سری ترمز بگیرند.البته فانتزی بودن و طنز بخشی از کل سری بوده ولی درسته داستان یاکوزا 0 تم جدی داره.ولی من نسخه های جدیدم دوستدارم مخصوصا infinite یا همون 8 .هر چند بهترین نسخه همون 0 هست
خیلی افتضاحه!