حواشی بازی ها

مثالت درست نیست 😁 الان همین چیزی که گفتی اگر هر سری بلند بشه بره انگشتش رو آبی کنه باز باید شک کرد که طرف EA هست؟ خیر دیگه باید مطمئن شد. اینجا هم بحث سر افرادی هست که به خاطر سیاست‌های اشتباه و تبعیض آمیز DEI به ناحق جذب صنعت شدن و چون تخصص این کار رو ندارن، باعث ضربه خوردن به کیفیت بازی‌ها و صنعت گیم به صورت کلی میشن. ولی کسی که ۲۶ سال هست تو این صنعت داره فعالیت می‌کنه و رو کلی بازی معروف کار کرده هم همین شرایط رو داره فقط به این دلیل که چاق هست یا موهاش آبیه؟ جواب یه نه بزرگ هست. در کل ربط دادن هر چیز بی‌ربطی به ووک دیگه مشخصا از اون طرف بام افتادن هست.
dei یه سیاست استخدام هست . ووک یه ایدئولوژی هست
یکی ممکنه ووک باشه ولی آدم خیلی با استعدادی باشه مثل همون شخصی که توی ابسیدین کار می کرد دیگه . طرف استعداد داشت ولی خوب آدم عوضی ای بود

البته حرف هم در دهن من نذارید من هیچ جا نگفتم کسی چاقه جزو این گروه هست . گفتم موی آبی احتمال این که باشه هست ولی خوب معلوم نیست و هیچ کسی نمی تونه بگه حتما شاید کسی خوشش از این رنگ مو اومده و قضاوت 100 درصدی اشتباه هست

بحث من هم حساس شدن گیمر ها بود . بازی هم میاد و همه می بینم چی هست اینقدر دیگه دعوا نداره .
.................

اون عمو گیب هم که اون بالا گذاشتید خودش گفته بازی ها باید سرگرم کننده و غیر واقعی باشن و با من موافقه :D

حالا اینا خیلی وقته تو بتسدا هستند... علت افت بتسدا دقیقا خوده شخص تاد هاوارد هست که تو 20 سال پیش مونده... اگه قرار باشه باز با همون فرمول و نقص هایی که دیگه برا الان قابل چشم پوشی نیست ادامه بده... این سرسره بتسدا همچنان ادامه داره...

اون قدیم بود که با یک سری از مشکلات فنی و دیزاینی عناوین بتسدا شوخی می کردن و منتقدا زیر سیبیلی خیلی چیزارو رد می کردن!
حالا شرایط فرق کرده...

به نظرم اورریت ترین و کسل کننده ترین rpg های دنیا مال بتزداست.گیمپلی و انیمیشن و hud مال ۲۰ سال پیش؛گرافیک فنی مال حداقل ۲ نسل قبل اونم پر از باگ و مشکلات فنی؛داستان و روایت هم عملا نداره فقط یه مپ بزرگ داره پر از چیزهای جنریت شده و کسی که بیکار باشه برای ولگردی و اکتشاف شاید فقط مناسب باشه.این روند هم با ظهور و قدرت گرفتن cdpr و fs بیشتر نمایان شد(متای فالوت ۴ و استارفیلد این رو نشون میده).cdpr با گرافیک فنی عالی و داستان و روایت بی نظیر و fs هم با گیمپلی اعتیادآور و جهان های جذاب و تاریک(گرچه تو بخش فنی و گرافیک فنی واقعا خیلی ضعیف ان).تازه موفقیت های استدیوهایی مثل larian با بالدورزگیت و تنوع و گستردگی پیشامدها و حق انتخاب و استدیو سازنده kingdom come deliverance 2 با فیزیک و واقع گرایی نزدیک به آثار راکستار و ناتی داگ و داشتن بخش exploration عالی و جوایز درخور اکتشاف و از اون طرف هم انجین فسیل بتزدا و مسائل وک آینده بتزدا تو بازیهای rpg رو وخیم تر هم میکنه

پنتاگون به همه اعضای تراجنسیتی ارتش ایالات متحده تا ۶ ژوئن فرصت می‌دهد تا داوطلبانه استعفا دهند.

پس از آن، انتظار می‌رود ارتش جداسازی اجباری اعضای تراجنسیتی فعال باقی‌مانده در خدمت را آغاز کند.

پ.ن: با این فرمون و تغییر پالیسیهای عمو سام در این زمینه ایشالا بزودی استفعای داوطلبانه شون از شرکتهای بازیسازی هم شاهد خواهیم بود... سهمیه استخدامی رنگین کمانی پرونده ش بسته میشه... و میریم برای اخراج کسایی که سهمیه صورتی! دارند:دی

بزودی باید مثل الباقی ووکها اینام قهر کنن راهی کشورهای دیگه شن.
بهترین گزینه برای اینا که انقدر روی رنگ پوستشون حساسن کشور لیبریا تو افریقا هست... که هم قبیله ایهای خودشون تاسیس کردن، اینطور که گروهی از سیاهپوستای امریکایی رفتن یه تیکه از افریقا کشور تاسیس کردن بعد خودشون سیاهان اونجا رو به بردگی گرفتن و‌ اپارتاید راه انداختن:دی ایشون میتونه به جمعشون ملحق شه الان که اونجا این کشمکشها رو گذرونده چون کشورش سیاهپوست امریکن هم داره شدیدا به کار اینا میاد:دی
دیگه البته کشور زیاده من بودم بالاجبار میفرستادمشون نیجر یا افریقای مرکزی که طعم شیرین نو وایت پیپل رو‌ بچشن:دی
پ.ن: انگلیس و آلمان و کشورهای سفید در شان دوستان نیست:دی

آخرین ویرایش:
به نظرم اورریت ترین و کسل کننده ترین rpg های دنیا مال بتزداست.گیمپلی و انیمیشن و hud مال ۲۰ سال پیش؛گرافیک فنی مال حداقل ۲ نسل قبل اونم پر از باگ و مشکلات فنی؛داستان و روایت هم عملا نداره فقط یه مپ بزرگ داره پر از چیزهای جنریت شده و کسی که بیکار باشه برای ولگردی و اکتشاف شاید فقط مناسب باشه.این روند هم با ظهور و قدرت گرفتن cdpr و fs بیشتر نمایان شد(متای فالوت ۴ و استارفیلد این رو نشون میده).cdpr با گرافیک فنی عالی و داستان و روایت بی نظیر و fs هم با گیمپلی اعتیادآور و جهان های جذاب و تاریک(گرچه تو بخش فنی و گرافیک فنی واقعا خیلی ضعیف ان).تازه موفقیت های استدیوهایی مثل larian با بالدورزگیت و تنوع و گستردگی پیشامدها و حق انتخاب و استدیو سازنده kingdom come deliverance 2 با فیزیک و واقع گرایی نزدیک به آثار راکستار و ناتی داگ و داشتن بخش exploration عالی و جوایز درخور اکتشاف و از اون طرف هم انجین فسیل بتزدا و مسائل وک آینده بتزدا تو بازیهای rpg رو وخیم تر هم میکنه
بازی Tainted Grail The Fall of Avalon بهترین نمونه برای وضعیت فاجعه بتزداس! بازیی که بدون هیچ بودجه و نفرات زیادی، فرمول الدرها رو به شیوه متفاوت و دارکی به تصویر میکشه که قشنگ کیف میکنی از تجربه کردنش از بس که تازه و خفنه. تاد هاوارد فاز خدایی گرفتتش و فکر میکنه همه عاشق چشم و ابروشن که به فرمول قدیمی و خسته کننده بازیاش بچسبن! نتیجشم دیدیم چی شد که استارفیلد و DLC یکی از یکی بدتر بودن. الدر بعدی بخواد با غرور کاذب این استاد (!) ساخته بشه، قطعا واکنشایی دریافت میکنه که اقارو با تیپا از بتزدا بندازن بیرون.
وقتی نیروهای جوونی هستن که با محدودیتای مختلف، میان امثال Tainted Grail و KCD2 رو میسازن، ایده های فرسوده تاد هاوارد دیگه جایگاهی تو ژانر RPG نداره.
الدر بعدی اخرین فرصت این اقا و بتزداس تا بتونن تو این ژانر حرفی برای گفتن داشته باشن‌. همین الانشم از بقیه دارن عقب میفتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or