dei یه سیاست استخدام هست . ووک یه ایدئولوژی هستمثالت درست نیستالان همین چیزی که گفتی اگر هر سری بلند بشه بره انگشتش رو آبی کنه باز باید شک کرد که طرف EA هست؟ خیر دیگه باید مطمئن شد. اینجا هم بحث سر افرادی هست که به خاطر سیاستهای اشتباه و تبعیض آمیز DEI به ناحق جذب صنعت شدن و چون تخصص این کار رو ندارن، باعث ضربه خوردن به کیفیت بازیها و صنعت گیم به صورت کلی میشن. ولی کسی که ۲۶ سال هست تو این صنعت داره فعالیت میکنه و رو کلی بازی معروف کار کرده هم همین شرایط رو داره فقط به این دلیل که چاق هست یا موهاش آبیه؟ جواب یه نه بزرگ هست. در کل ربط دادن هر چیز بیربطی به ووک دیگه مشخصا از اون طرف بام افتادن هست.
یکی ممکنه ووک باشه ولی آدم خیلی با استعدادی باشه مثل همون شخصی که توی ابسیدین کار می کرد دیگه . طرف استعداد داشت ولی خوب آدم عوضی ای بود
البته حرف هم در دهن من نذارید من هیچ جا نگفتم کسی چاقه جزو این گروه هست . گفتم موی آبی احتمال این که باشه هست ولی خوب معلوم نیست و هیچ کسی نمی تونه بگه حتما شاید کسی خوشش از این رنگ مو اومده و قضاوت 100 درصدی اشتباه هست
بحث من هم حساس شدن گیمر ها بود . بازی هم میاد و همه می بینم چی هست اینقدر دیگه دعوا نداره .
.................
اون عمو گیب هم که اون بالا گذاشتید خودش گفته بازی ها باید سرگرم کننده و غیر واقعی باشن و با من موافقه