حواشی بازی ها

ربط گودرز و شقیقه به هم خیلی بیشتره :دی طرف ۲۰ سال هست داره تو اون استودیو کار می‌کنه و از نویسنده‌های سری Mass Effect هم بوده. اینو می‌خوای ربط بدی به DEI و اینکه افراد بی‌ربط جذب صنعت شدن خب مشخصا خنده‌دار هست چون خودت داری میگی طرف ۲۰ سال هست تو بایوور بوده 😅😁
به ووک ربط داره دیگه . طرف با عقایدش بازی رو نابود کرد. حالا هم ناراحت نشو اینجا این همه به سونی پریدن یه بارم به ماکرو گفتن چخه دیگه عصبانیت نداره

خیلی از این مزخرفات امروزه توسط افرادی بوده که سال ها در این صنعت بودن فقط اجازه شکوفایی بهشون داده نشد . سری the elder scrolls هم از این بخش جدا نیست .

حالا چون موهاشون آبیه نمی شه گفت ووک هستن دیگه هر کی مو آبی بود که نیست ولی خوب بعید هم نیست .

• Like
Reactions: Scαrface
به ووک ربط داره دیگه . طرف با عقایدش بازی رو نابود کرد. حالا هم ناراحت نشو اینجا این همه به سونی پریدن یه بارم به ماکرو گفتن چخه دیگه عصبانیت نداره

خیلی از این مزخرفات امروزه توسط افرادی بوده که سال ها در این صنعت بودن فقط اجازه شکوفایی بهشون داده نشد . سری the elder scrolls هم از این بخش جدا نیست .

حالا چون موهاشون آبیه نمی شه گفت ووک هستن دیگه هر کی مو آبی بود که نیست ولی خوب بعید هم نیست .
ماکرو همون مایکروفره؟ 😆 :دی یعنی یه چیزی میگید آدم اگه نمی‌شناخت فکر می‌کرد بچه ده دوازده ساله پشت اکانت هست :دی طرف ۲۶ سال طراح شخصیت تو بتزدا بوده، ولی چون یه زن چاق هست یهو میشه ووک و گند می‌خوره به صنعت! اوکی درست می‌فرمایید، ادامه بدید و ما هم دیگه مزاحم نمی‌شیم 😁

• Like
Reactions: ultimate team 2
در طول تاریخ، بالاخره بیمار هایی بودن که به خاطر مشکلات هورمونی گرایش های متفاوتی داشتن... اما چون سیاست ها حامی اینا نبود... لحظه ای نمی تونستن به فکر و ذهنشون اجازه بدن... تخیلات تخ__ت خواب___یشون رو تو اثری پیاده سازی کنند!!! اما به لطف DEI و سایر سیاست ها این افراد قدرت زیادی گرفتند... در نتیجه تاثیر خودشون رو به خاطر اینکه پشتشون حالا گرم هست می زارن!

کسی که گیمر نیست و در جریان اتفاقات و شخصیت هاش هم نیست، اما حاشیه باز هست و همیشه در جریان حاشیه هاست، عقلش هم به جای "مغز" از چشم و اعضای دیگر بدنش سرچشمه میگیره، ایشون رو ببینه هم حتما مسخره اش میکنه:

Gaben.png

GabeNewell.png

gabe-newell-in-2002-v0-a5dtuf0q9t8b1.png

اما خب "گیمر" ها ایشون رو میشناسند و از اونجایی که عقلشون از مغزشون سرچشمه میگیره :D به شدت هم طرفدار ایشون هستند چون میدونند پشت اون هیکل گنده، چه نابغه ای وجود داره و چه خدمت ها و دستاورد های بینظیری برای گیمینگ داشته...

بماند که گیبن خیلی لاغر کرده و الان خوشتیپ تر هم شده :D

کسی که گیمر نیست و در جریان اتفاقات و شخصیت هاش هم نیست، اما حاشیه باز هست و همیشه در جریان حاشیه هاست، عقلش هم به جای "مغز" از چشم و اعضای دیگر بدنش سرچشمه میگیره، ایشون رو ببینه هم حتما مسخره اش میکنه:

View attachment 381773

View attachment 381774

View attachment 381775

اما خب "گیمر" ها ایشون رو میشناسند و از اونجایی که عقلشون از مغزشون سرچشمه میگیره :D به شدت هم طرفدار ایشون هستند چون میدونند پشت اون هیکل گنده، چه نابغه ای وجود داره و چه خدمت ها و دستاورد های بینظیری برای گیمینگ داشته...

بماند که گیبن خیلی لاغر کرده و الان خوشتیپ تر هم شده :D
گیب هیچوقت نگفته من چاقم... و بیاد از فواید چاقی بگه!!!

قطعا چاقی هر کس به خودش مربوطه... اما این فرهگی که جاج نکنید اینا... پشتش کلی سیاست های صنایع خوراکی و غیر خوابیده! و اینکه بیای یه فرهنگ اشتباه رفتاری که مخصوص هر کسی هست رو عادی سازی کنی اشتباهه

وقتی چاقی برای عموم مردم... مشکلات مفصلی... فشار روی استخوان ها در سنین بالاتر... خطر ابتلا به دیابت و کلی بیماری عروقی و هزار مرض دیگه همراه میاره... هیچ حقی کسی نداره بگه قضاوت نکنید... اتفاقا اگه یکی قراره با تحقیر به خودش بیاد... سبک زندگیشو سالم کنه... به نفع خودش و خونوادش در نهایت هست! باز می گم هیکل هر کس به خودش مربوطه... ولی اینکه عادی سازی کنیم، مثل اینه بیایم مصرف هرو__ئین رو عادی سازی کنیم!

گیب هیچوقت نگفته من چاقم... و بیاد از فواید چاقی بگه!!!

قطعا چاقی هر کس به خودش مربوطه... اما این فرهگی که جاج نکنید اینا... پشتش کلی سیاست های صنایع خوراکی و غیر خوابیده! و اینکه بیای یه فرهنگ اشتباه رفتاری که مخصوص هر کسی هست رو عادی سازی کنی

وقتی چاقی برای عموم مردم... مشکلات مفصلی... فشار روی استخوان ها در سنین بالاتر... خطر ابتلا به دیابت و کلی بیماری عروقی و هزار مرض دیگه... هیچ حقی کسی نداره بگه قضاوت نکنید... اتفاقا اگه یکی قراره با تحقیر به خودش بیاد... سبک زندگیشو سالم کنه... به نفع خودش و خونوادش در نهایت هست! باز می گم هیکل هر کس به خودش مربوطه... ولی اینکه عادی سازی کنیم، مثل اینه بیایم مصرف هرو__ئین رو عادی سازی کنیم!
ربطش به پست من چیه این حرفا؟ اینجا فروم گیم هست یا کلینیک درمانی که اینارو میگی؟ دوربین مخفیه؟

این پست من در پاسخ به اونایی هست که عقلشون در چشمشون هست و صرفا از رو چاقی ملت رو مسخره میکنند،

من کجا این حرفایی که تو میزنی رو زدم که من رو نقل و قول میکنی؟ کجا از فواید چاقی گفتم؟ اصن کی به این چیزا ها کار داره؟

پست خودت رو بده بدون نقل و قول وقتی ربطی به پست دیگری نداره.... حرف خودت رو بزن...

آخرین ویرایش:
اینجا فروم گیم هست... یا بنگاه مددجویی برای حفظ حقوق کرامت انسانی اقلیت های جنسی-رفتاری؟
چی میگی؟ اومدن ملت رو صرفا از رو ظاهر قضاوت کردند، مثال زدم که گیبین هم همین شرایط رو داشت، یعنی این نوع قضاوت کردن اشتباه هست،

دیگه بقیه حرفات من واقعا نمیدونم چه ربطی به این فروم داره، چه ربطی به ویدئوگیم داره؟

بنگاه مددجویی؟ واقعا چی میگی؟ کی به این چیز ها کار داره اخه؟ کی اصن سر این چیز ها بحث داره؟

حرف داری؟ بزن، تمام. الکی ربطش نده به چیزی که ربط نداره،

• Smile
Reactions: IMANOKA
ماکرو همون مایکروفره؟ 😆 :دی یعنی یه چیزی میگید آدم اگه نمی‌شناخت فکر می‌کرد بچه ده دوازده ساله پشت اکانت هست :دی طرف ۲۶ سال طراح شخصیت تو بتزدا بوده، ولی چون یه زن چاق هست یهو میشه ووک و گند می‌خوره به صنعت! اوکی درست می‌فرمایید، ادامه بدید و ما هم دیگه مزاحم نمی‌شیم 😁
اینجا هم کسی ریش و سبیل زیاد بزاره و تسبیح دستش بگیره طرف ببیته فکر می کنه اصل و نسبی با ea داره ولی آیا حتما داره ؟ معلومه که نه
مغز انسان از قابلیت شناسایی الگو بهره می بره همین طور که طرفداران ea پوششون اینطوری هست و ما بار ها دیدیم ناخداگاه مغز اینو جنبه منفی می گیره (البته بگم من هیچ وقت نمی گم هرکی مذهبی هست و یا مثلا میره هیئت جزو ea هست )

اینجا هم همونه دیگه . من نگفتم چون چاقه پس ووکه گفتم رنگ موهاش . این مو آبی بودن هم خود خارجی بار ها باهاش جوک می سازن و چیزی نیست که من از خودم دربیارم . مال فرهنگ اون وره (پست قبلیمم گفتم هرکی موهاش آبیه دلیل نمی شه باشه ولی خوب از بس اون افرادی که می شناسیم این ویژگی رو دارن مغز ناخدا گاه جنبه منفی در نظر می گیرش )

همین طور که گفتم گفتم بعید نیست . یعنی ممکنه باشه و ممکنه نه دیگه بازی بیاد مشخص میشه . من که از خدامه نباشه :D

آخرین ویرایش:
اینجا هم کسی ریش و سبیل زیاد بزاره و تسبیح دستش بگیره طرف ببیته فکر می کنه اصل و نسبی با ea داره ولی آیا حتما داره ؟ معلومه که نه
مغز انسان از قابلیت شناسایی الگو بهره می بره همین طور که طرفداران ea پوششون اینطوری هست و ما بار ها دیدیم ناخداگاه مغز اینو جنبه منفی می گیره (البته بگم من هیچ وقت نمی گم هرکی مذهبی هست و یا مثلا میره هیئت جزو ea هست )

اینجا هم همونه دیگه . من نگفتم چون چاقه پس ووکه گفتم رنگ موهاش . این مو آبی بودن هم خود خارجی بار ها باهاش جوک می سازن و چیزی نیست که من از خودم دربیارم . مال فرهنگ اون وره (پست قبلیمم گفتم هرکی موهاش آبیه دلیل نمی شه باشه ولی خوب از بس اون افرادی که می شناسیم این ویژگی رو دارن مغز ناخدا گاه جنبه منفی در نظر می گیرش )

همین طور که گفتم گفتم بعید نیست . یعنی ممکنه باشه و ممکنه نه دیگه بازی بیاد مشخص میشه . من که از خدامه نباشه :D
مثالت درست نیست 😁 الان همین چیزی که گفتی اگر هر سری بلند بشه بره انگشتش رو آبی کنه باز باید شک کرد که طرف EA هست؟ خیر دیگه باید مطمئن شد. اینجا هم بحث سر افرادی هست که به خاطر سیاست‌های اشتباه و تبعیض آمیز DEI به ناحق جذب صنعت شدن و چون تخصص این کار رو ندارن، باعث ضربه خوردن به کیفیت بازی‌ها و صنعت گیم به صورت کلی میشن. ولی کسی که ۲۶ سال هست تو این صنعت داره فعالیت می‌کنه و رو کلی بازی معروف کار کرده هم همین شرایط رو داره فقط به این دلیل که چاق هست یا موهاش آبیه؟ جواب یه نه بزرگ هست. در کل ربط دادن هر چیز بی‌ربطی به ووک دیگه مشخصا از اون طرف بام افتادن هست.

اگه به الگو پیدا کردن باشه حسین شریعتمداری هم "خیلی" از نظراتش با نظرات نئو انتی ووک های حاشیه پرداز، یکی هست،

اگر قرار بود هر الگویی رو بدون سنجش و دقت در نظر بگیریم و یکی کنیم، نتیجه این میشه که هرچقدر فولان و بهمان رو مسخره کنید، فولان و بهمان هم میتونند شما رو کنار یکی مثل شریعتمداری قرار بدند. یعنی مغلطه،

مغلظه شاخ و دم نداره وبرای همه یکسان هست.

*بماند که بعضی از این انقلابیون انتی ووک، واقعا ریشه فرهنگی یکسان با کسی مثل شریعتمداری دارند...

• Smile
بماند بعضی از موافقیت ووک... ریشه در چپول های غربی دارند که حامی همیشگی کمپانی EA بودند :-"
من بی ربط نقل قولت نمیکنم،

همین که مثلا یکی مثل من رو "موافق" ووک در نظر میگیری نشون میده چقدر نسنجیده و اشتباه بحث میکنی،

از اول بحث این بود که گیبن هم چاق هست، و چاق بودنش جلو بازده خارق العاده اش در تکنولوژی رو نگرفت،

تامام،

حالا تو اومدی مغلطه کردی بحث رو ربط دادی به بد بودن چاقی و دفاع از چاقی تا صرفا بر اساس یک منطق خارج از بحث، خودت رو محق نشون بدی،

در حالی که اپسیلون کسی اینجا از چاقی تعریف مثبت نکرد، بحث این بود که گیبن هم چاق هست و چاقی اش جلو کارش رو نگرفت، و یک نادان میتونست بر اساس همین چاقی گیبن هم مسخره کنه، اینکه چاقی به سلامتیش اسیب وارد کرد اینکه باعث شد حین کار کردن نفس کشیدن براش سخت تر باشه اینکه قندش افزایش پیدا کرد براش بده، و دفاع از چاقی نتیجتا بده، ربطی به بحث مطلقا نداشت؛

اینا 2+2=4 هست و همه میدونیم، تو و کسانی که لایکت میکنند کشفش نکردید،

درسته، خیلی از ووک ها جز موافقین ای ای هستند، در عین حال خیلی از ای ای ها هم اعتقاداتی دقیقا مشابه نئو انتی ووک ها دارند.

• Smile
مثالت درست نیست 😁 الان همین چیزی که گفتی اگر هر سری بلند بشه بره انگشتش رو آبی کنه باز باید شک کرد که طرف EA هست؟ خیر دیگه باید مطمئن شد. اینجا هم بحث سر افرادی هست که به خاطر سیاست‌های اشتباه و تبعیض آمیز DEI به ناحق جذب صنعت شدن و چون تخصص این کار رو ندارن، باعث ضربه خوردن به کیفیت بازی‌ها و صنعت گیم به صورت کلی میشن. ولی کسی که ۲۶ سال هست تو این صنعت داره فعالیت می‌کنه و رو کلی بازی معروف کار کرده هم همین شرایط رو داره فقط به این دلیل که چاق هست یا موهاش آبیه؟ جواب یه نه بزرگ هست. در کل ربط دادن هر چیز بی‌ربطی به ووک دیگه مشخصا از اون طرف بام افتادن هست.
dei یه سیاست استخدام هست . ووک یه ایدئولوژی هست
یکی ممکنه ووک باشه ولی آدم خیلی با استعدادی باشه مثل همون شخصی که توی ابسیدین کار می کرد دیگه . طرف استعداد داشت ولی خوب آدم عوضی ای بود

البته حرف هم در دهن من نذارید من هیچ جا نگفتم کسی چاقه جزو این گروه هست . گفتم موی آبی احتمال این که باشه هست ولی خوب معلوم نیست و هیچ کسی نمی تونه بگه حتما شاید کسی خوشش از این رنگ مو اومده و قضاوت 100 درصدی اشتباه هست

بحث من هم حساس شدن گیمر ها بود . بازی هم میاد و همه می بینم چی هست اینقدر دیگه دعوا نداره .
.................

اون عمو گیب هم که اون بالا گذاشتید خودش گفته بازی ها باید سرگرم کننده و غیر واقعی باشن و با من موافقه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or