Sobhan_23
کاربر سایت
نکته جالبش اینه که آخرش که میگیم خدارو شکر و چیز خاصی نبود باز هم با گربه (پوSی) که بین پاهاشه داره بازی میکنه

کارشون مسخرستمتوجه نمیشم چرا نکسوس ماد، ماد هایی که تو آبلیوین به جای بادی تایپ، جنسیت رو اضافه میکنه رو حذف میکنه؟ یعنی کسی خودشو مرد یا زن خطاب کنه باعث رنجش و توهین به یه سری آدما میشه؟
امیدوارم بشریت برای بار هزارم به شکل عملی متوجه شده باشه که با هر اقلیتی باید مثل یه اقلیت رفتار کرد نه بیشتر.
نکسوس خیلی وقته که از دست رفته.متوجه نمیشم چرا نکسوس ماد، ماد هایی که تو آبلیوین به جای بادی تایپ، جنسیت رو اضافه میکنه رو حذف میکنه؟ یعنی کسی خودشو مرد یا زن خطاب کنه باعث رنجش و توهین به یه سری آدما میشه؟
امیدوارم بشریت برای بار هزارم به شکل عملی متوجه شده باشه که با هر اقلیتی باید مثل یه اقلیت رفتار کرد نه بیشتر.
متوجه نمیشم چرا نکسوس ماد، ماد هایی که تو آبلیوین به جای بادی تایپ، جنسیت رو اضافه میکنه رو حذف میکنه؟ یعنی کسی خودشو مرد یا زن خطاب کنه باعث رنجش و توهین به یه سری آدما میشه؟
DEG Mods - Liberating Game Mods
احسنت.
کال آو دیوتی چی بود و الان چی شده؟!

برا من نسخه World at War یکی از دارک ترین و جدی ترین کالاف های تاریخ بود. چهره واقعی جنگ رو به نمایش گذاشتنکال آو دیوتی چی بود و الان چی شده؟!
همین یه ذره آب رو هم میره اگه بچه ها Status رو ببینن
البته با افتخار از MW3 به بعد رو نخریدم ولی دو سه تا کمپین بعدیش رو بازی کردم.
2019 رو خریدم ولی مابقی رو دوباره نه.
بتا ها رو بازی میکنم و کلا میگم هرسال مزخرف تر از سال قبل.
چه خاطراتی داشتیم با این مجموعه ، یادش به خیر واقعا.
از وقتی A7X دیگه برای کالاف ساندترک درست نکرد برکت هم از کالاف رفتکال آو دیوتی چی بود و الان چی شده؟!
همین یه ذره آب رو هم میره اگه بچه ها Status رو ببینن
البته با افتخار از MW3 به بعد رو نخریدم ولی دو سه تا کمپین بعدیش رو بازی کردم.
2019 رو خریدم ولی مابقی رو دوباره نه.
بتا ها رو بازی میکنم و کلا میگم هرسال مزخرف تر از سال قبل.
چه خاطراتی داشتیم با این مجموعه ، یادش به خیر واقعا.