خب چرا فکر میکنی من همچین فکری میکنم...! طرف میگه متال گیر فقط کوجیما نیست و مال کونامیه چرا چون مخارج بازی رو چون کونامی پرداخت میکرد! منم گفتم مخارج رو میداد بازی هم هر دفعه از نظر منتقدین موفق بود و خوب هم فروش داشت. وگرنه اگر کوجیمایی وجود نداشت همچین متال گیری هم وجود نداشت همونطور که در آینده ی نچندان دور شماره های دیگه ای از بازی بیرون میاد که ندید میگم کسی محل سگ بهش نمیذاره.
کوجیما کارمند حقوق بگیر کونامی بود. همین. مسلما اگه توی هرنسخه ی بخاطر موفقیت بازی یه دستمزد اضافی بهش تعلق بگیره خیلی روال عادی ای هست.
صد در صد داستان دلیل اصلی بوده، ولی از لحاظ اپن ورد بودن هم بازی رو گفتم مشکل داشته، محیط های تکراری و بزرگ اونم بدون ماموریت های جانبی متنوع و زیاد، دو تا نقشه ای که همه جاشون شبیه به همه در کل و اونقدری تفاوت ندارن البته در مقابلش امکاناتی که بازی داشت فوق العاده بود گیم پلی بازی محشر به اضافه نورپردازی و گرافیک عالی
به نظرم کونامی باید MGS رو ببوسه بزاره کنار ، اول از همه دیگه MGS بدون کوجیما MGS واقعی نمیشه ، هم این که طرفدارها بدون حضور کوجیما رقبته به سمت بازی رفتن رو نداشته میشن ، MGS یه چیزی تو مایه های "غذای مخصوص سر آشپزه!" وقتی آشپزش نباشه ، کلا بی مزه از آب در میاد!