حمله‌ی همه‌جانبه به سونی، FBI شروع به تحقیقات کرد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
psn.jpg

دیروز در یک اقدام ناگهانی، شبکه‌های PSN، Battle.net،Lol و XBL تحت حملات DDOS قرار گرفتند که اکثر آن‌ها پس از مدت کوتاهی به حالت آنلاین بازگشتند اما به نظر می‌رسید مشکلات به وجود آمده برای شبکه سونی کمی بیشتر باشد. مدتی پس از این حملات بود که خبری منتشر شد که در هواپیمای رئیس بخش آنلاین سونی John Smedley بمبی وجود دارد و این امر باعث تاخیر در پرواز این هواپیما شد، هر چند که این خبر کمی بعد تنها یک حقه معرفی شد و مسئولیت این‌ کارها نیز به گردن Lizardsquad افتاد اما FBI وارد قضیه شده و از تحقیقاتی وسیع در این بار خبر داد.

در بلاگ منتشر شده از طرف سونی، اعلام شده است که هیچ‌گونه اطلاعات شخصی به سرقت نرفته است و تنها امکانات PSN تحت تاثیر قرار گرفته‌اند.

منبع

پ.ن:
سلام
آقایون اخطار هم نیست دیگه . چون من الان اخطارش رو دادم .
تاپیک رو خراب کنید ، بن در انتظارتونه .
بعضیا هم که سابقه جالبی ندارن بیشتر مواظب باشن .

آخرین ویرایش:
حالا ۵ دقیقه نه ۱۰ دقیقه... شما کامنت هاشم بخون من کاری به اون حمله ندارم این یکی فعلا مورد بحثه
نه عزیز شما به عنوان خبرنگار اصل کامنتت راجب 5 دقیقه بود ولی اصلا 10 دقیقه ای هم من پیدا نمیکنم :d به زودی مشکل رفع شده نه این که بگیم 5 دقیقه و 10 دقیقه و ... !
ولی اون داستان DDoS اوایل سال هم برا لایو فکر کنم حدود 1 روزی طول کشید و در واقع جای ترولی نیست چون طبق تاپیک و پست های IGN که دیروز خوندم نمیشه به امنیت شبکه ربط بدیم و اطلاعات فیک زیادی هست که به سرورها داده میشه که در واقع تعدادی دسترسیشون قطع میشه (همین دیروز هم کامنتا رو میخوندم خیلی ها وصل میشدند ولی خیلی ها هم نمیشدند) که برای فیکس کردنش زمانی لازمه که نمیتونه 5 دقیقه و 10 دقیقه باشه !

آخرین ویرایش:
نه عزیز شما به عنوان خبرنگار اصل کامنتت راجب 5 دقیقه بود ولی اصلا 10 دقیقه ای هم من پیدا نمیکنم :d به زودی مشکل رفع شده نه این که بگیم 5 دقیقه و 10 دقیقه و ... !
ولی اون داستان DDoS اوایل سال هم برا لایو فکر کنم حدود 1 روزی طول کشید و در واقع جای ترولی نیست چون طبق تاپیک و پست های IGN که دیروز خوندم نمیشه به امنیت شبکه ربط بدیم و اطلاعات فیک زیادی هست که به سرورها داده میشه که در واقع تعدادی دسترسیشون قطع میشه (همین دیروز هم کامنتا رو میخوندم خیلی ها وصل میشدند ولی خیلی ها هم نمیشدند) که برای فیکس کردنش زمانی لازمه که نمیتونه 5 دقیقه و 10 دقیقه باشه !
کاری به زمان برگشت مایکروسافت نداشته باشیم اگر بخوابم واقع بین باشیم مایکروسافت ثابت کرد شبکه مستحکم تری داره شما هی میگی اول سال من میگم چند سال پیش که سونی مجبور شد بازی مجانی بده... به قول یه بنده خدایی ۳۰۰،۰۰۰ تا سرور کار خودش رو کرده.... تازه فراموش نکنیم استفاده از شبکه سونی پولی شده پس خدمات بهتری هم باید داده بشه..

اینطور که معلومه هدف اصلیشون و شدت حمله بیشتر متوجه سونی بوده ، اینو با توجه به توییت ها مخصوصا قضیه بمب گذاری و John Smedley هم میشه فهمید.

کاری به زمان برگشت مایکروسافت نداشته باشیم اگر بخوابم واقع بین باشیم مایکروسافت ثابت کرد شبکه مستحکم تری داره شما هی میگی اول سال من میگم چند سال پیش که سونی مجبور شد بازی مجانی بده... به قول یه بنده خدایی ۳۰۰،۰۰۰ تا سرور کار خودش رو کرده.... تازه فراموش نکنیم استفاده از شبکه سونی پولی شده پس خدمات بهتری هم باید داده بشه..
خب الان درست شد کسی نگفت مایکرو شبکش مستحکم نیست شبکه ی لایو شبکه مستحکم و ایمنی هست ولی شما خواستی با توجه به کامنتت و همون زمان برگشتی که گفتی و منبعی هم نداشت یه جورایی ترول زیرپوستی کرده باشید :d اون اوایل سال رو چون نوع حملش دقیقا همین DDoS بود گفتم که یه جورای این ترول های زیرپوستی انجام نشه وگرنه داستان 2011 که جای خود دارد ! استفاده از شبکه ی سونی هم پولی نیست PSپلاس و آنلاین بازی کردن در PS4 پولی هست که برمیگرده به همون عضو شدن در پلاس

خب الان درست شد کسی نگفت مایکرو شبکش مستحکم نیست شبکه ی لایو شبکه مستحکم و ایمنی هست ولی شما خواستی با توجه به کامنتت و همون زمان برگشتی که گفتی و منبعی هم نداشت یه جورایی ترول زیرپوستی کرده باشید :d اون اوایل سال رو چون نوع حملش دقیقا همین DDoS بود گفتم که یه جورای این ترول های زیرپوستی انجام نشه وگرنه داستان 2011 که جای خود دارد ! استفاده از شبکه ی سونی هم پولی نیست PSپلاس و آنلاین بازی کردن در PS4 پولی هست که برمیگرده به همون عضو شدن در پلاس
پس یعنی استفاده از شبکه لایو هم پولی نیست ؟
فقط برای Gold کردن . بازی کردن و استفاده از امکاناتش باید پول بدید
:D
5 دقیقه کو ؟!
در ضمن لینکی که من گذاشتم مربوط به حمله اوایل امسال بود نه 25 آگوست !
به هر حال نهایتش چند دقیقه بوده ، توی کامت هام هست.فاصله بین خبر فیکس شدن تا خبر مشکل هم نشون میده.
ولی ماله PSN داره به یک روزم حتی می رسه :D حالا چند روز نشه مثل چند سال قبل صلوات.

پس یعنی استفاده از شبکه لایو هم پولی نیست ؟
فقط برای Gold کردن . بازی کردن و استفاده از امکاناتش باید پول بدید
:D
ایشون گفتن کلا شبکه البته منظورشون احتمالا همون پلاس بوده ! دمو و برخی آواتارها و تم + PS3 آنلاین بازی کردن بازم خب فری هست چیزه عجیب غریبی نگفتم !:d
به هر حال نهایتش چند دقیقه بوده ، توی کامت هام هست.فاصله بین خبر فیکس شدن تا خبر مشکل هم نشون میده.
ولی ماله PSN داره به یک روزم حتی می رسه :D حالا چند روز نشه مثل چند سال قبل صلوات.
بیخیال صلوات شو چند ساعتیه وصل شده
PlayStation Network Back Online after DDoS Attack; Scheduled Maintenance Postponed | DualShockers
خودم هم الان یه 10 دلاری ریختم به اکانتو مشکل رفع شده :)

آخرین ویرایش:
من امروز صبح Darksiders II رو خریدم و 6 گیگ هم دانلود کردم و نصب هم نمودم و هیچ مشکلی هم نداشت! :d
دیگه به "یک روز داره میرسه " و ... نداره! :d

دیشب هم ساعت 7:43 (بخوانید 9:13 ) هم که برام یک عدد PM اومد و وقتی داشتم بازی میکردم به PSN وصل بودم! :d

البته دیروز بعد از ظهر وصل نمیشد،اما بعدش قطعی و وصلی داشته گویا! بعضیا وصل میشدن،بعضیا خیر! :d

کلا اینکه دیگه انقدر اغراق نکن وقتی در مورد چیزی اطلاعی نداری! :d

من امروز صبح Darksiders II رو خریدم و 6 گیگ هم دانلود کردم و نصب هم نمودم و هیچ مشکلی هم نداشت! :d
دیگه به "یک روز داره میرسه " و ... نداره! :d

دیشب هم ساعت 7:43 (بخوانید 9:13 ) هم که برام یک عدد PM اومد و وقتی داشتم بازی میکردم به PSN وصل بودم! :d

البته دیروز بعد از ظهر وصل نمیشد،اما بعدش قطعی و وصلی داشته گویا! بعضیا وصل میشدن،بعضیا خیر! :d

کلا اینکه دیگه انقدر اغراق نکن وقتی در مورد چیزی اطلاعی نداری! :d
خوب پس تازه وصل شده ، چون تا چند ساعت پیش قطع بود.وصل شدنشم خودش مشکل نبود ، خیلیا وصل میشدن ولی تو بازی و .. نمی رفت ! طبق عکسایی که دیدم.

داعش فقط نت رو Ra*e نکرده بود که به لطف خدا کرد :| :دی
بحث ddos ربطی به psn و XBL نداره و رو هر سروری بزنید دچار مشکل میشه من نمی دونم تو بازی سنتر بعضی ها هنوز نفهمیدن وقتی موضوع یک تاپیک فلان فقط دوست دارند تایپ کنند رو یه مساله ندیدم درست حسابی بحث بشه . باید یه دور تو این تاپیک بزنیم ببنیم بعضی ها چی نوشتن ...
:|
تو خوبی گلم :)
عمه من با DDOS سرور های رو Down کرده بود؟! :-/

آخرین ویرایش:
مشکل چند ساعت پیش حل شده و تموم شده رفته...حملات به Blizzard و Riot و حتی سرورهای بازی Path of exile هم بوده...فقط هم DDOS بوده و هیچ هکی نبوده
rysay0zpd7ts7oosgg6x.jpg

ختم تاپیک :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or