حمله‌ی همه‌جانبه به سونی، FBI شروع به تحقیقات کرد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
psn.jpg

دیروز در یک اقدام ناگهانی، شبکه‌های PSN، Battle.net،Lol و XBL تحت حملات DDOS قرار گرفتند که اکثر آن‌ها پس از مدت کوتاهی به حالت آنلاین بازگشتند اما به نظر می‌رسید مشکلات به وجود آمده برای شبکه سونی کمی بیشتر باشد. مدتی پس از این حملات بود که خبری منتشر شد که در هواپیمای رئیس بخش آنلاین سونی John Smedley بمبی وجود دارد و این امر باعث تاخیر در پرواز این هواپیما شد، هر چند که این خبر کمی بعد تنها یک حقه معرفی شد و مسئولیت این‌ کارها نیز به گردن Lizardsquad افتاد اما FBI وارد قضیه شده و از تحقیقاتی وسیع در این بار خبر داد.

در بلاگ منتشر شده از طرف سونی، اعلام شده است که هیچ‌گونه اطلاعات شخصی به سرقت نرفته است و تنها امکانات PSN تحت تاثیر قرار گرفته‌اند.

منبع

پ.ن:
سلام
آقایون اخطار هم نیست دیگه . چون من الان اخطارش رو دادم .
تاپیک رو خراب کنید ، بن در انتظارتونه .
بعضیا هم که سابقه جالبی ندارن بیشتر مواظب باشن .

آخرین ویرایش:
اینا قبلا به سروارای بیلزارد و League of Legends هم حمله کرده بودن:d گویا داعش میخواد با کله یوشیدا فوتبال بازی کنه!

DDos اگر بزنید به سرور باعث بانیش پیدا نمیشه حالا FBi بره دنبالش بگرده :))
شما حساب کنید 2000 به آیپی روی سرور تو ثانیه بخوره کی میفهمه این همه اتک کجا خورده :d

جدا لول!
سرورای مولتن باوجود F2P بودن روشون Anti - DDOS سخت افزاری نصبه. اونوقت اینا.... با اینهمه پول...
آقا حمایت میشه ازشون! اگه خواستن میتونن رو منم حساب کنن، یه 4-5 تا سیستم در اختیار دارم :دی
راستی ملیت Lizard Squad کجاییه؟

توهم دارنا:دی
سونی هم گند زده هر حمله ای میشه سروراش down میشه!
تا جایی که من دیدم فقط دیروز حول حوش ساعت 2 تا 7 undergoing maintenance میزد... الان سونی چه گندی زده؟ فقط هم برای psn نبوده
جدا لول!
سرورای مولتن باوجود F2P بودن روشون Anti - DDOS سخت افزاری نصبه. اونوقت اینا.... با اینهمه پول...
آقا حمایت میشه ازشون! اگه خواستن میتونن رو منم حساب کنن، یه 4-5 تا سیستم در اختیار دارم :دی
همین شماهایین که باعث میشین تو دنیا به عنوان پشتیبان ترور...ست شناخته شیم... از این مشکلات برای هر تجارتی پیش میاد... نشستی تو اتاقت راجع به چیزایی که اطلاع نداری فکت میدی؟ منم ندارم پس نمیرم جایی خودمو شهره کنم... اگه دوست داری قضیه رو بفهمی لینک زیر بهت کمک میکنه
http://forum.bazicenter.com/thread84234/page182/#post3412065

آخرین ویرایش:
جدا لول!
عزیز من شما رو DNs سرور بزنید حمله DDos رو پورت HTTp بزنید ، آنتی DDos اصلا نمی تونه کاری کنه . مثلا شما آنتی DDos دارید تو یه ثانیه 2 ملیون آیپی بزنید رو سرور تو چند سانیه میتونه اون اتکا را بلوک کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or