حل مشکل Cannot Download آپدیت بازیها در پلی استیشن 4

۱۰۰ تومان هزینه کنید یه روتر میکروتیک بخرید با یک اشتراک قندشکن خوب. تمامی مشکلات حل میشه

Sent from my FIG-LA1 using Tapatalk
این میکروتیک چی هست از کجا داره بخرم...من فقط تو دانلود مشکل دارم تو تا ازی آنلاین اصلا مشکلی ندارم...تا ۳ روز پیش تو دانلود هم مشکلی نداشتم

این میکروتیک چی هست از کجا داره بخرم...من فقط تو دانلود مشکل دارم تو تا ازی آنلاین اصلا مشکلی ندارم...تا ۳ روز پیش تو دانلود هم مشکلی نداشتم
فروشگاه های شبکه دارند‌ کدام شهر هستین دوست عزیز؟

Sent from my FIG-LA1 using Tapatalk

Proxy تغییر بدید عمل میکنه نکرد بهترین کار دانلود از سایت های که اپلود میکنن با psx کپی کنید من هیچ مشکلی ندارم امیدوارم مشکل شمام حل بشه

ما باید پیگیر این موضوع باشیم چون چند وقت پیش هم این مشکل بود و بعضی از سرورهای psn قیلترینگ هوشمند!!! فیلتر کرده بود و این مشکل بعضی وقتا پیش میومد و بعضی وقتا درست میشد !! اگر پیگیر نباشیم 1 روز بیدار میشیم میبینیم دیگه نه PSN وصل میشه و نه xbox live.
باید این موضوعات از طریق مدیریت سایت پیگیری بشه و از طرف ایشون با مقامات مسئول مطرح کنن. چون این فیلترینگ احمق خیلی وقتا به اشتباه خیلی از سرورها و لینکها فیلتر میکنه که اگر پیگیر نباشیم برای همیشه فیلتر میمونه و در آینده هم سرورها و لینکهای بیشتری طبق الگوی غلط فیلترینگش فیلتر میکنه!!
این دیگه آخرین تفریح ما تو ایران هستش که برای ما مونده و راحت در دسترس هستش! اگر اینم از دست بدیم و محدودش کنن دیگه کارمون تمومه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or