amin-farahmand
کاربر سایت
اول از همه نیاز به یک روتر میکروتیک دارین. قیمتش از 90 تومن شروع میشه که پایین ترینش هستخب بزارین استفاده کنیم
اول از همه نیاز به یک روتر میکروتیک دارین. قیمتش از 90 تومن شروع میشه که پایین ترینش هستخب بزارین استفاده کنیم
خوب دوست عزیز این کار سرعت دانلود و مخصوصا پینگ رو داغون تر نمی کنه؟اول از همه نیاز به یک روتر میکروتیک دارین. قیمتش از 90 تومن شروع میشه که پایین ترینش هست
بستگی به خیلی چیزا داره این مسئله.سرعت اینترنت شما ، پینگتون، قندشکنی که استفاده میکنید. در کل پینگ یه مقدار بالاتر میره ولی اگه نت خوبی داشته باشین اختلالی ایجاد نمیکنهخوب دوست عزیز این کار سرعت دانلود و مخصوصا پینگ رو داغون تر نمی کنه؟
الان همه ی آموزشی که گفتی این بود که روتر میخوایم و زیر نودم نیست؟ تموم شد؟ لولاول از همه نیاز به یک روتر میکروتیک دارین. قیمتش از 90 تومن شروع میشه که پایین ترینش هست
به نظرم بهترین کار قندشکن هست، پراکسی مدام باید سرور و پورت جدید پیدا کنیدمیگم چیکار کنیم این مشکل حل شه؟ نزدیک به 20 روز هست که این مشکل رو من دارم ... رسما هیچی نمیشه دانلود کرد که ...چه کار کنبم ؟؟
با قند شکن های رایگان هم میشه شیر کرد یا منظورتون از این کانکشن های قند شکن پولیه؟به نظرم بهترین کار قندشکن هست، پراکسی مدام باید سرور و پورت جدید پیدا کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
با حفظ احترام به نویسنده محترم ، به نظر من، بهتره از فایل های آپدیت آماده برای دانلود در سایت های ایرانی مثل Shatelland یا P30day استفاده کنید و با PSX Download helper به PS4 منتقل کنید. نیازی به قند شکن و انبر و اینجور چیزا هم ندارید
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
۱۰۰ تومان هزینه کنید یه روتر میکروتیک بخرید با یک اشتراک قندشکن خوب. تمامی مشکلات حل میشه
Sent from my FIG-LA1 using Tapatalk
نه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه بله یه مقدار میره بالاتر. اما دو حالت واسه شما هست. اول اینکه اگه اینترنت شما سرعت و پینگ خوبی داشته باشه با وی پی هم بدون کوچکترین مشکلی میتونید آنلاین بازی کنید. حالت دوم اگه سرعت یا پینگ خوبی ندارین فقط واسه دانلود بازی یا آپدیت بازی و سیستم از وی پی استفاده کنید. برای بازی خیلی راحت از توی مودم دی سی کنید وی پی رو بدون هیچ مشکلیاینکه توی روتر وی پی ان ست شه برای مودم مشکلی پیش نمیاد تو دراز مدت؟ پینگ هم طبیعتا باید بالاتر بندازه نه؟