اساتید یه کمکی هم به من برسونید
تو bioshock تو مرحلی فارمرز مارکت بعد از این که میرم وسط زنبور ها و اون امپولها یا هر چی هستن رو پیدا میکنم میرم بیرون دیگه معلوم نیست باید چی کار کنم بی زحمت یه توضیح پروپیمون بدید
سلام
من تو بازي هالف لايف 2 اونجا كه اون گوي رو كه باهاش ملخ ها رو كنترل ميكنن ميده گير كردم.راه با الوار بسته شده
وفقط اون يارو يه چشمه داره راهنمايي ميكنه ويه جمله اي ميگه كه من متوجه نميشم.اگه كسي ميتونه راهنمايي كنه

اگه اشتباه نکنم اونجا باید یک گوی هم به سمت اون سرباز که به چوب بسته شده بندازی و حشرات به اون حمله کنن...كنترل حشرات را ياد گرفتم .مشكل من بسته بودن راه توسط چند تا الوار هست.راه رو بايد چجوري باز كنم ؟
دستت درد نكنه.

معلومه که منتشر میشه دوست عزیز. اگه منتشر نشه مردم سراسر اروپا و استرالیا نمیتونن اینارو بخرن.سلام
یه سوال یه نمه بی ربط:blushing:
میگم واسه ماهایی که مدل کور داریم و pal هستش مثلا این دویل می کرای 4 یا رزیدنت اویل 5 اومدنش واسه این ریجن حتمی هستش خیلی نگرانم که یکی از این دوتا واسه pal منتشر نشه مخصوصا این اویل 5:confused::confused:
ممنون میشم یکی جواب منو بده
قربانه شما
یا حق![]()
سلام
من بازم توهالف لايف 2 گير كردم.الان رسيدم به اونجا كه انگار يه كارخونه هستش ويه سري چيزهاي قاب داره فلزي روي دو تا ميله حركت ميكنن تا ميرسن زير يه چيزي كه انگار بهشون برق وصل ميكنه .وبعدش دوباره حركت ميكنن.هيچ راهي واسه رفتن ندارم و با تفنگ گرانشي هم هيچ كاري نتونستم بكنم.اگه امكان داره يكي راهنماييم كنه.دفعه قبل دوستمون Extreme راهنمايي كرد.Extreme جان اگه ميتوني بازم كمك كن.دستت درد نكنه.
يعني هيچ كس تو اين سايت به اين عظمت ace combat 6 بازي نكرده.سلام
من تو مرحله 9 بازي ايس كامبت 6 اونجا كه 5 تا ايستگاه هوايي(هواپيما بزرگاكه توشون باند پرواز هم داره) هست كه يكيشون هم از همه بزرگتره گير كردم.تا اين مرحله از بازي رو يه ضرب رو نرمال اومدم ولي اينجا هر چي با سوخو 33 و موشكهاي هوايي 4 تايي ميزنمشون حريفشون نميشم حتي بازي رو ايزي هم كردم ولي بازم نميشه وهواپيمام دميجش 100 درصد ميشه وبعدشم بوم.گفتم شايد اول بايد فرمانده رو بزني ولي بازم نتونستم .اگه قلق خاصي داره يكي از دوستان لطف كنه و راهنماييم كنه.
ممنون