حل مشکلات در بازی های X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این بازیcall of juarez یه بازی وسترن هست؟
وسترن هست ولی اینطور نیست که در طول بازی فقط دوئل و تیر اندازی کنی.
قسمتهای Stealth و بالا رفتن از کوه و قسمتهای سوارکاری نیز دارد.

این از اون جاهای باحالشه, کلی سیاحت میکنی. تازه بعدش که باید .... پیدا کنی, جالبتر میشه.
آره خیلی باحال بود اونجاش...کلی سوارکاری کردم و بعدش یک دوئل جانانه.خیلی قشنگ بود این قسمتش ، بخصوص آخرش که کشیشـه با خودش میگه من اشتباه می کردم و بیلی بیگناه بوده ....

splinter cel مراحل اولیه اش میره تو یه گروه زیر زمینی و باید ترینینگ انجام بدیم.ترینینگشم یه جای تاریکه اصلا معلوم نیست چی به چیه.نمیشه اونجاشو اسکیپ کرد و رفت؟؟

splinter cel مراحل اولیه اش میره تو یه گروه زیر زمینی و باید ترینینگ انجام بدیم.ترینینگشم یه جای تاریکه اصلا معلوم نیست چی به چیه.نمیشه اونجاشو اسکیپ کرد و رفت؟؟

نه باید ردش کنی . چیز خاصی نداره شاید تا الآن ردش کرده باشی:cheesygri

Training که نیست ! این قسمتی از بازی است که باید اعتماد جیمی و دار و دسته اش را به خودت جلب کنی.در این قسمت پس از عبور از چند تله لیزری ، بالا رفتن و پایین آمدن از یک طناب و استفاده از سرعت عمل به موقع لازم باید به انتهای مسیر که یک گاوصندوق اونجاست برسی.
البته در این بخش JBA هم 2-3 تا ماموریت جانبی بهت داده که دو تایش آپلود کردن ویروس روی سرور مرکزی ( زیرزمین ) و ماهواره ها ( پشت بام ) و اون یکی هم وارد شدن به اتاق کامپیوتر اون دختره ( که اسمش یادم نیست ) و چک کردن پیام و برداشتن کد عبور زیرزمین است.
اگر استارت را بزنی میتونی همه ماموریت ها را ببینی.
-------
آقا من توی این اپیزود 13 Call of Juarez گیر کرده بودم ولی همین الان یادم اومد که باید چجوری ردش کنم.پس نمی پرسم :دی ، دیگه فقط Juarez رو نکشتم که ترتیبش رو خواهم داد ولی چقدر این اپیزود 10 لذت بخش بود ، در حالی که سوار اسب هستی باید بزنی بقیه محافظ های کالسکه رو نفله کنی.:دی یه اچیومنت 25 گیمر اسکوری هم به نام Horse Man داشت که گرفتم.باید در حال اسب سواری 5 نفر بیشتر رو نفله کنید تا آزاد بشود.:)

من توي تايم شيفت گير كردم اونجايي كه توي يه كارخونه اي و بايد يه دكمه رو بزني كه جبعه ها يكم اينور انور برند اصلا نميدونم چي كار كنم
please help :biggrin1:

سلام دوست عزيز

پشت اون جعبه ها يك سوراخ كانال هست كه اهرم رو كه ميزني و جعبه ها روي ريل حركت ميكنن مسيرش باز ميشه ، شما بايد بعد از حركت دادن جعبه ها زمان رو متوقف كنيد و سريع از اون كانال رد شيد ، البته اون كانال خوب معلوم نيست ولي وقتي جلو بريد ميتوتيد بريد پشتش.

موفق باشيد.

سلام.
بچه ها این بازی dead rising وقتی دیگه روی تانک فراید می زنه دیگه تموم میشه ؟
یه سوال دیگه : dead rising 2 هم می یاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:confused:

سلام.
بچه ها این بازی dead rising وقتی دیگه روی تانک فراید می زنه دیگه تموم میشه ؟
یه سوال دیگه : dead rising 2 هم می یاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:confused:

آخ گفتی Dead Rising یاد روزهای اول خرید کنسولم افتادم.
آره بازی همونجا تموم میشه.
گفته شده قراره شماره 2 هم بیاد

با سلام
اول بايد اسلحه رو كه گرفته بدي به دوستت و دوباره يه اسلحه ديگه از صندوق عقب بگيري و اونو بدي بهش و همينطور گرفتن وسايل ديگه بعد مي ري بالا از طناب مي ياي پايين و ديگر ماجرا

سلام

دوست عزيز

با چه دكمه اي تفنگ رو به دوستم بدم ؟

سلام
من تو بازي هالف لايف 2 اونجا كه اون گوي رو كه باهاش ملخ ها رو كنترل ميكنن‌‌ ميده گير كردم.راه با الوار بسته شده
وفقط اون يارو يه چشمه داره راهنمايي ميكنه ويه جمله اي ميگه كه من متوجه نميشم.اگه كسي ميتونه راهنمايي كنه

اساتید یه کمکی هم به من برسونید
تو bioshock تو مرحلی فارمرز مارکت بعد از این که میرم وسط زنبور ها و اون امپولها یا هر چی هستن رو پیدا میکنم میرم بیرون دیگه معلوم نیست باید چی کار کنم بی زحمت یه توضیح پروپیمون بدید :blushing::love:

اساتید یه کمکی هم به من برسونید
تو bioshock تو مرحلی فارمرز مارکت بعد از این که میرم وسط زنبور ها و اون امپولها یا هر چی هستن رو پیدا میکنم میرم بیرون دیگه معلوم نیست باید چی کار کنم بی زحمت یه توضیح پروپیمون بدید :blushing::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or