اقاي يكي بگه .wave3 NBA 2k 10 هستش يا wave4 ؟
شما باید قبل از ترکیدن اون لاکپشتها گارد رو بگیریسلام
اقا یکی به داده ما برسه اعصاب نمونده واسه
نینجا گایدن چاپتر دوازده یا یازده که دوتا غول باه هم میان موقع مردن میترکن
نمیدونم چکا کنم منم باهاشون نترکم
یه دفه یکیشون تنها اومد نمیدونم چی شد شانسی رد کردم اینجا موندم توش
لطفا کمک کنید
ممنون
شما باید قبل از ترکیدن اون لاکپشتها گارد رو بگیری
همین:cheesygri
سلام . تو بازی Pure تویه Stage 10 یه Sprint هستش که من هیچ جوری به اونا نمیرسم ! چیکار کنم ؟
احتمالا مشکل از رم شماست . یکبار کامل با خوده xbox رم را فرمت کنید و دوباره بازی را نصب کنید . امتحان کنید. اگر جواب نداد به نظر من این تیکه از بازی که گیر می کنه را بدون اینکه بازی را نصب کنید یکبار ردش کنید و زمانی که کامل شد دوباره بازی را نصب کنید.و امتحان کنید.سلام من يه رم 16 دارم جي تي اي وي رو روش نصب كردم اولش هم مياد ميرسه تا اونجا كه فرانكلين با اون يارو سيا پوسته ماشين ميدزدن اولين بار رانندگي ميكنن يكيش سفيده يكي ديگه قرمز تا سر اونجا ميرسم بازي يه بار از اول مياد و ارور ميده ميگه بايد پاك كني و دوباره بازي رو نصب كني دوباره هم كه اين كار رو انجام ميدم همين ارور رو ميده ميشه يكي يه راه حل بگه خودم فكر كنم اشكال از رم هست نميدونم؟
با سلام ، من وقتی بازی MOH Airborne رو داخل دستگاه میذارم پیغام میده یا دیسک رو تمیز کن یا کنسولو ری استارت کن ، در صورتی که دیسک تمیزه و کنسول رو هم خاموش روشن کردم ولی درست نشد ، کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ ورژن داشبورد کنسولم 8955 و فریم ویر درایوم هم iXtreme 1.61 Lite on