حل مشکلات در بازی های X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه دوستای گل که یه مدت بود ندیده بودمشون
بچه ها یه سوال دارم البته یکم قدیمیه ولی خوب الان برام مهمه.
- من قبلا یه اکسپانشن برای oblivion خریدم که شامل shivening isles و knight of nine بود اگه درست نوشته باشم. گذاشتم تو دستگاه و خودش نصب کرد و گفت حالا دیسک oblivion رو بزار و بازی کن. وقتی تو صفحه منو هم بودم اول همیشه یه صفحه کوچیک میاد و میگه که اکسترا فایل اجرا شده ولی من حدود 3 ماه تو بازی کشتم و کل oblivion رو تموم کردم و همه ماموریت های اظافی رم رفتم ولی هنوز جزیره شیونینگ یا ماموریتهتی knight of nine اجرا نشده.
میشه یکی بگه چیکار کنم اجرا شن. مشکل تو نصبه یا باید کاری کنم تا جزیره پیدا بشه.
من تو کامپیوترم این کار رو کردم و بدون هیچ دقدقه ای جزیره بودش و میشد واردش شد ولی تو xbox360 همون جا می رم نمی شه.
ممنونم که رمان منو خوندید اگر جواب بدین دیگه حله.

سلام
اقا یکی به داده ما برسه اعصاب نمونده واسه
نینجا گایدن چاپتر دوازده یا یازده که دوتا غول باه هم میان موقع مردن میترکن
نمیدونم چکا کنم منم باهاشون نترکم
یه دفه یکیشون تنها اومد نمیدونم چی شد شانسی رد کردم اینجا موندم توش
لطفا کمک کنید
ممنون

سلام دوستان کسی میدونه وقتی تو فهرست نفرات یک تیم میری بیوگرافی بازیکنارو چطور میشه دید او زیر زده باید دکمه LS رو بزنی!این دکمه کجاست لطفا راهنمایی کنید ؟
در ضمن تو چطوری پروفایل بسازم نمیشه.؟
و این فیفا برای همه اینطوریه که اول صفحه یه بازیکن تو محیط تمرینه؟
و موقع شروع هر بازی از محیط تمرین میره تو استادیوم اصلی و بازی شروع میشه برا شما هم همینطوریه؟

سلام
اقا یکی به داده ما برسه اعصاب نمونده واسه
نینجا گایدن چاپتر دوازده یا یازده که دوتا غول باه هم میان موقع مردن میترکن
نمیدونم چکا کنم منم باهاشون نترکم
یه دفه یکیشون تنها اومد نمیدونم چی شد شانسی رد کردم اینجا موندم توش
لطفا کمک کنید
ممنون
شما باید قبل از ترکیدن اون لاکپشتها گارد رو بگیری
همین:cheesygri

با سلام ، من وقتی بازی MOH Airborne رو داخل دستگاه میذارم پیغام میده یا دیسک رو تمیز کن یا کنسولو ری استارت کن ، در صورتی که دیسک تمیزه و کنسول رو هم خاموش روشن کردم ولی درست نشد ، کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ ورژن داشبورد کنسولم 8955 و فریم ویر درایوم هم iXtreme 1.61 Lite on

سلام من يه رم 16 دارم جي تي اي وي رو روش نصب كردم اولش هم مياد ميرسه تا اونجا كه فرانكلين با اون يارو سيا پوسته ماشين ميدزدن اولين بار رانندگي ميكنن يكيش سفيده يكي ديگه قرمز تا سر اونجا ميرسم بازي يه بار از اول مياد و ارور ميده ميگه بايد پاك كني و دوباره بازي رو نصب كني دوباره هم كه اين كار رو انجام ميدم همين ارور رو ميده ميشه يكي يه راه حل بگه خودم فكر كنم اشكال از رم هست نميدونم؟

سلام من يه رم 16 دارم جي تي اي وي رو روش نصب كردم اولش هم مياد ميرسه تا اونجا كه فرانكلين با اون يارو سيا پوسته ماشين ميدزدن اولين بار رانندگي ميكنن يكيش سفيده يكي ديگه قرمز تا سر اونجا ميرسم بازي يه بار از اول مياد و ارور ميده ميگه بايد پاك كني و دوباره بازي رو نصب كني دوباره هم كه اين كار رو انجام ميدم همين ارور رو ميده ميشه يكي يه راه حل بگه خودم فكر كنم اشكال از رم هست نميدونم؟
احتمالا مشکل از رم شماست . یکبار کامل با خوده xbox رم را فرمت کنید و دوباره بازی را نصب کنید . امتحان کنید. اگر جواب نداد به نظر من این تیکه از بازی که گیر می کنه را بدون اینکه بازی را نصب کنید یکبار ردش کنید و زمانی که کامل شد دوباره بازی را نصب کنید.و امتحان کنید.
با سلام ، من وقتی بازی MOH Airborne رو داخل دستگاه میذارم پیغام میده یا دیسک رو تمیز کن یا کنسولو ری استارت کن ، در صورتی که دیسک تمیزه و کنسول رو هم خاموش روشن کردم ولی درست نشد ، کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ ورژن داشبورد کنسولم 8955 و فریم ویر درایوم هم iXtreme 1.61 Lite on

اگر تنها این مشکل با این دیسک است احتمالا مشکل از کیفیت پایین دیسک یا سرعت بالایی است که رایت شده . اگر با دیسک های دیگر هم مشکل داره ، مشکل لنز دستگاه شماست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or