شایعه حضور HALO HD و Gears of War Exile در E3 2011

Terova

No Trolls
Gold User
سایت gamenyusu یک عکس از نمایشگاه E3 منتشر کرده که به نظر برنامه های MS رو نشون میده..
پشت زمینه این عکس صورت Hitman قرار داره و نوشته های روی آن حکایت از پیش نمایش بازی های HITMAN 5 و Modern Warfer 3 و HALO HD و Gears of War Exile در نمایشگاه E3 را می دهد

11867770780522193189.jpg

به احتمال زیاد مثل سال 2009 که یه تریلر از ODST داشتن و یه معرفی ساده و اعلام رسمی ریچ اینبار هم Halo CE remake نمایش اصلی رو داشته باشه و Halo 4 هم رسمی اعلام بشه .
به احتمال بسیار زیاد شماره ی چهارم در همین نسل عرضه خواهد شد تا طرفداران ترغیب کند تا برای ادامه ی داستان شماره ی چهار Xbox نسل بعد را بخرند . من که این طور فکر می کنم .

HALO (:d) بعدی در این نسل موفقیت آمیز نخواهد بود . با آب طلا بنویسید اینو :d
نسل بعدی با یه HALO(:d) خیلی بهتر ...دینگ...دینگ
پ.ن: HALO رو فقط اینجوری بنویسید بابک خوشش نیاید - با تشکر :d

Halo Remake قطعا اگر معرفی بشه یک بازی سطحی هست فقط برای طرفدارن بازی و به احتمال با همین موتور H:R ساخته میشه.. ( یک چیزی تو مایعه های ODST) منظور این هست بازی نیست که بخواد مثلا برای GOTY بجنگه..

به نظر من تا پایان امسال Halo Remake عرضه میشه و تا پایان نسل هم حداکثر دو تا Halo مثل Halo Wars 2 یا Halo ODST 2 عرضه میکنن و Halo 4 هم میره برای نسل بعد که سال 2013 شروع میشه

یک مدتی هست پچر نیستش گفتم به جاش یکم پیش بینی کنم :d

پیش بینی من. تو کنفرانس هم هیلو ریمیک هست و هم یک نمایش کوچیک از هیلو 4 هست. ریمیک امسال عرضه میشه، هیلو 4 سال بعد، یعنی 2012 . سال 2013 هم سال کنسول بعدی هست:دی
این پست رو بوکمارک کنید . بعدا لازم میشه :دی

من یه جای دیگه هم گفتم که Halo4 میتونه پایان با شکوهی برای این نسل کنسول مایکروسافت Xbox 360 باشه . معمولا شرکت ها سعی میکنن نسل رو با محبوبترین بازیشون تموم کنن .

Halo 4 عمرا!!! وقتی نوشته Halo HD یعنی یه هیلو یی که قبلا اچ دی نبوده ، الان اچ دی شده :دی ، 3 و ODST و اینا که بودن ، بنابراین Halo 1 یا 1 و 2 رو با هم ریمیک کردن ، :دی

Halo 4 عمرا!!! وقتی نوشته Halo HD یعنی یه هیلو یی که قبلا اچ دی نبوده ، الان اچ دی شده :دی ، 3 و ODST و اینا که بودن ، بنابراین Halo 1 یا 1 و 2 رو با هم ریمیک کردن ، :دی
اوکانر به طور کاملا صریح و زیبا گفته داریم روی ادامه داستان بعد 3 کار می کنیم پس اگه Halo HD هم باشه که ماکرو بخاطرش خودش به آب و اتیش نمیزنه که باید یه چیزی نشون بده مثل Halo 4 مخصوصا بعد اون کارتش دیگه انتظارات را 100 برابر کرد سال دیگه هم انحصاری بزرگی نداره شاید Kingdom بترکونه ولی ماکروسافت مجبوره یکی از فرانچز ها محبوبش را سال دیگه بده بیرون خب نوبتی هم باشه نوبت Halo 4 و بازگشت مسترچیف:d
بازگشت رئیس فقط 7 روز دیگر:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or