بیخود باید هیلو 4 رو معرفی کنند، 4 ساله تو کف به سر میبریم.HALO هم خواهیم داشت اما امیدوارم یه ماجرای جدید از چیف باشه و البته HALO 4 هم نباشه ، انشاء... نسل بعد
نسل بعد که تا 4-5 سال دیگه نمیاد تا اون موقع تلف میشیم. یه تیزر 1 دقیقه ای با صحبت های کورتانا و یه نمایش مرموز و اسرارآمیز از رئیس فوق العاده میشه، مخصوصا اگه آخر کنفرانس یهو متریک بگه one more thing ، بعد چراغ ها خاموش بشه و اینو نشون بدن فقط همین باشه من دیگه هیچی نمیخوامنه بابا حروم میشه باید اول نسل بعد مثل سال 2005 ( 2006 ) یه تریلر ازش پخش بشه بعد مستر چیف رو نشون بده ، بعد همه بلند بشن و تشویق کنن این یعنی Halo 4 !
بیخود باید هیلو 4 رو معرفی کنند، 4 ساله تو کف به سر میبریم.
چرا همه مینویسن HALO ؟ حروف اختصاری نیست که مثل بقیه بازیها اینم Haloـه...
چی ؟؟؟؟ الان توی این 6 ساله 4 تا هیلو دادند که فقط 3 ورژن اصلی بود من همچنان در کف مستر چیف هستم بعد اونوقت نیان نسخه 4 رو بدند اخه این حرفه که میزنی ؟؟؟ :dنه بابا حروم میشه باید اول نسل بعد مثل سال 2005 ( 2006 ) یه تریلر ازش پخش بشه بعد مستر چیف رو نشون بده ، بعد همه بلند بشن و تشویق کنن این یعنی Halo 4 !
تریلری که من میخ وام ازش پخش کنند اینه که کورتانا داره یه سری مونولوگ می گه از وضعیت جهان,بعد یه نما از فضا,آخرش هم یک لحظه صفحه سیاه می شه و صای مستر چیف میاد...بعد یهو با یه صدای بلند رو صفحه می نویسه Halo 4!بعد ما گریه می کنیم!بعد ابراز علاقه!>:d<,و در نهایت دیوانه وار می خندیم!بیخود باید هیلو 4 رو معرفی کنند، 4 ساله تو کف به سر میبریم.
چرا همه مینویسن HALO ؟ حروف اختصاری نیست که مثل بقیه بازیها اینم Haloـه...
نسل بعد که تا 4-5 سال دیگه نمیاد تا اون موقع تلف میشیم. یه تیزر 1 دقیقه ای با صحبت های کورتانا و یه نمایش مرموز و اسرارآمیز از رئیس فوق العاده میشه، مخصوصا اگه آخر کنفرانس یهو متریک بگه one more thing ، بعد چراغ ها خاموش بشه و اینو نشون بدن فقط همین باشه من دیگه هیچی نمیخوام