حضور Ghost در Modern Warfare 3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
ghost_stream--article_image.jpg

درود .

در برخی از بازیها شخصیتهایی وجود دارند ، که چه از نظر شخصیتی و چه از ظاهری واقعا تاثیر گزار هستند و میتوانند به زیبایی هر چه بیشتر ان بازی کمک کنند .
یکی از این شخصیتها Ghost،کارکتر بازی معروف Call of Duty: Modern Warfare 2 میباشد . در طی خبری که Activision پیرامون ساخت سری جدید Modern Warfare 3 داد ؛ همگان به این فکر افتادن که ایا بار دیگر شخصیت Ghost در این سری نیز حضور خواهد داشت ؟
طبق خبری که مجله رسمی (Play Station (OPM در انگلیس ان را منتشر کرده است شخصیت محبوب Ghost در سری جدید MW3 حضور خواهد داشت . این مجله همچنین اذعان کرده است داستان بازی به قبل از MW2 بار میگردد و شخصیت Ghost نیز نقش اساسی در این بازی را ایفا میکند . و حال این خبر نیز به تشدید شایعاتی که از ژانویه تا به الان در مورد بودن این شخصیت به گوش میرسید دامن میزند .
شایان ذکر است چندی پیش نیز سایت Thisisxbox در طی خبری گفته بود ، شرکت Activision در حال ساخت بازی Call of Duty با محوریت کارکتر ghost را در نظر دارد. که چطور وی به تیم Task Force 141 ملحق میشود .
با تشکر از Lord Anubis گرامی برای دادن لینک خبر .
CVG

آخرین ویرایش:
سر یک بحثی شده بود :d سیاوش (مدیر سایت) گفته بود .... هرزمان که اون Character بیشتر از چند خط دیالوگ داشت اون موقع میشه گفت شخصیت پردازی مناسبی براش شده ...

کلا به عنوان یک آدمی که میخواد بازی کنه و لذت ببره (منظورم خودم) ... ترجیح میدم شخصیت پردازی مناسبی از کاراکتری که قرار هست چند ساعت وقتم رو بزارم روش شده باشه ...

محبوبیت Ghost هم مثل محبوبیت Helghast ها هست .... چون ماسکی که دارن خیلی مرموز هستن ... ! :d
البته اون بحثه خیلی بحث مهمی بود!:دی
100%.من هم دقیقا همین طورم.
اینم مثل اینکه مُد شده.میخوان از زیره شخصیت پردازی در برن,یه نقاب میزنن به صورت طرف ملت هم میگن WOW عجب شخصیت مرموزی!!!

سلام!
البته کاپیتان پرایس هم من نمیدونم چجوری از زمان جنگ جهانی تا الان انقد سالم مونده بود و زد ما رو نقش زمین کرد :biggrin1:
این دو تا در واقع یه نفر نیستند:
http://callofduty.wikia.com/wiki/John_Price
http://callofduty.wikia.com/wiki/Price_(World_War_II)
Due to similarities with a previous Call of Duty character of the same name, appearance and other apparent overlaps, some fans have conjectured a possible relationship between the two Prices, the most common being that they are father and son. But it's possible because of the 70 year gap between both game's they the could be grandfather and grandson.

این Ghost نمیدونم چی داشت که اینقدر کشته مرده داره!!:دی
سر جمع دو کلمه هم حرف نمیزد!:دی شخصیتش هم گذشته ی خاصی نداشت که بهش اشاره بشه!فقط به خاطر
مرگش
شده اسطوره ی MW 2!!
هیچی نداشت ، فقط یه استیل خِفَن داشت جونم Ghost

اینها هم که بازی رو دارن میکنن مث R6 V2، ادامه ی MW2 چی میشه؟
بعد کلا Ghost تیریپ خفنی داشت اما بجزء صحنه مرگش که خیلی ناراحت شدم، مظلومانه مرد، چقدر باحال فرار کردن خودشون رو رسوندن به نیروهای خودی مثلا، خیلی شخصیتی نبود، یعنی اصلا به عنوان یه شخصیت تو بازی حساب نمی شد.

باز مکتاویش یه چیزی ...

بابا Ghost که شهید شد:d
ولی خیلی دوسش دارم!آخر استیل هست:x
روح حلول می کنه زنده میشه مگه کشکه :p
اقا یکی تو Mw1 بود که بعد از کاپتان پرایس تو گروه از همه کارش درست تر بود و دست کمک بود :d
کاپیتان پرایس :| شخصیتش تو چند جاش حال نکردم .این پرایس هم اگر همینجوری تو کال باشه باید اسم بازی عوض شه بزارند پهلوانان نمی میرند .:d

هرزمان که اون Character بیشتر از چند خط دیالوگ داشت اون موقع میشه گفت شخصیت پردازی مناسبی براش شده ...
ماریو هیچ خط دیالوگ نداشته توی این 30 سال گذشته. محبوبترین کرکتر دنیای بازیهای ویدئوی هم هست.
پارادوکس.

من تو سری های COD یکی از محبوب ترین شخصیت های مورد علاقه من Ghost هست، وقتی که مُرد بدجوری ناراحت شدم ! ولی ای کاش داستان بازی بعد از MW2 بود!

من بخاطر این ghost اشکم در امد ولی به نظر من عجیبه زندش کنن اخه اینو اول با تیر زدن بعد هه جنازش رو اتیش زدن چجوری میخوان زندش کنن ؟

از نظر من شایعه میمونه و زندش نمیکنن اینجوری بهتره اخه زندش کنن خیلی تخیلی میشه:d
تو متن گفته ... داستانش مال قبل از mw2 هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or