حضور Ghost در Modern Warfare 3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
ghost_stream--article_image.jpg

درود .

در برخی از بازیها شخصیتهایی وجود دارند ، که چه از نظر شخصیتی و چه از ظاهری واقعا تاثیر گزار هستند و میتوانند به زیبایی هر چه بیشتر ان بازی کمک کنند .
یکی از این شخصیتها Ghost،کارکتر بازی معروف Call of Duty: Modern Warfare 2 میباشد . در طی خبری که Activision پیرامون ساخت سری جدید Modern Warfare 3 داد ؛ همگان به این فکر افتادن که ایا بار دیگر شخصیت Ghost در این سری نیز حضور خواهد داشت ؟
طبق خبری که مجله رسمی (Play Station (OPM در انگلیس ان را منتشر کرده است شخصیت محبوب Ghost در سری جدید MW3 حضور خواهد داشت . این مجله همچنین اذعان کرده است داستان بازی به قبل از MW2 بار میگردد و شخصیت Ghost نیز نقش اساسی در این بازی را ایفا میکند . و حال این خبر نیز به تشدید شایعاتی که از ژانویه تا به الان در مورد بودن این شخصیت به گوش میرسید دامن میزند .
شایان ذکر است چندی پیش نیز سایت Thisisxbox در طی خبری گفته بود ، شرکت Activision در حال ساخت بازی Call of Duty با محوریت کارکتر ghost را در نظر دارد. که چطور وی به تیم Task Force 141 ملحق میشود .
با تشکر از Lord Anubis گرامی برای دادن لینک خبر .
CVG

آخرین ویرایش:
من که باهاش خیلی حال می کنم . شخصیت با حال و با مرامیه :d
یکی از دلایلی که من COD : MW2 رو نسبت به COD : BO ترجیح می دم همین شخصیت پردازی بهتره MW 2 .
BO داستان خیلی غنی تری داشت ولی شخصیت پردازیش به نظرم افتضاح بود :d .

فکر کنم همون بازی که اکتیویژن می گفت محوریت داستان شخصیت Ghost هست همین MW3 باشه.
حالا چه MW3 باشه چه یه نسخه دیگه از COD، حضور شخصیت Ghost واقعا بازیرو جذاب میکنه، چون یه کاراکتر فوق العاده بود.

رجعت برادر من:d
کی میخوای دست از این اسپم های با ارزشت برداری خدا می دونه.

یعنی Ghost قبل از MW2 تو مأموریت های دیگه ای نبوده که براش بازی بسازن ؟!

start این شخصیت از mw2 خورد

وقتی کاری می کنن که پرایس تو زمان سفر می کنه و تازه یکی دو بار هم مرده و زندش کردن همونجوری Ghost رو زنده می کنن:d.

اخه حداقل price نمرده بود که فقط از ww2 امد mw1 :d

اینو می خوان از توی قبرستون اونم تازه توی افغانستان کشتنش(این الان باید مفقودالاثر شده باشه) بیارن تو بازی:d:))

ولی اگرم توی نسخه اینده دیدیمش فکر نکنم کسی بدش بیاد.

• Like
Reactions: u.s.a
این Ghost نمیدونم چی داشت که اینقدر کشته مرده داره!!:دی
سر جمع دو کلمه هم حرف نمیزد!:دی شخصیتش هم گذشته ی خاصی نداشت که بهش اشاره بشه!فقط به خاطر
مرگش
شده اسطوره ی MW 2!!

سر جمع دو کلمه هم حرف نمیزد!:دی شخصیتش هم گذشته ی خاصی نداشت که بهش اشاره بشه!فقط به خاطر
مرگش
شده اسطوره ی MW 2!!
درود بر تو سینا:d
منم موافقم چیز خاضی نداشت.ولی خوب اون صحنه مرگش خیلی عالی و ناب بود.:(:dبعدشم خوشتیپ بود:dمخصوصا اون ماسکش خدا بود

مرگش
شده اسطوره ی MW 2!!

سر یک بحثی شده بود :d سیاوش (مدیر سایت) گفته بود .... هرزمان که اون Character بیشتر از چند خط دیالوگ داشت اون موقع میشه گفت شخصیت پردازی مناسبی براش شده ...

کلا به عنوان یک آدمی که میخواد بازی کنه و لذت ببره (منظورم خودم) ... ترجیح میدم شخصیت پردازی مناسبی از کاراکتری که قرار هست چند ساعت وقتم رو بزارم روش شده باشه ...

محبوبیت Ghost هم مثل محبوبیت Helghast ها هست .... چون ماسکی که دارن خیلی مرموز هستن ... ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or