حضور کریتوس در Mortal Kombat !

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
1291809006.jpg

سری مورتال کامبت در طول تاریخ با فراز و نشیب‌های فراوانی روبرو شده است. بعد از نسخه MK vs DC که چندان مورد قبول طرفداران این سری قرار نگرفت، حالا Ed Boon و تیمش در تلاش هستند تا این بازی را به اوج لذت خود برسانند و در همین راستا قرار است که کاراکتر Kratos به صورت انحصاری در نسخه PS3 بازی موجود باشد.

به گزارش مجله رسمی پلی استیشن، کریتوس جزو شخصیت‌های بازی خواهد بود و fatality‌ها و حرکت‌های مخصوص به خودش را خواهد داشت و همچنین یک میدان مبارزه که حس و حال بازی God of War در آن موج می‌زند.

کریتوس در بخش داستانی، قابل بازی نخواهد بود.

با انتشار مجله OPM در پایان این هفته، منتظر جزییات بیشتری در این رابطه باشید.

Source

سلام!
اون بازی که گفتی چی هست؟؟! :d
SoulCalibur: Broken Destiny :دی پارسال واسه PSP عرضه شد.

خب من بازیش نکردم ولی مگه چیکار بود بازیش!؟ کریتوس میگیرت جـــــر میداد همرو!؟
من بازی نکردم (:دی) ولی کریتوس و چند تا از شخصیت های StraWars داخل بازی بودند. حتما بالانس نبوده که شهاب شاکی شده :دی

آخرین ویرایش:
من بازی نکردم (:biggrin1:) ولی کریتوس و چند تا از شخصیت های StraWars داخل بازی بودند. حتما بالانس نبوده که شهاب شاکی شده :biggrin1:
Star Wars برای IV بودش . کلا SC هر شماره یه مهمان داره .
توی Broken Destiny هم کریتوس بالانس نشده بود و عین خر کمبو میزد :دی !!

کلا تازگی ها به اشتباه" خیلی مد شده توی هر بازی فایتینگ یه مهمون محض قشنگی میارن !
از Broken Destiny و MK تا حتی ناروتو ! گندش رو دیگه در آوردن .

Star Wars برای IV بودش . کلا SC هر شماره یه مهمان داره .
توی Broken Destiny هم کریتوس بالانس نشده بود و عین خر کمبو میزد :دی !!

کلا تازگی ها به اشتباه" خیلی مد شده توی هر بازی فایتینگ یه مهمون محض قشنگی میارن !
از Broken Destiny و MK تا حتی ناروتو ! گندش رو دیگه در آوردن .
چرا اشتباها؟ اگه به خاطر بالانس نبودن میگی که اون ضعف بازیسازهاست و ربطی به کاراکتر مهمان نداره. وگرنه اصل حرکت که خوبه. میتونه طرفدارای بیشتری برای بازی دست و پا کنه. تازه استایل کریتوس که به MK میاد. تو DOA4 که ریو (نینجا گایدن) و یه اسپارتان (هیلو) بودن! توی SSBB هم اسنیک یکی از مهمونا بود.
در مجوع من خودم خیلی اهمیت نمیدم ولی حرکت بدی نیست!

چند تا از شخصیت های بازی معرفی شدند البته اینها رو از روی سایتش از روی صداهاشون تشخیص دادند و گفتن احتمال داره اینها باشن
Ermac, Goro, Human Sektor, Kabal, Noob Saibot, Quan Chi, Shang Tsung, Sindel, Smoke, Stryker

کریتوس که نمیشه ولی نترس مایکروسافت الان داره خودش رو 7 تیکه میکنه یه شخصیت انحصاری پیدا کنه بزارن تو نسخه 360
مارکوس فنیکس یا مستر چیپ خوبه؟:d

از قضا به نظر من الان واکه باشه بهتره :d چون هم چراخ قووه داره هم توفنگ >:)

به به! با حضرت Ermac (ع) چه دهنی از کریتوس سرویس کنیم!:دی

پ.ن: این تاپیک هم داره جک میشه ها!:دی طرف اصلا PS3 نداره و میخواد بازی رو روی 360 بزنه، میاد میگه چقدر بد شد که MK خز شد! بعد توی پست بعدی دعا میکنه مایکروسافت هم یه حرکتی بزنه!lol

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or