حضور کریتوس در Mortal Kombat !

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
1291809006.jpg

سری مورتال کامبت در طول تاریخ با فراز و نشیب‌های فراوانی روبرو شده است. بعد از نسخه MK vs DC که چندان مورد قبول طرفداران این سری قرار نگرفت، حالا Ed Boon و تیمش در تلاش هستند تا این بازی را به اوج لذت خود برسانند و در همین راستا قرار است که کاراکتر Kratos به صورت انحصاری در نسخه PS3 بازی موجود باشد.

به گزارش مجله رسمی پلی استیشن، کریتوس جزو شخصیت‌های بازی خواهد بود و fatality‌ها و حرکت‌های مخصوص به خودش را خواهد داشت و همچنین یک میدان مبارزه که حس و حال بازی God of War در آن موج می‌زند.

کریتوس در بخش داستانی، قابل بازی نخواهد بود.

با انتشار مجله OPM در پایان این هفته، منتظر جزییات بیشتری در این رابطه باشید.

Source

چه شود ااااااااااااااه خدای من نسخه PSـش واجب شد
این ماکروسافت بی بخار یکم یاد بگیره

من که اصلا دوست ندارم هیچکدام از شخصیت ها X360 تو مورتال باشند چون ممکنه محبوبیت خودشون از دست بدهند این کار هم زیاد جالب نیست به نظر من اصلا داشتن یا نداشتن چنین چیزی مهم نیست

عجب حرکت زشت و مسخره ای . خداکنه برای نسخه ی 360 همچین کاری نکنن MK خودش به اندازه کافی شخصیت های خوب در شکل های مختلف داره . عجب داستانی شده MK ساختن اینا ! البته هرکی هم که خوشحال شده نوش جونش .

به نظر من هم خیلی جالبه ... نمیدونم چرا بعضی از دوستان میگن مسخره ست یا ... !!! خب یه شخصیت اضافه هست ، فوقش اگه خیلی ناراحتتون میکنه اصلا انتخابش نکنید . زورچپونی که نیست !

به نظر من هم خیلی جالبه ... نمیدونم چرا بعضی از دوستان میگن مسخره ست یا ... !!! خب یه شخصیت اضافه هست ، فوقش اگه خیلی ناراحتتون میکنه اصلا انتخابش نکنید . زورچپونی که نیست !
آخه کریتوس فازش به MK نمیخوره.:d
یه وقت دیدی زیر مشت و لگدهای Scorpion مرد.:d

من که اصلا دوست ندارم هیچکدام از شخصیت ها X360 تو مورتال باشند چون ممکنه محبوبیت خودشون از دست بدهند این کار هم زیاد جالب نیست به نظر من اصلا داشتن یا نداشتن چنین چیزی مهم نیست

25120105493179183989.jpg

آدم واقعاً لذت ميبره اين فتوا های جالبو ميبينه :دی

به مرگ خودک نه به جون صدرا اگه یکی از شخصیتهای انحصاری 360 میبود همین آقاییون کلاشون رو . رو هوا مینداختن :دی

ایووول چه حالی بده ...
Scorpion هیچ غلطی نمیتونه بکنه:d:d(فقط بلده اون یارو چیزش رو:d پرت کنه که کریتوس اون رو قطع میکنه و دل و رودش و میاره بیرون (مثله اون سنتارها);)
ولی اگه dual باشه scorpion با subzero:x با هم باشن میتونن:d

حالا مگه تو نسخه قبلی که کرکتر های فانتزی DC رو با کرکتر های فاتالوار کمت تو یک بازی جا دادن چی شد ؟ حد اقل خوبیش اینه که کریتوس یک ابهت خون و خونریزی و خشانتی داره :d

پ.ن: یک کرکتر اونم Bonus که دیگه این حرفارو نداره :d

حالا مگه تو نسخه قبلی که کرکتر های فانتزی DC رو با کرکتر های فاتالوار کمت تو یک بازی جا دادن چی شد ؟
چی شد ؟ جان من چیزی نشد ؟ البته کریتوس به غایت بهتر ازوناس حداقل یه چهره ی خشن داره . نسخه ی قبل که خیلی لوس و به درد نخور بود نبود ؟ :d
عجب کل کل های جالبی هم به راه افتاده بین طرفداران کریتوس و طرفداران کاراکترهای MK :d

cliff Bleszinski Wants to See a Gears of War Character In Mortal Kombat

:|
حتما اینام RAAM رو میفرستن جلو

آخه کریتوس فازش به MK نمیخوره.:d
اتفاقا تنها کسی که فازش به MK میخوره همین کریتوسه! خیر سرش بی کله ترین کاراکتر بازی ها هست! :d خشونتش هم در حد بروبکس MK هست! تازه یکبار هم تجربه ی حضور در بازی های فایتینگ رو داشته :d پس همه چیش برای حضورش در MK محیاست :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or