حضور بروس لی در EA Sports UFC

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ea_ufc-300x250.jpg

اخیرا تصویری توسط یک خرده فروش منتشر شده بود که در آن رزمی کار مشهور بروس لی به چشم می خورد که قرار است در بازی EA Sports UFC حضور پیدا کند. در پوستر آن آمده است که با پیش خرید بازی می توانید به پدر هنرهای رزمی یعنی بروس لی دسترسی داشته باشید. این خبر تایید شده و تصاویری از بروس لی نیز در بازی منتشر شده است.

ea_sports_ufc_release_date_.jpg

کارگردان هنری EA Sports UFC آقای Ian Lloyd گفته اند:
این تصویر شبیه بروس لی نیست. خود بروس لی است. نحوه مبارزه، سرعت محلک، فیزیک موج دار او، ضربات نمادین و اصوات مخصوص خود همه حضور دارند. ما این نماد قدرت، روح و سرعت بشریت را در دنیای خود احظار کرده ایم که این مایه افتخار برای ما است.

UFC_bruce_lee_1.jpg
UFC_bruce_lee_2.jpg
UFC_bruce_lee_3.jpg
آیا شما EA Sports UFC پیش خرید می کنید؟
VG247

Last edited by a moderator:
دوستان میگم رضا مددی هم توی این نسخه هست ؟
من خودم که هنوز جایی نشنیدم

کلا سر ماجرا های مشکلات ایران با آمریکا ( چوب این دعوا ها رو همیشه باید مردم عادی و ورزشکارا بخورن ) در روابط سیاسی این ماجرا به ورزش کشیده شده و مددی همین چند وقت پیش بود که در یک مسابقه یو اف سی پیروز شد و اصلا مسئولین یو اف سی از این بابت خوشحال نشده بودن و مددی که نماینده سوئد بود بعد از این پیروزی که در آمریکا به دست آورد برگشت به کشور سوئد و به یک باره اتهام دزدی بهش وارد شد و کلی حاشیه براش به جود اومد و مدتی هستش مددی از مسابقات به دور هستش و مبارزه ای به تازگی انجام نداده و واقعا نمیدونم پاپوش بود براش ریختن و یا نه رو دیگه نمیدونم

ولی چیزی که من فکر میکنم فکر نکنم مددی رو بذارن :( ولی خب شاید دارم اشتباه میکنم .........

به هر حال ببینیم چی میشه !!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or