حضور بروس لی در EA Sports UFC

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ea_ufc-300x250.jpg

اخیرا تصویری توسط یک خرده فروش منتشر شده بود که در آن رزمی کار مشهور بروس لی به چشم می خورد که قرار است در بازی EA Sports UFC حضور پیدا کند. در پوستر آن آمده است که با پیش خرید بازی می توانید به پدر هنرهای رزمی یعنی بروس لی دسترسی داشته باشید. این خبر تایید شده و تصاویری از بروس لی نیز در بازی منتشر شده است.

ea_sports_ufc_release_date_.jpg

کارگردان هنری EA Sports UFC آقای Ian Lloyd گفته اند:
این تصویر شبیه بروس لی نیست. خود بروس لی است. نحوه مبارزه، سرعت محلک، فیزیک موج دار او، ضربات نمادین و اصوات مخصوص خود همه حضور دارند. ما این نماد قدرت، روح و سرعت بشریت را در دنیای خود احظار کرده ایم که این مایه افتخار برای ما است.

UFC_bruce_lee_1.jpg
UFC_bruce_lee_2.jpg
UFC_bruce_lee_3.jpg
آیا شما EA Sports UFC پیش خرید می کنید؟
VG247

Last edited by a moderator:
بروس لی ماله زمانی هست که احترام و روح توی این ورزش وجود داشت. UFC و اینا قفسه و این یه بی احترامی بزرگ به بروس لی و هنر رزمی هستش.

اولین استاد بروسلی فردی به نام ایپ بود که سبک وینگ چون کونگ فو را به بروسلی یاد دادالبته نه به صورت کامل و همیشه ایپ به همه ی شاگرداش میگفت که هر سبکب باید در طول زمان یه سری تغییرات داشته باشه بعد از این بروسلی با مبارزه با چند کاراته کار و سبک های رزمی دیگه یه تبادل فنی با همشون انجام داد و با وینگ چون ترکیب کرد و سبکی به نام جیت کاندو رو تاسیس کرد.

یه جمله ی خیلی قشنگ بروسلی داشت که من عاشقش بودمو به همه هم میگفتم این بود.
یه رزمی کار از روی احساسش ضربه میزند نه از روی خشم

حرفای این دوستمون در مورد بروسلی درسته.استاد بروسلی شخصی به نام ایپ بوده.حتی یه فیلم هم در موردش ساختن به نام Ip Man که در سال 2008 ساخته شد و بین 250 فیلم برتر تاریخ سینما رتبه 219 رو داره و فوق العاده فیلم توپی هست که Donnie Yen رزمی کار معروف نقش ایپ رو بازی کرده.

دیدن این فیلم به تمام دوستداران ورزشهای رزمی توصیه میشه.

ازشنیدن این خبر واقعا دارم دیوانه میشم ..........:bighug:

بروسلی کسی بود که زمانی همه فکر میکردن هیکل هر چی گنده تر باشه پس اون شخص قوی تر هستش دقیقا بر عکس ماجرا رو نشون داد و فقط قدرت یک شخص به گنده بودن عضلات نیست (عضلاتش رو میسوزوند و هم قدرت و هم سرعت رو با هم تطبیق میداد و یکی میکردچون عضله هر چی بزرگ تر باشه مقدار سوخت بالاتری برای تغذیه در خواست میکنه و سیستم هوازی بدن رو دچار مشکل میکنه و سریع بدن خالی میکنه !!! ) ) و همچنین اون زمان میگفت اصلا نباید خودتون رو به یک سبک خاص محدود بکنین و تعصبی روی یک رشته داشته باشین !

بروسلی در اون زمان میگفت تمامی سبک ها مکمل همدیگه هستن و هیچ سبکی خدایان سبک های دیگه نیست و هر سبکی نقاط قوت و ضعف خودش رو داره و هچنین عاشق مبارزات آزاد بود !

بروسلی نابغه سبک های هنر های رزمی بود و هنر رزمی در جهان رو چندین پله رو به جلو سوق داد .

روحش شاد و یادش گرامی ..........:x

حرفات تا حدی درسته ولی یکم گول فیلمای رزمیم خوردی هیکل هرچی بزرگتر باشه مخصوصا عضله زور بیشتر میشه به همون نسبت که انرژی بیشتری مصرف میکنه انرژی بیشتری هم تولید میکنه پس ضربه ای که شما از یه آدمی که 40 کیلو عضله داره میخوری با ضربه ای که از یه آدمی که 20 کیلو عضله داره میخوری زمین تا آسمون فرق میکنه برای همین توی همه مسابقات ورزشی رزمی وزن کشی میکنن تا عدالت برقرار باشه و کسی از نعمت خدا دادی هیکل بزرگتر سود نبره برای همین ورزش رزمی و امادگی بدنی شاید کمک کنه ولی هیچ وقت جای عضلات بیشترو و جثه بزرگترو نمیگیره.
روسا یه مثلی دارن میگن خدا انسانهارو آفرید ولی کلاشنیکف همرو برابر کرد.

حرفات تا حدی درسته ولی یکم گول فیلمای رزمیم خوردی هیکل هرچی بزرگتر باشه مخصوصا عضله زور بیشتر میشه به همون نسبت که انرژی بیشتری مصرف میکنه انرژی بیشتری هم تولید میکنه پس ضربه ای که شما از یه آدمی که 40 کیلو عضله داره میخوری با ضربه ای که از یه آدمی که 20 کیلو عضله داره میخوری زمین تا آسمون فرق میکنه برای همین توی همه مسابقات ورزشی رزمی وزن کشی میکنن تا عدالت برقرار باشه و کسی از نعمت خدا دادی هیکل بزرگتر سود نبره برای همین ورزش رزمی و امادگی بدنی شاید کمک کنه ولی هیچ وقت جای عضلات بیشترو و جثه بزرگترو نمیگیره.
جرف شما درسته.ولی نه در مورد هنرهای رزمی شرقی.برای همین هست که می بینی یه کونگ فو کار با 60 کیلو وزن میتونه با یه مشت 30 تا سنگ رو خورد کنه.در حالیکه از نظر طبیعی اصلا جای توجیح نداره.هنرهای رزمی شرقی هم از نیروی بدنی کمک میگیره و هم از نیروی روحی.

با ی حرکت ظریف ، چقدر ادم جذب کردن فقط تو بازیسنتر D ،
عکس های بروسلی برای من به نمایش نمیاد ، arash فکر کنم چون لینکاش شیلتره ،

با ی حرکت ظریف ، چقدر ادم جذب کردن فقط تو بازیسنتر D ،
عکس های بروسلی برای من به نمایش نمیاد ، arash فکر کنم چون لینکاش شیلتره ،

نه شیلتر نیست نشون میده!

ایده ی آوردن بروس لی ایده ی خوبیه ولی همونطور که دوستان هم گفتن نه برای ufc با اون خشونت ! ولی عجب گرافیکی داره لا مصب عین خودشه :دی

من نه با با گول این فیلم ها رو نخوردم :( بخدا من 11 سال تکواندو کار کردم و عاشق ورزش های رزمی بودم و زمانی که نوجوان بودم هر چی کتاب رزمی بود میخردیم و میخوندم

درباره این صحبتت که میگی هیکل هرچی بزرگتر باشه مخصوصا عضله زور بیشتر میشه به همون نسبت که انرژی بیشتری مصرف میکنه انرژی بیشتری هم تولید میکنه تقریبا میشه گفت درسته ولی درباره این موضوع خیلی خیلی باید صحبت کرد !

بروسلی یک مبارزه واقعی با یکی از استادان داشت که زمان مسابقه خیلی طول کشید و کلا اون مبارزش خیلی معروف هستش ولی متاسفانه هیچ فیلم برداری از این مبارزه نشده ، چون زمانی که این مبارزه رو انجام داده بود بروسلی خیلی معروف نبود و به همین جهت هم مانوری رو این مبارزه واقعیش انجام داده نشد ! بروسلی وقتی مبارزش به پایان رسید ( مبارزه رو بروسلی پیروز شد )مثل این که صدمات زیادی بهش وارد شده بود و کلا مبارزه طولانی بودو بروسلی اصلا از مبارزه خودش راضی نبود (مبارزه آزاد بود چیزی شبیه UFC ) به همین سو بروسلی بسیاری از ایده ها ، تغذیه های غذایی و رشد عضلات و خیلی از ایدئولوژی هایی که در فنون رزمی رو داشت گذاشت کنار و یک باز نگری درباره مبارزه انجام داد چون زمانی که مبارزه میکرد حجم عضلات بروسلی بسیار پر حجم تر از فیلم های که میبینین بود و در طول مسابقه مشکلات هوازی پیدا کرده بود و یک سری موارد دیگه که ارزش نداره توضیح بدم و وقت دوستان رو بگیرم ولی در مجموع در مبارزات آزاد درسته که هیکل هرچی عضلانی تر باشه شدت قدرت ضربات بیشتره ولی اون شخص قوی هیکل در مقابل شخصی که جثه کوچیک تری داره از لحاظ هوازی زود تر دچار مشکل میشه و شخصی که جثه کوچک تری داره میتونه مبارزه رو طولانی تر بکنه و وقتی شخص قوی هیکل تر مشکلات هوازیش بیشتر شد و همین طور این شخص هر چقدر زمان بگذره دیگه شدت قدرت ضرباتش به اندازه اوایل مسابقه نیست که در نتیجه کسی که اندام ایده آل تری داره یعنی عضلات تقریبا نرمال که با قدرت هوازی ترکیب میشه و این بهترین حالت ممکن هستش برای ورزش های رزمی امروزی . و صد البته قدرت مانور کسایی که هیکل های ظریف تری دارن برای انجام حرکات قفلی بیشتره و خیلی چیزای دیگه

شما یه نگاهی به هیکل تونی جا بندازین ، جت لی و خیلی کسای دیگه اینا رزمی کارایی هستن که در نوع خودشون بی نظیر هستن و شما شک نداشته باش اگه مثلا کسی پیدا بشه دو ،سه برابر هیکل اینا باشه و بخواد باهاشون مبارزات آزاد داشته باشه تونی جا و جت لی (هر دوشون قهرمان مسابقات شائولین هستن و مقام هایی در واقعیت دارن )بلایی سر اون شخص مباز درشت اندام میارن که فقط باید دید :d

یادم رفت اینو بگم براک لزنر وقتی رفته بود UFC همه میگفتن امکان نداره بتونه موفق بشه چون جثه بسیار بزرگی داره و به درد یو اف سی نمیخوره ولی در کمال ناباوری همگی دیدن که این جوری نبود یعنی میشه گفت به هر حال استثنا هایی هم همیشه هست و این حرف های که در بالا زدم میشه گفت یه قانون کلی علم روز ورش های رزمی هستش ولی به هر حال در این وسط استثناهایی هم پیدا میشه ! نمونش همین براک لزنر که با اون جثه درشتش انعطاف بدنیه بسیار عالی داره !!

کلا در علم رزمی هیچ فکت خاصی وجود نداره و مثل دنیای گیم نیست که حتما باید چیزی فکت باشه :d یعنی صحبت های شما هم میتونه در خیلی از جهت ها درست باشه !

ورزش و دنیای رزم همیشه در حال پیشرفت هستش و در این وسط انسان های مختلف با توانایی ها مختلفی پیدا میشن که بعضی اوقات خیلی از چیز ها رو زیر سوال میبرن و به چالش میکشن !
امان از دست این بروسلی که اسمش میاد آدم رو مجبور میکنه بره تو دنیای بزن بزن :d

آخرین ویرایش:
تونی جا و جت لی بلایی سر اون شخص مباز درشت اندام میارن که فقط باید دید
:d
جلوی دانی ین لنگ میندازن:dیعنی تنها کسی هست که بعد از بروس از دیدن کارای رزمیش لذت میبرم.خیلی خفنه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or