حساب های کاربری PSN به SEN تغییر خواهد کرد

skype2010

کاربر سایت
به زودی تمامی حساب های کاربری شبکه PSN به شبکه SEN تغییر پیدا می کند .البته احتمالا این تغییر برای کاربران شبکه PSN چیزی جز یک تغییر ظاهری نیست ولی خیلی زود همه حساب های کاربران به SEN تغییر پیدا می کند . در واقع شبکه PSN مختص کنسول PlayStation و کوتاه شده عبارت PlayStation Network است که برای کاربران کنسول های خانگی سونی است ، سونی شبکه ای رابرای کاربران بخش سرگرمی خود نیز راه اندازی کرده است و بعد از گذراندن مدت زمانی از این شبکه ، حال سونی قصد دارد تا این دو شبکه را با هم ادغام کند و درواقع SEN کوتاه شده عبارت Sony Entertainment Network است .
psn0105.jpg

این تغیر به وسیله یک پیام الکترونیکی ( e-mail ) برای تمامی کاربران شبکه PSN ارسال می شود .در این نامه سونی هدف خود را ایجاد یک شبکه جامع جهانی برای سرگرمی ، بازی ، فیلم ، موسیقی و … اعلام کرده است که همه با یک حساب کاربری در دسترس باشند . این ایمیل ممکن است در اینده برای شما کاربران شبکه PSN نیز ارسال شود .هنوز معلوم نیست که بسته های سرگرمی این شبکه رایگان خواهد بود یا برای دریافت انها باید حساب کاربری ویژه ای باز کرد .

عوض اينجور شانتاژای خبری يكم دست به جيب مبارك ببرن چهار تا انحصاری درست و حسابی معرفی كنن. فقط يه The Last of Us كافی نيست!!!
مثل چی كه دست ما مردم جهان سوم رو از پايرسی كوتاه كردن و حتی نمی ذارن دستمون به بازی های بيات شده برسه، حالا هم هر روز يه بامبولی درميارن كه كوچكترين خيری توش برای كاستومرها نيست...

من تا حالا عوض نکردم.
فقط همون موقع که یه سری PSN یه مرگش شده بود و خودش زورکی خواست که عوض کنیم.

بله,فقط 1 بار
خوب اینکاری شما دوتا تا حالا عوض نکردید خوب من به روش کامپیوتر میگم کاری نداره فقط دو تا راه داره که اونم انجام بدید تمام میشه
خوب اول برید به این سایت و ایدتون رو وارد کنید
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action?request_locale=en_US
ببیند بدون مشکل میرید و پیغامی چیزی نمیده
اگر بدونه هیچ پیغامی رفتید دیگه شما ایدتون عوض شده

چطوری باید تغییر بدیم ... ؟ من رمزم رو هم یک بار پس از اون جریانات هک PSN عوض کردم !
پست بالا توضیح دادم دوسته من کافی فقط در اون سایته بری و ایملت و رمز پلی 3 رو وارد کنی الان من یه عکس از ماله خودم میذارم تا دوستان ببینید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or