حساب های کاربری PSN به SEN تغییر خواهد کرد

عوض اينجور شانتاژای خبری يكم دست به جيب مبارك ببرن چهار تا انحصاری درست و حسابی معرفی كنن. فقط يه The Last of Us كافی نيست!!!
بازیهای انحصاری درست و حسابی زیادی در حال ساختند نیازی نیست همه با هم معرفی بشن.

پست بالا توضیح دادم دوسته من کافی فقط در اون سایته بری و ایملت و رمز پلی 3 رو وارد کنی الان من یه عکس از ماله خودم میذارم تا دوستان ببینید

اره الان دیدم همزمان پست دادیم اون موقع ! :d خوب من الان ایمیل و رمز و وارد کردم دیگه تمومه ؟ :d تغییری حس نمیکنم ... :-/

خوب اینکاری شما دوتا تا حالا عوض نکردید خوب من به روش کامپیوتر میگم کاری نداره فقط دو تا راه داره که اونم انجام بدید تمام میشه
خوب اول برید به این سایت و ایدتون رو وارد کنید
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action?request_locale=en_US
ببیند بدون مشکل میرید و پیغامی چیزی نمیده
اگر بدونه هیچ پیغامی رفتید دیگه شما ایدتون عوض شده

من که 1-2 ماهه از اینجا برای REDEEM CODE وارد کردن یا تغییر رمز اقدام می کنم همیشه هم راحت وارد می شده :-/

من هم به اون آدرسی که داده بودید رفتم و به راحتی وارد شدم.

ادیت:

ریروز نمیتونستم به PSN وصل شم. امروز به زور وصل شد اما سرعت به شدت پایین بود طوری که هنوز بعد از 10 دقیقه نتونسته بودم لیست کامل دوستام رو ببینم و برای یه پیام دادن ساده حدود 3 دقیقه باید صبر میکردم تا تازه صفحه نوشتن پیام رو بیاره. حتی تروفی هام رو هم نتونستم آپدیت کنم و رو 2% میموند.

بعد یه بار ساین اوت کردم و دوباره که اومدم وصل بشم نوشت : Sony Entertainment Network is undergoing maintanance
یعنی واقعا از PSn تبدیل شدیم به SEN!!!!
پس چرا نمیتونیم وصل بشیم و بازی کنیم!

بابا آخر هفته است ها!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or