حداقل سیستم مورد نیاز Call of Duty: Ghosts

• Thread starter Thread starter 8030
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

8030

کاربر سایت
call_of_duty_ghosts_key_art.0_cinema_720.0.jpg

حداقل سیستم مورد نیاز بازی :

• CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
  • RAM: 6 GB RAM
  • HDD: 50 GB HD space
  • Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or better
  • Sound: DirectX Compatible Sound Card
  • DirectX: 11
  • Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation.

به pc گیمرها توصیه شده از کارت 780gtx انویدیا استفاده کنن برای اخرین تنظیمات.
تاریخ رلیز بازی برای pc پنجم نوامبر هست.

بازی به حداقل 6 گیگابایت رم نیاز داره و 50 گیگابایت فضا برای ذخیره در هارد .

منبع:
Call of Duty: Ghosts PC system requirements detailed | Polygon

اپدیت:

خبر تکذیب شد

در صورتیکه دوباره سیستم مورد نیاز اعلام بشه همینجا اعلام میشه.

آخرین ویرایش:
اینم چرتی بیش نیست با اون Trailer های که ما دیدم ازش اصلا مال این حرقا نیست 50 گیگ حجم 6 گبگ رم گرافیک 780 بعد جالب ترین قسمت اون E8200 هست loooooooool
Metro Last Light با اون گرافیک 2 گیگ هم رم مصزف نمیکرد با کارت های زیر 780 هم میشد راحت با جزییات بالا بازی کرد.
یحتمل 6 تا DVD 9 هم هست:)

هر بازی میاد این PC فن ها می گن با 6450 هم میشه 60 فریم گرفت بعد همشون در به در دنبال 770 و 780 و تایتان R9 290 و اینا هستن

هدفتون از این حرفها چی هست مثلا؟ میخواید بگید PC کارت 440 GTXش هم خیلی قویه..؟

این بنچمارک بازی نسل گذشته Crysis هست که تایتان با اون عظمت و قیمت 5 میلیونیش به زور 41 فریم از بازی گرفته خوب معلومه اگر CRYSIS 4 که یک بازی نسل بعدی هست بیاد تایتان 20 قریم هم نمی تونه بگیره.

crysis3_1920_1200.gif

هر بازی میاد این PC فن ها می گن با 6450 هم میشه 60 فریم گرفت بعد همشون در به در دنبال 770 و 780 و تایتان R9 290 و اینا هستن

این بنچمارک بازی نسل گذشته Crysis هست که تایتان با اون عظمت و قیمت 5 میلیونیش به زور 41 فریم از بازی گرفته خوب معلومه اگر CRYSIS 4 که یک بازی نسل بعدی هست بیاد تایتان 20 قریم هم نمی تونه بگیره.

crysis3_1920_1200.gif

این رزولوشن 1080p نیست 1200p هست رزولوشنی که کنسولا هنوز تو اکثر بازی های تاپ بهش نرسیدن
pc مثل کنسول نیست کلی تنظیمات درون بازی هست که میشه تغییرشون داد

شما FXAA بزاری خیلی مینیموم فریمت فرق میکنه تا وقتی که گذاشتی رو MSAA (HIGH) X8

بنچمارکهای داغ داغ
اینجا الان کارت سه میلیونی تایتان در رزولوشن وحشتناک 1080*5760

تونسته کارت گرافیک r9280x amd هنوز نیومده زیر پاش له کنه .. AMD فنا شد :))

crysis_5760_1080.gif

اینم رزولوشن دهشتناک 1600*2560

crysis_2560_1600.gif

نا گفته نماند این بازی تازه amd evolved هست
:d
290x هم فکر نمیکنم بتونه تایتان رد کنه
توجه کن سایت techpowerup اکثرا جزئیات کامل تنظیمات گرافیکی نمیزنه حتی مینیموم فریم هم نمیزنه ولی همین چندتا بنچمارک که بهت نشون دادم ثابت میکنه تایتان چه غول بی شاخو دمیه

درکل قبلا در مورد کارت گرافیکهای جدید AMD تو اکثره سایتهای سخت افزاری صحبت کرده بودم که R9 290X هیچ وقت نمیتونه حریف انویدیا کبیر بشه و همچنان TITAN قویترین SINGLE GPU جهانه :d

بازم اگه R9290X با بهینه شدن درایو بتونه تایتان رد کنه( که خیلی بعیده ) انویدیا خیلی راحت اخرین SMX تراشه GK110 فعال میکنه بازم میشه قویترین SINGLE GPU جهان

کلا با تایتان شوخی نکن مرگ نداره این کارت مثل بنز اور میشه . اونوقت که دیگه هیچی ..

آخرین ویرایش:
این رزولوشن 1080p نیست 1200p هست رزولوشنی که کنسولا هنوز تو اکثر بازی های تاپ بهش نرسیدن
pc مثل کنسول نیست کلی تنظیمات درون بازی هست که میشه تغییرشون داد

شما FXAA بزاری خیلی مینیموم فریمت فرق میکنه تا وقتی که گذاشتی رو MSAA (HIGH) X8

بنچمارکهای داغ داغ
اینجا الان کارت سه میلیونی تایتان در رزولوشن وحشتناک 1080*5760

تونسته رقیب تازه نفسه خودشو کارت گرافیک r9290x amd هنوز نیومده زیر پاش له کنه .. AMD فنا شد :))

crysis_5760_1080.gif

اینم رزولوشن دهشتناک 1600*2560

crysis_2560_1600.gif

توجه کن سایت techpowerup اکثرا جزئیات کامل تنظیمات گرافیکی نمیزنه حتی مینیوم فریم هم نمیزنه ولی همین چندتا بنچمارک که بهت نشون دادم ثابت میکنه تایتان چه غول بی شاخو دمیه

درکل قبلا در مورد کارت گرافیک جدید AMD تو اکثره سایتهای سخت افزاری صحبت کرده بودم که R9 290X هیچ وقت نمیتونه حریف انویدیا کبیر بشه و همچنان TITAN قویترین SINGLE GPU جهانه :d

بازم اگه R9290X با بهینه شدن درایو بتونه تایتان رد کنه( که خیلی بعیده ) انویدیا خیلی راحت اخرین SMX تراشه GK110 فعال میکنه بازم میشه قویترین SINGLE GPU جهان

کلا با تایتان شوخی نکن مرگ نداره این کارت مثل بنز اور میشه . اونوقت که دیگه هیچی ..

چی رو داری با چی مقایسه میکنی R9 290 رقیب تایتان هست نه R9 280..؟
بعد یک کارت 300 دلاری رو داری با یک کارت 1000 دلاری مقایسه می کنی؟ کدوم آدم عاقلی میاد برای 7 فریم بشتر 700 دلار اضافه تر بده..؟ خوب خیلی راحت می تونه سه تا R9 280 ببنده 100 دلار هم بکزار جیبش

در ضمن هنوز درایور برای کارتهای جدید R9 نیومده و هیچ بعید نیست همین R9 280 تایتان رو بگیره دیگه R9 290 بماند..

شما اندازه پول بوگاتی ویرون هم قوطی بخری بزاری کنار هم باز هم افکت هایی که یه gtx780 می تونه اجرا کنه هرگز روی قوطی هات نخواهی داشت :bighug:

pc الان بازی هاش سمت و سو پیدا کردن به 2k قوطی ها فعلا توی 1080p با 60fps موندن همین اول نسلی :bighug:

حداقل سیستم مورد نیاز بازی هم البته چیز خوبیست که درکش خیلی سخته
براي من مهم نيست كه پول يه پرايدو بدم و يه اپسيلون گرافيكش بالاتر باشه ولي كلي بازي رو بازي نكنم و هر روز با هزار تا ارور و كوفتو زهر مار سروكله بزنم تازه كلي بازي رو هم از دست بدم
همون قوطي به قول شما ميگيرم و 8 سال بيمه ام تازه بهترين سرورها رو هم خواهم داشت:bighug:

مصطفی یه ذره خلاقیت به خرج بده و حرفای تافل 105 رو اینجا کپی پیست نکن
:bighug:
شما هم ایضا پراید رو بفروش تا هم برای کنسول نسل بعد و هم برای تک تک بازی های
اوریجینالش (کپی بازی کردن برای تو گناهه) ذخیره کنی:bighug:
محض اطلاع اون كنسول 400$ هست و اگه رياضي بلد باشي ميتوني حساب كني كه پولش به ريال چند ميشه بعدشم پولش همين الان حاضره
در ضمن بازي كپي براي من گناه نيست اين فرهنگ منه كه باعث ميشه از بازي كپي لذت نبرم
اگر حرف احمقانه دیگه ای نیست بریم سر خبر:
ممنون از ادبت كه زبان زد خاص و عام هست

هنوز بنچمارکی از R9 290 Xنیومده این های که گذاشتی 280X که
280Xاین باشه 290X میخوره تایتان رو
r9 290x بعید میدونم بتونه تایتان رد کنه :d اگرم با درایو بهینه شده بتونه رد کنه بازم انویدیا میتونه اخرین smx تراشه gk110 فعال کنه تایتان 2 عرضه کنه
amd شانسی نداره :d

Terova شما بنچمارک قدیمی گذاشتی خواستم روشن بشی

آخرین ویرایش:
براي من مهم نيست كه پول يه پرايدو بدم و يه اپسيلون گرافيكش بالاتر باشه ولي كلي بازي رو بازي نكنم و هر روز با هزار تا ارور و كوفتو زهر مار سروكله بزنم تازه كلي بازي رو هم از دست بدم
همون قوطي به قول شما ميگيرم و 8 سال بيمه ام تازه بهترين سرورها رو هم خواهم داشت:bighug:

محض اطلاع اون كنسول 400$ هست و اگه رياضي بلد باشي ميتوني حساب كني كه پولش به ريال چند ميشه بعدشم پولش همين الان حاضره
در ضمن بازي كپي براي من گناه نيست اين فرهنگ منه كه باعث ميشه از بازي كپي لذت نبرم

ممنون از ادبت كه زبان زد خاص و عام هست

U != All

پس حرقی می زنی از جانب خودت بزن و به همه نسبت نده

من کلی بازی روی pc می کنم که شما از دستش می دی ;)
درک درستی هم از اپسیلون نداری متاسفانه :d

یک سر به most played اه xfire بزنید بفهمید بهترین سرور یعنی چی

crysis3_1920_1200.gif

شما یه جوری میگی "همین کرایسیس" انگار داری راجع به خیار حرف میزنی! درسته بازی این نسل اومده ولی گرافیکش با بازی های نسل بعد مقایسه میشه!

اگر 440 میتونست از کرایسیس 3 با اون Resolation و Quality شصت فریم بگیره وجود کارت هایی که گفتی دیگه معنا نداشت! ولی 460 با تنظیمات Medium میتونه از این بازی 50 تا 60 فریم رو راحت بگیره و بازم از کنسول های این نسل کیفیت بهتری رو ارائه کنه! ;)

تایتان هم (با اینکه بخاطر عملکرد نزدیک 780 غیر رفرنس دیگه کسی سمتش نمیره) خیلی بهت قیمت بدن 3700ـه. 5میلیون کجا بود!!

کساییم که صداشون از System requirements بازی دراومده بخاطر اینه که Battlefield 4 با گرافیک به مراتب بهتر سیستم ضعیف تری میخواد.

این کارها واسه چیه!؟؟ آخه کرایسیس چه ربطی به cod داره؟ در ضمن بعضی ها خلط مبحث نکنن. این بنچمارکها مال very high quality هست که از کنسول های نسل بعد هم همچین کیفیتی واسه crysis 3 انتظار نمیره! بعدش هم هرچی پول بدی آش میخوری! حالا فکر کردین این کنسول های نسل بعد همین کیفیت و همین فریم را با همون قیمتشون به شما ارائه میکنن!؟ بعد تازه pc محدودیتی نداره پول داشته باش 4xSLI و یا 4xCrossfire ببند حالش را ببر با رزولوشن Ultra HD

همین بازی crysis 3 را من با HD5870 و روی res 1600*900 و high quality با 30 فریم به بالا اجرا کردم. هیچ مشکلی هم نداشتم. کیفیتش هم بیشتر از نسخه کنسول x360 خواهرم بود.

منم برام جای سوال بودجناب Terova چرا تو تاپیک cod یهو بنچمارک crysis3 قرار داد

اگه فصدشون مقایسه تراشه کنسوله با PC

خوب تراشه کنسول ps4 معادل 7850 هم در نظر بگیریم بعد این تراشه کجای این بنچمارکها قرار میگیره که میاد مقایسه میکنه ؟
xone که دیگه هیچی

من اصلا تراشه 7850 تو لیست نمیبینم محو شده

منم برام جای سوال بودجناب Terova چرا تو تاپیک cod یهو بنچمارک crysis3 قرار داد

اگه فصدشون مقایسه تراشه کنسوله با PC

خوب تراشه کنسول ps4 معادل 7850 هم در نظر بگیریم بعد این تراشه کجای این بنچمارکها قرار میگیره که میاد مقایسه میکنه ؟
xone که دیگه هیچی

من اصلا تراشه 7850 تو لیست نمیبینم محو شده

شما اصلا بگو HD7990 ! خب سال دیگه سری 8000 میاد شرش کنده میشه. اونوقت به نظر دوستان مثلا سری 9000 هم که بیاد باز از اون گرافیک کذایی ps4 پایین تره!؟؟؟

r9 290x بعید میدونم بتونه تایتان رد کنه :d اگرم با درایو بهینه شده بتونه رد کنه بازم انویدیا میتونه اخرین smx تراشه gk110 فعال کنه تایتان 2 عرضه کنه
amd شانسی نداره :d

Terova شما بنچمارک قدیمی گذاشتی خواستم روشن بشی

شما احیانا از فن های سر سپرده Nvidia که نیستی برادر؟ بعد هم محض اطلاع مهم کارکرد نسبت به قیمت هست. حالا اصلا یه تایتان دو بیاد دو برابر 290 قدرتمند ولی قیمتش مهمه. همین جوریش همون طور که دوستمون گفت کسی سراغ تایتان نمیره، حالا فکر کن 290 بیاد و از 780 قوی تر باشه، قیمتش کمتر خواهد بود بعد کی میره 780 بخره؟!
شما هم هی فن بازی در نیار! رقابت این دو تا شرکت به نفع من و شما مصرف کننده هست. اگر Nvidia تنها تو بازار بود هر جور حال میکرد میکرد تو پاچه من و شما ولی حالا مجبوره با amd از نظر قیمت هم رقابت کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or