حتی یک دشمن هم می تواند شما را در The Last of Us بکشد!

A.R.A.$.H

کاربر سایت
the-last-of-us-cover.jpg

روز به روز به انتشار یکی از بزرگترین بازی های سبک اشکن ماجراجویی نزدیک می شویم.طراح بازی The Last of Us آقای Ricky Cambier به تازگی در مصابه ای با مجله رسمی Play Station انگلستان (PlayStation Magazine UK) درباره عناصر گیم پلی صحبت کرده است و تاکیید کرده شما در دنیایی قدم خواهید گذاشت که حتی یک دشمن هم می تواند شما را بکشد و سوال اینجاست : "واقعا در این موقیعت باید چه کنید؟ "
Cambier می خواهد گیمرهای "مرز های جدیدی" را در این بازی تجربه کنند.پیغام ایشان در توئیتر :
سیستم این بازی سخت خواهد بود و این مورد هیجان انگیز است.ما می خواهیم بازی متفاوتی ارائه کنیم و شما را مشتاق به تجربه آن کنیم.می خواهیم که شما با خود فکر کنید:در دنیایی با آذوقه و لوازم کم اگر با خطر مواجه شدید چه می کنید؟از پشت آن آرامی می خزید و رد می شوید یا میمیرید؟ و یا می کشید یا کشته می شوید؟آنها باعث مرگ شما خواهد شد و باید فکری درباره آنها بکنید.چه کار خواهید کنید؟
ترس از صدای یک موجود زامبی مانند آلوده در تاریکی انکار ناپذیر است :
عنصر صدا همیشه دربازی های Naughty Dog مهم بوده است.من فکر می کنم مردم شگفت زده خواهند شد زمانی که در میابند چقدر اطلاعات از صدای اطراف باید بدست بیاورند.ما دنیایی را اراوه خواهیم کرد که صدا کاملا تاثیر گذار است حتی صدای شما،دنیایی که حتی یک دشمن می تواند شما را از پای در آورد،دنیایی که پس از شنیدن صدای دشمنتان خواهید ترسید و باید حرکت کنید و قایم شوید.دشمنان آلوده این بازی که مردم آنها را Clickers صدا می کنند و با استفاده از صدا از طریق انعکاس آن شما را ردیابی می کنند.
Cambier کمی بیشتر درباره اهمیت صدا در گیم پلی گفته است و از یک سیستم شنوایی جدید (یک جور سیستم sonar مانند که از طریق آن جوئل صدای پخش شده توسط Clickers را پیدا می کند) سخن گفته :
ما در بازی سیستم ساخت و ساز لوازم (crafting) ،نبرد و شنوایی داریم.ما با ترکیب این عناصر دنیایی بسیار مرگبار و خطرناک خلق کرده ایم
بازی The Last of Us در 14 June منتشر خواهد شد
Gamingbolt

فقط به خاطر این بازی وسری انچارتد ومتال گیر پلی استیشن 3 خریدم که برای این 3بازی بهایی سنگینی برابر با 1میلیون 800هزار تومان پرداختم(به این میگن فن)

راست میگه تو اون نمایشی که تو pax داشتن اون طرف که داشت دمو رو بازی میکرد وقتی با یه دونه از این Clicker ها روبرو میشد نمیتونست نجات پیدا کنه و جون به جان افرین تسلیم میکرد . دم Naughty Dog گرم.داره مارو به اون روزایی میبره که بازی سخت و کمبود مهمات عرق ادمو در می اورد.

بالا غیرتا یه کف مرتب به احترام این لوگو بزنید
:d

1f6278d140af.jpg
[/IMG]

واقعاً از آنچارتد چیجوری به اینجا رسیدن؟! :-?
اخه مهدي جان عزيز من ادم هر چيزي رو كه بعدش زِرتي ي God نميذاره :d
معني ناتي رو اول ببين چي ميشه بعد گاد بنداز تنگش:d

به جان بچه ام الی خسته شدم بسکه این رو گفتم ، قربون دستت که گفتی
ای کاش میشد شونصد بار پستت رو لایک میکردم :(

اینجور که معلومه قبل از خرید این بازی باید اول بریم تست آی کیو و شنوایی بدیم
:(
فکر کنم من محروم شدم :d بازی کردید تعریف کنید حتما

IQ لازم نیست :d معمایی که نیستش گفته فقط سرتون رو نندازید پایین برید تو شکم دشمن!کمی فکر کنید حتی اگر هم می خواید اکشن کنید جو رو

IQ لازم نیست :d معمایی که نیستش گفته فقط سرتون رو نندازید پایین برید تو شکم دشمن!کمی فکر کنید حتی اگر هم می خواید اکشن کنید جو رو
آرش جان من یه عمر سرم رو از بالای خرمگس و کفشدوزک انداختم رفتم (سونیک) :d حالا چجوری بیام بشینم محیط رو تجزیه تحلیل کنم؟
چجوری بیام شنود کنم؟ چجور بیام سبک سنگین کنم جثه طرف مقابل رو ؟ چرا باید توقع ها انقدر بالا بره؟
خب گناه دارم دلم میخواد :d

چی بشه این بازی :xاینقدر هایپش زیاد شده که میخوام سرم را بزنم به دیوار :wallbash:مطمئنن به یکی از شاهکارهایی نسل سوم تبدیل میشه :bighug:

فقط به خاطر این بازی وسری انچارتد ومتال گیر پلی استیشن 3 خریدم که برای این 3بازی بهایی سنگینی برابر با 1میلیون 800هزار تومان پرداختم(به این میگن فن)

من فک کردم فقط من برای این بازی کنسول خریدم :دی منم همین 1 ماه پیش یه ps3 گرفتم :دی
من که از وقتی یادم میاد داشتم بازی میکردم تا حالا نشده بود بخاطر یه بازی اینقد انتظار بکشم :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or