البته از لیست شما چندتا از این بازی ها مال کنسول بود که من بازی نکردم. ولی مرگ Luis Sera ضایعه بدی بود.
مرگ Don Vito Corleone در فیلم و بازی Godfather آخر فاجعه بشری بود
مرگ Tychus توسط فرمانده Raynor برای حفظ جان Kerrigan در آخر بازی Starcraft 2 Wings of Liberty هم خیلی تراژدیک بود. (و زیبا) هرچند که دیگه چاره ای هم نبود و هرچی باشه Kerrigan کجا و Tychus کجا!!
مرگ برادر و پدر Ezio Auditore در Assassins's Creed 2 (در حالی که هرچی تو سر و کله خودم زدم نجاتشون بدم نشد که نشد) را نیز به همه تسلیت گفتم. البته اون موقع!!
مرگ Shepard در Mass Effect 3 از این جهت برای من ناراحت کننده بود که 2 بار بازی را با Save Import از ME1 و ME2 بازی کردم. هرچند خیلی باکلاس بود! (البته در صورتی که Destroy را انتخاب میکردید Shepard از لای آوار یه حرکت خفیفی انجام میداد.
مرگ Mona Sax در Max Payne 2 هم جانگداز بود (هر چند که اینجا هم اگه بازی را در مود Hard بازی میکردین زنده میموند.)
مرگ Cole Phelps در L.a Noire هم حال گیری بزرگی بود. برخلاف مرگهای بالا که یه جورایی باعث اوج بازی شدند این یه مورد به نظر من باعث سقوط بازی شد. (نظر شخصی)
مرگ کاپیتان Soap McTavish در Modern Warfare هم ضایعه بدی بود.
مرگ دوست دختر (اسمش یادم نمیاد) Prince of Persia در نسخه Two Throne هم حالم را گرفت
فعلا همینا بود تا ببینیم چی پیش میاد!!
کاش راجع به فیلمها هم میشد گفت. چون تخصصم بیشتر اونجاست تا براتون یه لیست بلند والا ردیف کنم.
در ضمن تاپیک خوبی بود که گذاشتید hosseinbrusli