خبر رسمی جیم رایان: پیشنهاد مایکروسافت برای نگه داشتن بازی Call of Duty بر روی پلی استیشن کافی نیست

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
جیم رایان، مدیرعامل پلی استیشن اعلام کرده که پیشنهاد مایکروسافت جهت عرضه بازی‌های آینده مجموعه Call of Duty بر روی پلی استیشن، تنها تا مدت زمان 3 سال آینده پس از توافقات فعلی را پوشش می‌دهد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

تصویر جیم رایان

سونی و جیم رایان این بیانیه را از طرف رسانه GamesIndustry منتشر کرده‌اند. جیم رایان در واکنش به صحبت‌های اخیر فیل اسپنسر که از توافق مایکروسافت و سونی در خصوص عرضه نسخه‌های آینده Call of Duty بر روی کنسول‌های پلی استیشن خبر داده بود، گفته:

«من قصد نداشتم تا در مورد آنچه که به تعبیر من یک گفتگوی تجاری خصوصی بود، صحبت کنم. اما احساس میکنم نیاز است تا موضوع را شفاف سازم، چرا که فیل اسپنسر به‌طور عمومی در مورد آن صحبت کرده است.

مایکروسافت پیشنهاد داده تا مجموعه Call of Duty را تنها تا سه سال پس از توافقات فعلی اکتیویژن و سونی بر روی پلی استیشن نگه دارد. بعد از 20 سال عرضه شدن بازی‌های Call of Duty بر روی پلی استیشن، پیشنهاد آن‌ها از چندین جهات کافی نیست و تأثیر آن بر روی گیمرهای ما را در نظر نمی‌گیرد. ما به دنبال این هستیم تا تضمین کنیم که گیمرهای پلی استیشن همچنان بهترین تجربه کیفی از Call of Duty را خواهند داشت و پیشنهاد مایکروسافت، این اصل را تحت الشعاع قرار می‌دهد.»

این در حالی است که سازمان رقابت و بازارها (CMA) در بریتانیا، تصمیم گرفته تا تحقیقات مربوط به قرارداد خرید شرکت Activision Blizzard را گسترش دهد. به گفته این سازمان، خرید مایکروسافت می‌تواند بر روی توانایی سونی جهت رقابت و در نتیجه زیان دیدن مشتریان، اثرگذار باشد. در هر صورت، باید دید که آیا واکنش غیرمنتظره سونی بر روی روند پذیرفته شدن خرید اکتیویژن بلیزارد توسط نهادهای نظارتی تأثیری خواهد داشت یا خیر.

سود ماکروسافت از عرضه COD روی PS از عرضه نکردنش بیشتره
من نمیدونم آیا مایکروسافت قصد انحصاری کردن cod رو داره یا خیر.
حتی نمیدونم این حرفی که میزنی رو از کجا و برچه اساس داری میزنی.
ولی چیزی که از روز هم مشخص تره اینه که عرضه انحصاری cod در اکوسیستم مایکروسافت سودش به مراتب از مولتی کردن cod بیشتره.

هرچند تعریف انحصاری در مایکروسافت زمین تا آسمون با سونی متفاوته. برای استفاده از انحصاریهای های مایکروسافت نیاز نیست تا یک پلتفرم خاص خریداری بشه ولی در مقابل، سونی شما رو مجبور به خرید یک پلتفرم خاص میکنه.
فیل اسپنسر هم بارها به درستی به این مورد اشاره کرده. در قیاس با سونی در اصل هیچکدوم از بازیهای مایکروسافت انحصاری نیستند.

این حرف جیف کیلی هم جالبه
گفته آیا ماکروسافت میخواد از سونی سود بگیره بعد از سه سال CoD ؟
بنظرم عمرا همچین چیزی باشه و بعد سه سال همون انحصاری میشه
من از تعداد کسایی که رو PS فقط کاد میزنن اطلاعی ندارم ولی فک کنم قراره ضرر قابل توجهی بخورن که جیم رایان راجع بهش حرف زده

این نسل پول ماکروسافت و مساله کمبود چیپ دست به دست هم داده که ماکروسافت واقعا رقیب سونی بشه

اینم برای اونایی که فکر میکنن تو کشورهای دیگه فقط گل و بلبل هست و همه صادقانه و با راستی و درستی در کنار هم کار و زندگی میکنن!
کم کم پرده ها بره کنار ببینیم حرفهای خصوصیشون چقدر با دروغهایی که بصورت عمومی گفتن فرق داره :>

کارزاری در جهان راه انداخت شوده با عنوان مقابله باخرید اکتی توسط مایکروسافت
از همه کاربران بازیسنتر خواهانم با پیوستن به این کارزار و اعلام مخالفت شدید خود را با خرید اکتی واینده نامعلوم این کمپانی اعلام همبستگی کنند.

منطقی ترین استراتژی به نظر من‌ واسه مایکروسافت اوردن COD های جدید روی گیم پس هست و‌ اجازه فروش بازی به سونی با قیمت ۷۰ دلار.
مساله اینه خیلیا هستن که تقریبا فقط CoD بازی میکنن ینی عنوان اصلیشون همینه، و از زمان قدیم هم با دوستاشون رو PS بودن.
اینها قطعا هفتاد دلار دادن برا خرید بازی رو ترجیح میدن به گیمپس، بنابرین ماکروسافت اون جذابیتی که میخواد رو بدست نمیاره و به سونی ضربه نمیزنه.
فقط انحصاری کردنش میتونه هدفشون رو میسر کنه

مساله اینه خیلیا هستن که تقریبا فقط CoD بازی میکنن ینی عنوان اصلیشون همینه، و از زمان قدیم هم با دوستاشون رو PS بودن.
اینها قطعا هفتاد دلار دادن برا خرید بازی رو ترجیح میدن به گیمپس، بنابرین ماکروسافت اون جذابیتی که میخواد رو بدست نمیاره و به سونی ضربه نمیزنه.
فقط انحصاری کردنش میتونه هدفشون رو میسر کنه
الان دیگه تقریبا همه بازی های مولتی کراس پلی داره و رو هر پلتفرمی‌ میتونی با دوستات بازی کنی.
فروش بازی روی PS به فروش بیشتر بازی و سود بیشتر مایکرسافت کمک میکنه. Win-win Situation

منطقی ترین استراتژی به نظر من‌ واسه مایکروسافت اوردن COD های جدید روی گیم پس هست و‌ اجازه فروش بازی به سونی با قیمت ۷۰ دلار.
اصل بحث سونی در اصل همینه! اون بهانه انحصاری و فلان الکیه:-"
حقیقتا چنین بازیی وقتی بیاد روی گیم پس، امکانات و حال دادن های بیشتر به پلیرهای گیم پس داده باشه، در طول زمان این پلیرها هم کوچ میکنند

در نهایت شاید اسما انحصاری نشه، ولی خوب فرق خاصی نمیکنه:دی

و این بده که سونی داره جلوی این اتفاق رو میگیره:-"

و اینکه یه عده هم IPه COD رو نخودی میدونند خیلی حرفه:-"

الان دیگه تقریبا همه بازی های مولتی کراس پلی داره و رو هر پلتفرمی‌ میتونی با دوستات بازی کنی.
فروش بازی روی PS به فروش بیشتر بازی و سود بیشتر مایکرسافت کمک میکنه. Win-win Situation
بحث Win-win Situation با کارایی که مایکرو می کنه جوردرنمیاد
کسی که دنبال Win-win Situation باشه اجازه میده تو همه پلتفرم ها همه با شرایط یکسان به بازیها دسترسی داشته باشن نه اینکه تو حرف یه چیز دیگه بگی ولی تو عمل بیای بگی تا 3 سال انحصاریه یا تو یه پلتفرمی یه بازی رو 70 دلار بفروشی تو یه پلتفرمی رایگان

کلا وقتی کسی صادق باشه نیازی نیس صبح تا شب مصاحبه کنه و هی دم از مولتی پتلفرم و انحصاری بد است بزنه - خودش میدونه تهش چه میکنه که صبح تا شب مصاحبه های کول میکنه

.

فکر کن خودت سال ها کالاف دیوتی( و هزاران گیم دیگه) رو انحصاری زمانی کنی یه بخش هاییش رو و رو پلتفرم خودت بونس و اینا بیاری.
بعد وقتی یکی دیگه می‌خواد این کارو کنه گریه کنی بگی این خیلی کار بدی هست.
واقعا همزمان هم خیلی خنده داره هم ناراحت کننده هست.
ازون خنده دار تر اینه که فکر کنی بقیه گوش میدن. هر کی این حرف رو میزد شاید یه نفر گوش می‌کرد ولی سونی ازین حرفا بزنه متاسفانه کسی اهمیت نمیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or