طبق اعلام رسمی سونی، جیم رایان تصمیم گرفته تا بعد از 30 سال فعالیت در شرکت سونی، در مارچ 2024 بازنشسته شود. هیروکی توتوکی به صورت موقت جایگزین جیم رایان میشه.
شرمنده سید من این نوع پوشش برای اعلام خبر بازنشستگی را توهین امیز میدانم به نظرم چیزی بیشتر بوده با صبر کنیم ببینم اصل داستان چی بوده من تردید های جدی دارم
خیر مدیر مالی سونی بوده، شدیدا بخش الکترونیک تو اولویته براش تا ایترتیمنت،
تا چند وقت پیش یوشیدا همزمان رئیس و مدیر عامل سونی بود!
توتوکی ارتقا پیدا می کنه به ریاست و یوشیدا مدیر عامل می مونه!
برخلاف یوشیدا که معتقد بود باید فرنچایز های خودمون رو گسترش بدیم، ظاهرا پس از ریاست توتوکی و نفوذی که تو هیئت مدیره داره، هرچی پول باقی مونده برا سرمایه گزاری بود رو خرج ساخت کارخونه کرده
اینطور بگم اگه جیمبو میگفت باید به تردپارتی ها متکی نباشیم و فرست پارتی مهم تره
این مصاحبه کرده با اسپایدی و شرکای تردپارتیمون به هر موفقیتی میرسیم تا تهشو برو
شرمنده سید من این نوع پوشش برای اعلام خبر بازنشستگی را توهین امیز میدانم به نظرم چیزی بیشتر بوده با صبر کنیم ببینم اصل داستان چی بوده من تردید های جدی دارم
بعیده چیزی تحت عنوان "اصل داستان" در مورد بازنشستگی یه پیرمرد از سمت اش بیاد بیرون در وهله اول
تا حالا برای کس دیگه ای قبلا تو این صنعت نیومده بعیده هم که بخواد بیاد.
حدس من اینه چون
1. هزینه ی درافتادن با فن بیس متعصب سونی زیاد هست
2. سود کمی هم به دست آورده
پس به احتمال زیاد دیگر پورت خاصی را نخواهیم دید حالا این حدسه الانه من باید دید نظرات مدیر جدید چیست
سخنان نهایی و تاثیرگذار جیمبو:
"بعد از ۳۰ سال فعالیت تصمیم گرفتم که در تاریخ مارچ ۲۰۲۴ از SIE کنارهگیری کنم. من این فرصت رو داشتم در شغلی که عاشقش بودم، در کنار افرادی فوقالعاده و در یک کمپانی خاص کار کنم. ولی با گذر زمان زندگی در اروپا و کار کردن در آمریکا برام روز به روز سختتر میشد."
"من این فرصت رو داشتم که روی پروژههایی کار کنم که تونستن زندگی میلیونها نفر در سراسر دنیا رو تحت تاثیر قرار بدن. برند PlayStation تا ابد بخشی از زندگی من خواهد بود و نسبت به آیندهی این برند از همیشه خوشبینتر هستم. همچنین از یوشیدا-سان به عنوان یک رئیسِ به شدت دلسوز و حامی تشکر میکنم."
"از صمیم قلب ازتون ممنونم"
اینا وقتی هنوز به جایگزینش فکر نکردن
مشخصه یک اتفاق ناگهانی بوده یا استعفا یا اخراج و یک چیزه فوری بوده! تصمیمی هست که بعید میدونم از مدت ها قبل امادگیش رو داشتند
اصلا امکان نداره این مسئله برای چند هفته پیش هم باشه
بزار توضیح بدم
یک جایی مانند مدیریت نیازمند برنامه ریزی طولانی مدت و اشنایی با اکوسیستم هست
چطور ممکنه یک نفر را رهبر ps انتخاب کنند ولی یادشان نباشد ایشان وسط نسل قرار است بازنشسته شود
اونم تا پیش از معرفی بازی های اصلی و کنسول میان نسلی
تازه اونم کمتر از یک ماه مانده به پرفروش ترین بازی کنسولی نسل
اینا حکایت از یک روند بازنشستگی معمولی ندارد
حتی اعلام خبرش هم عجیب بود
دستکم اجازه میدادند که بازی منتشر شود بعد خودش بگه که نمیتونه و خسته شده و از این داستان ها
این که واقعا بخواهیم بدونیم به طرف گفتن استعفا بده یا واقعا خودش خواسته کناره گیری بکنه نمیشه نظر قطعی داد..مگر این که منتظر اخبار و اطلاعات درز پیدا کرده در آینده باشیم.
ولی به نظر من بیشتر میخوره به خاطر کهولت سن و یا یک بیماری ، چیزی باشه که در طرف امکان ادامرو دیگه نداشته.
خیلی بعیده سیاست سونی در این مورد عوض شه. سونی یه برنامه بلند مدت واسه بازار پی سی داره، که منطقی هم هست، اگه موبایل رو در نظر نگیریم الان پی سی گیمینگ بزرگترین جمعیت رو تو صنعت داره.
یه استودیو رو که فقط بخاطر همین مورد خریدن که کارش صرفا پورت کردن بازی ها واسه PC هست.