koorosh sh
کاربر سایت
سلام
من نمیدونم چرا به این تیکه تو اون صفحه دقت نکردم. ممنون.
من تمام مراحل رو انجام دادم ، گوشی آخرش Restart شد و اومد بالا ... حالا بازم چنتا سوال دارم
1-الان از کجا باید بفهمم که گوشی جیلبریک شده یا نه؟؟؟
(راستش شاید بهتره اینجوری بپرسم...جیلبریک برا اینه که گوشی رو بشه روش برنامه نصب کرد؟؟؟ آنلاک یعنی اینکه بشه با سیم کارتی غیر از همون سیم کارتهای طرف قرارداد آیفون کار کرد ؟؟؟ با بر عکس ؟؟؟ یا هیچکدوم)
2-من الان باید Cydia داشته باشم؟؟؟ پس چرا ندارم؟؟؟
3-اصلا این Cydia چی هست که هر Jailbrake باید به اون ختم شه؟؟؟ من قبلا ازش فقط برای دانلود theme و ... استفاده میکرم.
4-این Springboard چیه اصلا؟؟؟
5- چرا الان هر برنامه ای غیر از خود برنامه های اصلی رو باز میکنم میپره بیرون؟؟؟ (فکر کنم گند زدم با Jailbrake کردن :d )
6- الان برا اینکه من یه سری از برنامه هامو پاک کنم چی کار بایدبکنم؟؟؟ با نگهداشتن Home و زدن ضربدر برنامه Unistall میشه یا فقط آیکونش میره؟؟؟
7-الان همتون میخواید منو خفه کنید ... نه؟؟؟:surrender:
1.اگر گوشي جيلبريك شده باشه صفحه ي دوم يه گزينه مياد به اسم cydia كه لوگوي قهوه اي داره
جيلبريك برا اينه كه بشه برنامه هاي كرك شده و كپي رو روي گوشي نصب كرد
انلاك يعني گوشي اي كه بصورت ازاد هر جاي دنيا بخواي ميتوني ازش استفاده كني، اما لاك به سفارش اپراتورها ساخته ميشه و فقط سيم كارت هاي اونها انتن ميده
2. سايديا نداري لابد بد جيلبريك كردي
دوباره ريستور كن و جيلبريك كن
3.سايديا در واقع سرور هك گوشيه. غير از تم هزاران نرم افزار كاربردي ديگه ميتوني ازش داونلود كني رو گوشي
4.اسپرينگ بورد در واقعا دسكتاپ گوشي محسوب ميشه !! همون صفحه كه نرم افزارهات توشه !!!
5. گند نزدي با جيلبريك. بعد از نصب سايديا بايد بري داخلش و نرم افزار Appsync 3.1.3 رو نصب كني و گوشي رو ريست كني بعد نرم افزار نصب كني
البته با اين تفاسير گند زدي با جيلبريكت
6.همون ضربدر رو روي نرم افزار بزني كلا پاك ميشه .
7.اره دقيقا :d

)
:surrender:
unish:
خوب دیگه هیچی نمیگم