جیلبریک IOS 4

http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=iphone&action=show&f_id=6355

اينرو داونلود كن نصب كن، اپاد رو وصل كن نرم افزار ازت اجازه ي نصب يك چيزي روي ايپادرو ميخواد.
نصب كن تموم شد ايپاد رو ريست كن

بوت كه شد اون appsync 4.1 كه فرمتش deb هست رو اجرا كن كه شروع بشه به نصب روي ايپاد.
نصب شد ريست كن و برنامه ريزيش كن !
دستت درد نکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یه عالمه سوال

سلام دوستان
راستش من یه عالمه سوال دارم امیدوارم کسی باشه که جواب داشته باشه و حوصله جواب دادنم داشته باشه. البته شاید بعضی از سوال هام احمقانه باشه اما بزارید به حساب اینکه من اونقدر تو کارای دیگه درگیر بودم که طرف آیفون نیومدم. :-s

من سری اول آیفون دارم (2g) و همون اوایل ورود به ایران هم خریدمش. غیر از ۱ بار دیگه gailbraik نشده و اونم برای ۴ سال پیشه. فرمویر الان روش2.2(5g77) هستش. حالا سوال هام اینه :

۱- اصلا میشه این مدل رو به 4.x آپگرید کرد؟؟؟ اگر میشه با وجود کندتر بودنش نسبت به مدل های بعدی ارزشش رو داره ؟؟؟ اگر همه اینا مثبته یه لینک از اینکه چجوری میشه اینکارو کرد میدید؟؟؟ ( فکر میکنم اول باید آپگرید شه بعد جیلبریک پس لطف میکنید اگر کامل راهنمایی کنید)

۲- برنامه ها و دیتا که الان روش هست ( مثل phonebook , notes, calendar events , ...) پاک میشه ؟؟؟ میشه کاری کرد که نشه؟؟؟( مخصوصا :-@phonebook)

۳- چجوری میشه روش برنامه نصب کرد؟؟؟ غیر از خود itunes که پولیه چه راه ها و برنامه هایی هست که بشه باهاش رو iphone برنامه و بازی نصب کرد و سورس این برنامه ها و بازیا رو از کجا میشه گرفت؟؟؟

البته یه سری سوال دیگه هم داشتم که الان یادم نمیاد.

ممنون بابت اینکه وقت گذاشتید و خوندید و پیشایش ممنون که جواب میدید.

سلام دوستان
راستش من یه عالمه سوال دارم امیدوارم کسی باشه که جواب داشته باشه و حوصله جواب دادنم داشته باشه. البته شاید بعضی از سوال هام احمقانه باشه اما بزارید به حساب اینکه من اونقدر تو کارای دیگه درگیر بودم که طرف آیفون نیومدم. :-s

من سری اول آیفون دارم (2g) و همون اوایل ورود به ایران هم خریدمش. غیر از ۱ بار دیگه gailbraik نشده و اونم برای ۴ سال پیشه. فرمویر الان روش2.2(5g77) هستش. حالا سوال هام اینه :

۱- اصلا میشه این مدل رو به 4.x آپگرید کرد؟؟؟ اگر میشه با وجود کندتر بودنش نسبت به مدل های بعدی ارزشش رو داره ؟؟؟ اگر همه اینا مثبته یه لینک از اینکه چجوری میشه اینکارو کرد میدید؟؟؟ ( فکر میکنم اول باید آپگرید شه بعد جیلبریک پس لطف میکنید اگر کامل راهنمایی کنید)

۲- برنامه ها و دیتا که الان روش هست ( مثل phonebook , notes, calendar events , ...) پاک میشه ؟؟؟ میشه کاری کرد که نشه؟؟؟( مخصوصا :-@phonebook)

۳- چجوری میشه روش برنامه نصب کرد؟؟؟ غیر از خود itunes که پولیه چه راه ها و برنامه هایی هست که بشه باهاش رو iphone برنامه و بازی نصب کرد و سورس این برنامه ها و بازیا رو از کجا میشه گرفت؟؟؟

البته یه سری سوال دیگه هم داشتم که الان یادم نمیاد.

ممنون بابت اینکه وقت گذاشتید و خوندید و پیشایش ممنون که جواب میدید.

سلام
نه دوستم هيچ مسئله اي نيست
به هر حال همه ي ماها اين دوره رو سپري كرديم
همه از اول كه مسلط به مسئله اي به دنيا نميان ;)

در مورد سوال اول فكر كنم كه ايفون 2جي تا فريمور 3 بيشتر اپديت نشده !!
نهايت تا 3.1.3
اما از 4 به بالا پشتيباني نشده، چون تواناييش رو واقعا نداره
حتي ايفون 3جي هم زورش به ورژن 4 نرسيده و مشكل داره ;)
كه قطعا بري به ورژن 3 خيلي بهتر از ورژن 2 هست
بله شما وصل كنيد به ايتيونز و ه اينترنت وصل باشيد خودش بهتون ميگه كه اخرين ورژن گوشي چي هست توي سرورهاياپل
بعد ميتونيد ريستورش كنيدجيلبريكش هم خيلي راحته با نرم افزار redsnow ميتوني اين كارو بكني

سوال دوم هم بايد بگم كه اونها مربوط به سيستم عامل گوشي هست و پاك نميشه
اما اطلاعات درونش پاك ميشه مثل دفتر تلفنت
اما تو وقتي به نرم افزار ايتيونز وصل كني و سينك رو بزني شروع ميكنه به بك اپ گرفتن ازش
بعد از اينكه فريمور گوشي رو اپدي كردي خودش برات گزينه ي ريستور رو نشون ميده كه وقتي restore كني كل اطلاعاتت برميگرده روي گوشي

سوال سوم هم بگم كه سورس اين اطلاعات توي يه سري سايت هست مثل apptrackr
يا pandaapp كه ميتوني داونلود كني و دابل كليك كه بكني مياد توي نرم افزار ايتيونز و وقتي سينك رو بزني نصب ميكنه روي گوشي

سوالهاي ديگه هم يادت اومد در خدمتيم

ممنون + سوال

سلام
نه دوستم هيچ مسئله اي نيست
به هر حال همه ي ماها اين دوره رو سپري كرديم
همه از اول كه مسلط به مسئله اي به دنيا نميان ;)

در مورد سوال اول فكر كنم كه ايفون 2جي تا فريمور 3 بيشتر اپديت نشده !!
نهايت تا 3.1.3
اما از 4 به بالا پشتيباني نشده، چون تواناييش رو واقعا نداره
حتي ايفون 3جي هم زورش به ورژن 4 نرسيده و مشكل داره ;)
كه قطعا بري به ورژن 3 خيلي بهتر از ورژن 2 هست
بله شما وصل كنيد به ايتيونز و ه اينترنت وصل باشيد خودش بهتون ميگه كه اخرين ورژن گوشي چي هست توي سرورهاياپل
بعد ميتونيد ريستورش كنيدجيلبريكش هم خيلي راحته با نرم افزار redsnow ميتوني اين كارو بكني

سوال دوم هم بايد بگم كه اونها مربوط به سيستم عامل گوشي هست و پاك نميشه
اما اطلاعات درونش پاك ميشه مثل دفتر تلفنت
اما تو وقتي به نرم افزار ايتيونز وصل كني و سينك رو بزني شروع ميكنه به بك اپ گرفتن ازش
بعد از اينكه فريمور گوشي رو اپدي كردي خودش برات گزينه ي ريستور رو نشون ميده كه وقتي restore كني كل اطلاعاتت برميگرده روي گوشي

سوال سوم هم بگم كه سورس اين اطلاعات توي يه سري سايت هست مثل apptrackr
يا pandaapp كه ميتوني داونلود كني و دابل كليك كه بكني مياد توي نرم افزار ايتيونز و وقتي سينك رو بزني نصب ميكنه روي گوشي

سوالهاي ديگه هم يادت اومد در خدمتيم

دوست من اولا ممنونم خیلی خیلی زیاد

بعدش ُ میشه یه لینک به من بدید برای این نرم افزار redsnow که هم دانلود کنم هم یه آموزشی بده. ممنونم

قبل از اون برای آپگرید به آخرین firmware میتونم از همون itunes استفاده کنم.؟؟ این که گوشی الا jailbrake شده مشکلی به وجود نمیاره؟؟؟

بازم متشکر و ممنون.

دوست من اولا ممنونم خیلی خیلی زیاد

بعدش ُ میشه یه لینک به من بدید برای این نرم افزار redsnow که هم دانلود کنم هم یه آموزشی بده. ممنونم

قبل از اون برای آپگرید به آخرین firmware میتونم از همون itunes استفاده کنم.؟؟ این که گوشی الا jailbrake شده مشکلی به وجود نمیاره؟؟؟

بازم متشکر و ممنون.

http://www.redmondpie.com/jailbreak-iphone-os-3.1.3-firmware-with-redsn0w-0.9.4/

اين لينك رو باز كن فريمور و رداسنو با مراحل قدم به قدمش رو برات توضيح داده ;)
اره از همون ميتوني استفاده كن اگر اينترنت خوب داري
نه مشكلي ايجاد نميكنه

سلام .
این جیلبریک چه فرقی با جیلبریک با greenpoison داره ؟؟

در نهايت هر دو به يك جا ختم ميشن !! ==> Cydia

اما فرق دراسنو با گرين پويزون اينه كه رداسنو به كمك فريموري كه روي كامپيوتر داري دستگاه رو بوت و جيلبريك ميكنه
اما گرين پويزون مستقيما از روي سرور سايديا رو نصب ميكنه روي گوشي !!

رداسنو از يه لحاظايي برتري داره اونم اين كه ممكنه كسي وايرلس نداشته باشه يا دسترسي به اينترنت خوب نداشته باشه ;)

در واقع رداسنو افلاين جيلبريك ميكنه گرين پويزون انلاين
خودمم نفهميدم چي گفتم :d

الان موضوع جیلبریک این تاپیک با Redsnow هست ؟
برای اینکه بعضی ها wireless هم ندارن راه حل هست ، با redsnow میتونن به صورت آفلاین بعد از جیل نصب کنند .

خط اول منظورم این بود این تاپیک آموزش جیل با red snow هست ؟؟ یا چیز دیگه ؟
خط 2 : جمله امری بود ، سوال نبود :d

مشکل

سلا دوستان
من به یه مشکلی خوردم.

من گوشی رو به 3.1.3 آپگرید کردم ،0.9.4 redsnow رو هم گرفتم ولی وقتی فایل IPSW رو تو مرحله اول بهش میدم یه پیغام میده که Unable to recognize specified ipsw در حالی که من گوشیم رو با همین فایل آپگرید کردم.

کمککککککککککککککککککک

سلا دوستان
من به یه مشکلی خوردم.

من گوشی رو به 3.1.3 آپگرید کردم ،0.9.4 redsnow رو هم گرفتم ولی وقتی فایل IPSW رو تو مرحله اول بهش میدم یه پیغام میده که Unable to recognize specified ipsw در حالی که من گوشیم رو با همین فایل آپگرید کردم.

کمککککککککککککککککککک

عزيز دلم اصلا غصه نخور !!
رداسنو براي ساختن كاستوم از سايديا توي 3.1.3 به ريستور 3.1.2 احتياج داره !!! ;)

يعني تو روي 3.1.3 اپگريد كردي اما براي جيلبريك بايد ورژن 3.1.2 رو بدي به رداسنو

هيچ مشكلي الان نداري، فقط ريستور 3.1.2 رو داونلود كن و بده به رداسنو و مراحل رو طبق روال انجام بده براي جيلبريك

عزيز دلم اصلا غصه نخور !!
رداسنو براي ساختن كاستوم از سايديا توي 3.1.3 به ريستور 3.1.2 احتياج داره !!! ;)

يعني تو روي 3.1.3 اپگريد كردي اما براي جيلبريك بايد ورژن 3.1.2 رو بدي به رداسنو

هيچ مشكلي الان نداري، فقط ريستور 3.1.2 رو داونلود كن و بده به رداسنو و مراحل رو طبق روال انجام بده براي جيلبريك

سلام

من نمیدونم چرا به این تیکه تو اون صفحه دقت نکردم. ممنون.
من تمام مراحل رو انجام دادم ، گوشی آخرش Restart شد و اومد بالا ... حالا بازم چنتا سوال دارم

1-الان از کجا باید بفهمم که گوشی جیلبریک شده یا نه؟؟؟
(راستش شاید بهتره اینجوری بپرسم...جیلبریک برا اینه که گوشی رو بشه روش برنامه نصب کرد؟؟؟ آنلاک یعنی اینکه بشه با سیم کارتی غیر از همون سیم کارتهای طرف قرارداد آیفون کار کرد ؟؟؟ با بر عکس ؟؟؟ یا هیچکدوم :-/:-/:()

2-من الان باید Cydia داشته باشم؟؟؟ پس چرا ندارم؟؟؟

3-اصلا این Cydia چی هست که هر Jailbrake باید به اون ختم شه؟؟؟ من قبلا ازش فقط برای دانلود theme و ... استفاده میکرم.

4-این Springboard چیه اصلا؟؟؟

5- چرا الان هر برنامه ای غیر از خود برنامه های اصلی رو باز میکنم میپره بیرون؟؟؟ (فکر کنم گند زدم با Jailbrake کردن :d )

6- الان برا اینکه من یه سری از برنامه هامو پاک کنم چی کار بایدبکنم؟؟؟ با نگهداشتن Home و زدن ضربدر برنامه Unistall میشه یا فقط آیکونش میره؟؟؟

7-الان همتون میخواید منو خفه کنید ... نه؟؟؟ :-@:surrender:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or