جنگی عظیم با COD و GTA V در پیش است

hitman- 47

کاربر سایت
48648161656855308839.jpg

ناشر بازی Call of Duty: Ghosts یعنی اکتویژن ضمن تبریک گفتن به سازنده بازی GTA V یعنی راکستار به این شرکت هشدار داد که عقب بکشد زیرا که بازی COD قصد دارد رکورد آنها را از چنگالشان به بیرون بکشد.مدیر سناریو انگلستان این شرکت با مصاحبه ای با MCV چنین گفت که :

ما به شرکت راکستار تبریک گفتیم و ما حال به دنبال گرفتن رکورد قبل از عنوان بعدی سری بازی GTA هستیم.

این در حالی است که GTA V تاکنون 7 تا رکورد گینس را به نام خود ثبت کرده است به خاطر فروشی که بعد از انتشارش در 17 سپتامبر داشته است.حال هم که به تازگی پر فروش ترین بازی ژاپن است.

Call of Duty: Ghosts در 5 نوامبر برای PC,PS3 , XBOX 360 و برای کنسول های نسل بعد چندی بعد به انتشار خواهد رسید.

منبع

آخرین ویرایش:
رکورد دسته اقاس ، تکذیب شد:d اکتی ورداشته امار تمام خرده فروشی ها از نسخه های هر دو نسل داده شده .. انقدر تو 1 روز ، یعنی نسخه نسل بعد هم حساب شده

بفرمایید منبع
اونایی که لایک میزنن توجه فرمایند!!!!

اینم 2 ، GAMESPOT

meaning the figure is made up of units sold to retailers and not necessarily sales to consumers.

شما اول کامل متن خبر رو بخون بعد بیا شاکی شو. اونایی که لایک می زنن این کار رو کردن.
================================================================
این فقط مسخره بازی Activision برای اومدن تو خبر هاس، اکثر این سایت های خود فروخته هم میان سریع تیتر رو میزنن که بازی 1 میلیارد فروخته بعد میان تو یه جای کوچیک میزنن که این به این معنی نیست که اینقدر فروش داشته. جالبه که همیشه میزنن units shipped! اولین بار میبینم که به کپی هایی که دادن به فروشنده ها میگن units sold! به جان خودم کم کم دارم به این می رسم که Activision اکثر سایتهای معتبر رو می خره!!

آخرین ویرایش:
چی میشه یک نسخه بزنن مدرن نباشه
جنگ جهانی و هیتلر اینا باشه

شما برو Cod 1 2 3 رو بازی کن!
نه الان با یک گرافیک قابل قبول و خوب بدن

آخرین ویرایش:
در کل به نظر من این حقیقت رو قبول کنید که این بازی در پایان 100% بیشتر از GTA V فروش خواهد کرد. حالا حالا ها هم این قضیه صادق خواهد بود، حد اقل تا یک دهه دیگه COD با همین موتور و همین سیستم بازی پر فروش ترین بازی خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or