جنگی عظیم با COD و GTA V در پیش است

hitman- 47

کاربر سایت
48648161656855308839.jpg

ناشر بازی Call of Duty: Ghosts یعنی اکتویژن ضمن تبریک گفتن به سازنده بازی GTA V یعنی راکستار به این شرکت هشدار داد که عقب بکشد زیرا که بازی COD قصد دارد رکورد آنها را از چنگالشان به بیرون بکشد.مدیر سناریو انگلستان این شرکت با مصاحبه ای با MCV چنین گفت که :

ما به شرکت راکستار تبریک گفتیم و ما حال به دنبال گرفتن رکورد قبل از عنوان بعدی سری بازی GTA هستیم.

این در حالی است که GTA V تاکنون 7 تا رکورد گینس را به نام خود ثبت کرده است به خاطر فروشی که بعد از انتشارش در 17 سپتامبر داشته است.حال هم که به تازگی پر فروش ترین بازی ژاپن است.

Call of Duty: Ghosts در 5 نوامبر برای PC,PS3 , XBOX 360 و برای کنسول های نسل بعد چندی بعد به انتشار خواهد رسید.

منبع

آخرین ویرایش:
باید بره کالاف با هم سبک خودش یابهتر بگم بتل فیلد که به نظر خودم فروشش خیلی بیشتر خواهد بود همینطور پیشرفت خیلی زیادی کرده رقابت کنه نه یه بازی کاملی مثل gta v !!!!

همیشه بازی های شوتر فروش خوبی داشته، بخصوص اگه cod یه طرف ماجرا بوده! به نظر نمیاد اکتیویژن حرف دور از انتظاری زده باشه! بخصوص که multiplayer یه بازی شوتر خیلی پرطرفدار تر از هر ژانر دیگری هست!

دیگه حرف از کمپری نزنید که خندم میگیره ... :-j چیزی که کلا bf معروفه در موردش همین کمپرهای تو بازی هستن ...

59241754365003888684.jpg

نمی فهمم چرا درک این قضیه اینقدر واسه بعضی ها سخته که سایز map رابطه ی مستقیمی با رواج camping داره و camp توی map کوچک تر نتیجه ی بهتری میده و با مقایسه ی سایز mapهای COD(که از یه سرش نارنجک پرت می کنی میرسه سر دیگش و شیش نفر با هم میرن هوا) با mapهای BF(یک عقل سالم متوجه میشه کدوم بزرگ تره) میشه این نتیجه رو گرفت که camp تو COD نتیجه ی بهتری میده پس منطقی تر هست که این تکنیک تو COD بیشتر استفاده بشه این طور نیست آیا اساتید؟ :d

خطاب به Activition باید بگم بسته دیگه،چقدر می خوای با یه IP تکراری پول پارو کنی،بازیتون دیگه تکراری شده،اگر مانند RockStra Games شما هم خلاقیت و ایده های جالب تو بازیتون اجرا می کردین دلم نمی سوخت و می گفتم که این رکورد حق شما هم هست اما افسوس...

اگر گیمران آمریکایی و اروپایی که فقط عاشق خشونت و جنگ هستند فقط یک درصد عادتشون نسبت به خرید بازیهاتون فروکش کنه اون وقته که سری COD به سرنوشت Dark Sider دچار می شه که هیچ استودیویی نمی خواست بخره امتیازش رو،پس امیدوارم این IP که خاطرات خوبی باهاش دارم رو بخاطر پول خواریهاتون نابودش نکنید

مگه خود بازیشون رو با GTA V مقایسه کرده که یه همچین نظراتی میدین ؟

از لخاظ فروش گفته ، که اونم همچین دور از ذهن نیست که CoD رکورد فروش رو بزنه .

آمار فروش را فقط ناشر اعلا می کنه یا جاهای دیگه هم بررسی میشه ؟ مثلا همین اکتی هر سال اعلام میکنه که COD فروشش نسبت به قبل بیشتر شده ولی بعنوان مثال نسخه PC تعداد پلیرهایی که روز عرضه بازی میان تو استیم هر سال کمتر شده یا سایت آمازون انگلستان هم لیست بازیهای پرفروش 15 سال اخیرش را اعلام کرد MW2 و MW3 از BO2 بالاتر هستن ولی اکتی میگه فروش BO2 خیلی بشتر از Mw2 بوده ،پس چه جوری هر سال آمار فروش بازی بیشتر میشه؟

بحث فروش cod نسبت به فروش gta 5 مثل مقایسه فروش یه فیلم (پ و ر ن و) و فروش فیلمی هالیوودی با جلوه های ویژه هست بعله جفتشون فروش بالایی دارن و مردم پسند :dاما کدوم فیلم براش زحمت بیشتر کشیده میشه.البته cod مثل کوکاکولا فروش زیادی داره و توی هر ده کوره ای حتی توی روآندا هم این محصول رو میشناسن.اما من نمیدونم چرا این روزها بعضی از شرکتها میخوان به نوعی *R رو مورد عنایت خودشون قرار بدن.

مقایسه یه بازی OW و همه پسند که از کوچیک تا پیرمرد همه دلیلی برای بازی کردنش دارن با یه بازی Action محض فقط از دستان موفق کاربران همیشه در صحنه بازیسنتر بر میاد

بحث فروش cod نسبت به فروش gta 5 مثل مقایسه فروش یه فیلم (پ و ر ن و) و فروش فیلمی هالیوودی با جلوه های ویژه هست بعله جفتشون فروش بالایی دارن و مردم پسند :dاما کدوم فیلم براش زحمت بیشتر کشیده میشه.البته cod مثل کوکاکولا فروش زیادی داره و توی هر ده کوره ای حتی توی روآندا هم این محصول رو میشناسن.اما من نمیدونم چرا این روزها بعضی از شرکتها میخوان به نوعی *R رو مورد عنایت خودشون قرار بدن.

اين استفاده بسيار زيباي شما از مثال هاي جالب واقعا تحسين برانگيزه!

چیزی که کلا bf معروفه در موردش همین کمپرهای تو بازی هستن ...
برو بابا مپ هاي BF رو با مپ هاي CoD مقايسه مي كني كه اندازه اتاق منن :-j

چرت گفته اكتي , GTA حكم ناموس رو داره واسه صنعت , اگه GTA دست اكتي بود تا الان GTA XXII هم ديده بوديم :-j

زیاد شلوغش نکنید، COD بازم میاد و مثل خـــَر فروش می‌کنه :d
حالا امسال رکورد رو جا به جا نکنه، سال بعد با GHOST 2 رکوردشکنی می‌کنه. با هر چی شوخی می‌کنید با فروش COD شوخی نکنید. کلی طرفدار داره و روی همه پلتفرم‌ها هم عرضه می‌شه، اصلاً دور از انتظار نیست به نظرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or