FARNOOD007
کاربر سایت
پول کنسول رو آدم میده که خب با کمی ضرره ، پول اصلی توی استور کنسول در میاد.دقیقا بحث مقایسه نیست ، انتحاری ها آرامش خودشون رو حفظ کنن
الان رفتم دیدم مثل اینکه دلیل گرفتن این پولها هزینه زیرساخت شبکه این پلتفرمهاست.
Chatgpt میگه :
"سونی (PSN) و مایکروسافت (Xbox Live) یک سیستم سراسری برای مدیریت آنلاین دارن: پروفایل کاربر، لیست دوستان، چت صوتی، سیستم Matchmaking، ترولینگ/ریپورت، امنیت اکانت و Trophy/Achievementها. اینها یکپارچه روی همهی بازیها کار میکنن، نه فقط روی یک عنوان خاص."
اما خب همه اینها رو استیم داره ، تک به تکش رو ولی هزینه ای بابتش نمیگیره.
حالا اگه دلایل دیگه ای داشته باشه من نمیدونم.
ولی آره اصلا جذاب نیست.
حالا درسته بخشی از این پول رو با دادن بازی رایگان و... پوشش میدن ولی خب پلتفرم رو جوری تغییر بدن که ناشر بازی همه چیز رو به عهده بگیره و از این سمت هم از پلیر پولی نگیرن و نخوان برای جبران بازی رایگان بدن.
حالا اگه بخشی از این پولها برگرده به استودیوها و ناشرها برای زنده نگه داشتن سرورها و... خب معنی پیدا میکنه ، شاید همین باعث میشه که ناشرها هزینه نگه داری سرورها رو از پلیرهای PC نگیرن.
اما اگه فقط میره تو جیب سونی/مایکرو از دید منی که PCگیمر هستم خب عجیبه.
این subscription برای بازی کردن رو سال هاست نمیفهمم ولی خب چاره ای نیست باید آدم پول بده.
پول بزرگی هم هست ، هم روی ایکس باکس هم پلی استیشن.
سونی که یک درآمد بزرگی از اونجا داره، مایکروسافت کمتر کنسول میفروشه از اونجا درآمدش قطعا اندازه سونی نیست.
اما در کل پول زوره، بازی که یک قسمتی از سودش برای شماست ، کنسول هم حتی با ضرر باز هم پلتفرم شماست.
تازه مایکروسافت پدرسوخته روی ایکس باکس صفحه اصلی داشبورد تبلیغ هم میذاره