جنجال سنتر (فقط پیرامون سرگرمی ها )

جدی دلیل انقدر پسرفت چی هست؟ چند وقت پیش سوپر من رو دیدم، cg اونم خیلی پایینتر از انتظار بود
دلایلش زیاده...

اما اصلی ترین دلیلش اضافه شدن فراوان،کارگردان هایی که صرفا به خاطر بنگاه های هالیوودی کیلو کیلو پروژه می گیرن و اصلا ویژن نهایی از کار رو متصور نیستن و عملا یکجور قدم به قدم جلو می رن...

Dune های ویلنوو نگاه کنیم می بینیم ویلنوو با نصف بودجه کارهای مارول cgi بهتری ارائه داده! چون این کارگردان ها از همون ابتدا کل فیلم و سکانس هارو دقیق تو ذهنشون می دونن...برا همین تکلیف تیم جلوه های ویژه مشخص هست!

ولی تو استدیو های مارول رو نگاه کنیم، بیایم استخدامی های DEI رو هم کنار بزاریم که در حد افراد کمال گرای گذشته نیستن!!!!!

از هر بخش ممکنه چندین سکانس توسط تیم های مختلف بسازن، یعنی منابع رو کاملا تقسیم می کنن... تیم های مختلف خروجی های مختلفی می سازن،تو تدوین حالا از بینشون نهایی می کنند!

ولی یادمه یکی از معروف ترین مثال ها برای جلوه ویژه خوب،دزدان دریایی کاراییب 2 هست، من یک برنامه ای درمورد این می دیدم، اعضای ارشد پروژه می گفتن از همون اول می دونستیم ما چی می خوایم و تمام منابع رو روی یک چیز واحد می گزاشتیم!!!!

درحالیکه تو بلاک باستر هایی که دست کارگردان های مطرح نیست... این اشتباه مدیریتی باز تکرار می شه... هم بودجه می ره بالا، هم اینکه تمام منابع صرف خروجی اون cgi نمی شه...

وگرنه از هالیوود فاصله بگیریم، بیایم جلوه های ویژه آثار شرقی رو در زمان های پنج ساله باهم مقایسه کنیم،می بینم واقعا اونا هنوز دارن پیشرفت رو ادامه می دن!

این مشکلات بیشتر داره تو غرب دیده می شه تا اینکه بگیم،کل دنیا دچار این بحران شده...

خب پلاس ساده الان یکسالش 6.5میلیون هست کمر آدم میشکنه
این رسما جیب بری هست
پلاس چه بولشتیه !!!!
طرف بازی رو خریده باز باید ی پول دیگه ای بده که بخش مولتی پلیر رو بازی کنه !!!!
چه 6 میلیون چه 6 قرون !

آخرین ویرایش:
این رسما جیب بری هست
پلاس چه بولشتیه !!!!
چه 6 میلیون چه 6 قرون !
سونی ی جیب بر پست فطرته
برای اکسباکس هم همینه برای نینتندو هم همینه. ضمن اینکه هر ماه حداقل شش هفت بازی رایگان در اختیار میذارن ، آیا تو PC چنین چیزی هست؟؟
قبل فحش دادن اصلا ببین داری راجب چی صحبت میکنی

این رسما جیب بری هست
پلاس چه بولشتیه !!!!
چه 6 میلیون چه 6 قرون !
سونی ی جیب بر پست فطرته
مهمترین دلیل کوچ من از کنسول به PC همین بود

اپیک هر هفته 2 تا بازی فری میده :D
خودتم میدونی سطح بازیهای free اپیک چقدر با پلاس و گیمپس فرق داره دی:
حالا تخفیف هایی که بابت اشتراک پلاس و گیمپس رو بقیه محصولات استور میدن هم به کنار که حالا سالی ۸۰ دلار که پس انداز دو روز اون طرفیا هست که بابت اشتراک سالانه میدن بجاش کلی محتویات میگیرن و حالا این قضیه بخواد به مای ایرانی بربخوره

این رسما جیب بری هست
پلاس چه بولشتیه !!!!
چه 6 میلیون چه 6 قرون !
ما روی pc به این عادت نداریم و عجیبه برامون.
امیدوارم با این قاتی و درهم شدن پلتفرمها تو همدیگه این مصیبت پاش به pc باز نشه.

این رسما جیب بری هست
پلاس چه بولشتیه !!!!
چه 6 میلیون چه 6 قرون !
بنظرم باید حداقل برا بازی هایی که تمرکز اصلی رو بخش مولتی هست بخش مولتی رو بدون نیاز به پلاس میکردن
الان کی میره ۷۰ دلار میده که بخش داستانی بتل ۶ رو بازی کنه؟
یا مثلا هلدایورز ۲ این که اصلا پلاس نداشته باشی نمیتونی اجراش کنی

توی استیم از این سیاست های بولشت استقبال نمیشه. سر چندتا بازی سونی که لاگین میخواست PC پیلرها حسابی از خجالتشون دراومدن، چه برسه به موضوع به این مهمی
یادمه یه سری بازی های زمان عرضه روی EpicGames منتشر شد اکثر پلیرا سمتش نرفتن تا بالاخره روی استیم هم اومد. حتی سیاست های جذاب و سهولت استفاده استیم باعث شد لانچر بقیه شرکت ها مثل بتل نت و EA به قهقرا برن
بعید میدونم خودم استیم هم دلش بخواد همچین سیاستی رو پیاده کنه چون رویکردش همیشه جلب رضایت کاربر بوده تا فقط سود کردن

قطعا تا استیم هست این اتفاق نمی افته

الان بازی تارکوف بعد از سالها قراره روی استیم منتشر بشه
گفته هرکسی که بازی رو روی لانچر اصلی Battlestate داره باید دوباره بازی رو روی استیم بخره !!!!
اگر نسخه Age of darkness رو دارید حداقل باید نسخه استاندارد بازی رو روی استیم بخرید
منتظرم تا یوزر اسکور های استیم بیاد ت از خجالتشون در بیان

اینجا حالا متاسفانه تاپیک bf6 هست الان خیلیا میان ببینن خبری شده اما دعوا سر گلد و پلاسه 😂 اما امیدوارم روی کنسول هم این قضیه جمع بشه همه راحت انلاین بازی‌ بکنن چون به نظر من هیچوقت منطقی نبوده.

اینجا حالا متاسفانه تاپیک bf6 هست الان خیلیا میان ببینن خبری شده اما دعوا سر گلد و پلاسه 😂 اما امیدوارم روی کنسول هم این قضیه جمع بشه همه راحت انلاین بازی‌ بکنن چون به نظر من هیچوقت منطقی نبوده.
دقیقا بحث مقایسه نیست ، انتحاری ها آرامش خودشون رو حفظ کنن :))

الان رفتم دیدم مثل اینکه دلیل گرفتن این پولها هزینه زیرساخت شبکه این پلتفرمهاست.
Chatgpt میگه :
"سونی (PSN) و مایکروسافت (Xbox Live) یک سیستم سراسری برای مدیریت آنلاین دارن: پروفایل کاربر، لیست دوستان، چت صوتی، سیستم Matchmaking، ترولینگ/ریپورت، امنیت اکانت و Trophy/Achievementها. این‌ها یکپارچه روی همه‌ی بازی‌ها کار می‌کنن، نه فقط روی یک عنوان خاص."

اما خب همه اینها رو استیم داره ، تک به تکش رو ولی هزینه ای بابتش نمیگیره.
حالا اگه دلایل دیگه ای داشته باشه من نمیدونم.

ولی آره اصلا جذاب نیست.
حالا درسته بخشی از این پول رو با دادن بازی رایگان و... پوشش میدن ولی خب پلتفرم رو جوری تغییر بدن که ناشر بازی همه چیز رو به عهده بگیره و از این سمت هم از پلیر پولی نگیرن و نخوان برای جبران بازی رایگان بدن.
حالا اگه بخشی از این پولها برگرده به استودیوها و ناشرها برای زنده نگه داشتن سرورها و... خب معنی پیدا میکنه ، شاید همین باعث میشه که ناشرها هزینه نگه داری سرورها رو از پلیرهای PC نگیرن.
اما اگه فقط میره تو جیب سونی/مایکرو از دید منی که PCگیمر هستم خب عجیبه.

این رسما جیب بری هست
پلاس چه بولشتیه !!!!
چه 6 میلیون چه 6 قرون !
دقیقا طرف هم کنسولو ازت خرید هم بازی پلاس چیه دیگه دزدیه واقعا باید همه مصرف کننده ها اعتصاب کنن باز ایکس باکس خیلی بهتره گیم پسش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or