جنجال سنتر (فقط پیرامون سرگرمی ها )

کلا زامبی کانسپتی نچسب و به شدت اورریتدی هست(حالا چه اثر فانتزی باشه چه Sci fi...) اصلا جذاب نیست... هر فیلم و سریالی و بازی هم با این تم... فراتر از سرگرمی به شدت ساده نمی ره... از غربی ها که توقع نمی ره... باید دوسشون داشته باشند...ولی متاسفانه اینکه برخی شرقی ها هم روایت داستان با این موضوع رو دوست دارن جای افسوس فقط داره...:دی

Pvp و pveیه ویدیو گیم، در قیاس یا مثل با موسیقی، نبستا استنتاجی(=قیاسی) یا استقرایی
Pvp بداهه ترِ و pve مثلِ اهنگ تمرین شده (کم چیزی نیست و بیشتر اثار اینن)
مشترکا زیر مجموعه اثار با استفاده از انگشت

از اونجایی که بعد مرحوم تیپ سنتر این تاپیک جزو محدود جاهایی هست که هستید:
پلوپز چی پیشنهاد میدید؟ رنج قسمت حدودای 6 یا 7 و تومن، ۴ نفره، اگرم قابلمه داخلش تفلون نباشه چه بهتر اگرم هست باهاش کنار میام.
خودم نزدیکه پارس خزر بخرم، اما خیلی مطمئن نیستم.
دوستان منم یه سوال داشتم . اینکه پلوپز با قابلمه چه فرقی داره ؟ برنج طلا میده ؟ حالا جدا چیه فرقشون؟

از اونجایی که بعد مرحوم تیپ سنتر این تاپیک جزو محدود جاهایی هست که هستید:
پلوپز چی پیشنهاد میدید؟ رنج قسمت حدودای 6 یا 7 و تومن، ۴ نفره، اگرم قابلمه داخلش تفلون نباشه چه بهتر اگرم هست باهاش کنار میام.
خودم نزدیکه پارس خزر بخرم، اما خیلی مطمئن نیستم.
پارس خزر 4 نفره دارم دو سالی هست که استفاده می‌کنم هیچ مشکلی نداشتم. فقط چند وقتی هست تایمرش صدا میده. دیگ‌ش تفلونه
دوستان منم یه سوال داشتم . اینکه پلوپز با قابلمه چه فرقی داره ؟ برنج طلا میده ؟ حالا جدا چیه فرقشون؟
پخت برنج با پلوپز حتی نسبت به روش پخت کته هم راحت تره، از آب‌کشی که بسیار راحت تره. معمولا برنج رو هم خوب در میاره.

ـــــ

فایتینگ‌های قدیمی کپکام مخصوصا (marvel vs capcom) >>>>> mortal kombat و tekken های جدید

آخرین ویرایش:
پلوپز برنج رو می‌ریزی و یه دکمه می‌زنی و تموم میشه 😁 قابلمه کلی دنگ و فنگ و آب‌کشی و تایم بندی و تنظیم دما برای ته نگرفتن داره. حالا من خودم مولتی‌کوکر گرفتم و حقیقتا هم از صدای مزخرف زودپز برای گوشت راحت شدم و هم اینکه خورشت و اینا رو خیلی بهتر میشه باهاش پخت. ولی انصافا اگر کسی واقعا حرفه‌ای باشه، پخت دستی برنج اونم به سبکی که ما ایرانی‌ها دوست داریم یه چیز دیگه هست. ولی پلوپز و مولتی‌کوکر برای مواقع ضروری خیلی خوبه :دی من حتی آبگوشت هم پختم باهاش و انصافا انتظار همچین چیز خفنی رو نداشتم :دی

پ.ن: یکی از دوستان اینا رو انتقال بده آشپز سنتر به نظرم بهتره :دی

آخرین ویرایش:
پلوپز برنج رو می‌ریزی و یه دکمه می‌زنی و تموم میشه 😁 قابلمه کلی دنگ و فنگ و آب‌کشی و تایم بندی و تنظیم دما برای ته نگرفتن داره. حالا من خودم مولتی‌کوکر گرفتم و حقیقتا هم از صدای مزخرف زودپز برای گوشت راحت شدم و هم اینکه خورشت و اینا رو خیلی بهتر میشه باهاش پخت. ولی انصافا اگر کسی واقعا حرفه‌ای باشه، پخت دستی برنج اونم به سبکی که ما ایرانی‌ها دوست داریم یه چیز دیگه هست. ولی پلوپز و مولتی‌کوکر برای مواقع ضروری خیلی خوبه :دی من حتی آبگوشت هم پختم باهاش و انصافا انتظار همچین چیز خفنی رو نداشتم :دی

مولتی کوکر چیه پدر گرامی؟ :D لینک یا اسمشو بزار ببینم

اون حس بازی کردن که از سال های 2002 تا 2018 داشتم از بین رفته متاسفانه نمیدونم شاید بخاطر مشکلاتی فکری که دارم باشه اما امیدوارم برگرده یروز تا مثل قبل با شور و اشتیاق بشینم بازیشون کنم
نسبت به حسی که الان دارم سینما رو به گیم ترجیح میدم چون دیگه حتی نای روشن کردن سیستم رو هم ندارم

اون حس بازی کردن که از سال های 2002 تا 2018 داشتم از بین رفته متاسفانه نمیدونم شاید بخاطر مشکلاتی فکری که دارم باشه اما امیدوارم برگرده یروز تا مثل قبل با شور و اشتیاق بشینم بازیشون کنم
نسبت به حسی که الان دارم سینما رو به گیم ترجیح میدم چون دیگه حتی نای روشن کردن سیستم رو هم ندارم

سن بالا رفته و چیزهای جدید برای ذوق زده شدن با توجه به تجارب قبلی خیلی کمتر شده

الان من بتای بتل ۶ رو که زدم با اینکه یه سری ها برام جذاب بود ولی برگشتم به خودم گفتم خوب اینکه مثل قدیم هاست دیگه اوایل خیلی خوب میری میزنی برمیگردی بعد یه مدت تکراری میشه شروع میکنی به در و دیفال نگاه کردن

یا اکثرا پیچش های داستانی یا سورپرایزهارو میتونیم حدس بزنیم، گرشت اون زمانی که مولا تو انچارتد فلان اتفاق یهویی می افتاد کف ادم می برید، الان دیگه از روی زاویه دوربین هم ادم میتونه بفهمه قراره چی بشه

سر جمع جوونی رفتی و مارو گذاشتی

البته بازم چیزهایی برای دیدن هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or