hbk2008
کاربر سایت
مربوط به کدوم event بود ؟؟View attachment 388009
براک لزنز دیشب بعد از گذشت دوسال از اتهامات جنسی جنل گرنت به WWE برگشت
مربوط به کدوم event بود ؟؟View attachment 388009
براک لزنز دیشب بعد از گذشت دوسال از اتهامات جنسی جنل گرنت به WWE برگشت
شب دوم سامراسلم بعد از مسابقه جان سینا و کودی رودزمربوط به کدوم event بود ؟؟

دوستان منم یه سوال داشتم . اینکه پلوپز با قابلمه چه فرقی داره ؟ برنج طلا میده ؟ حالا جدا چیه فرقشون؟از اونجایی که بعد مرحوم تیپ سنتر این تاپیک جزو محدود جاهایی هست که هستید:
پلوپز چی پیشنهاد میدید؟ رنج قسمت حدودای 6 یا 7 و تومن، ۴ نفره، اگرم قابلمه داخلش تفلون نباشه چه بهتر اگرم هست باهاش کنار میام.
خودم نزدیکه پارس خزر بخرم، اما خیلی مطمئن نیستم.
پارس خزر 4 نفره دارم دو سالی هست که استفاده میکنم هیچ مشکلی نداشتم. فقط چند وقتی هست تایمرش صدا میده. دیگش تفلونهاز اونجایی که بعد مرحوم تیپ سنتر این تاپیک جزو محدود جاهایی هست که هستید:
پلوپز چی پیشنهاد میدید؟ رنج قسمت حدودای 6 یا 7 و تومن، ۴ نفره، اگرم قابلمه داخلش تفلون نباشه چه بهتر اگرم هست باهاش کنار میام.
خودم نزدیکه پارس خزر بخرم، اما خیلی مطمئن نیستم.
پخت برنج با پلوپز حتی نسبت به روش پخت کته هم راحت تره، از آبکشی که بسیار راحت تره. معمولا برنج رو هم خوب در میاره.دوستان منم یه سوال داشتم . اینکه پلوپز با قابلمه چه فرقی داره ؟ برنج طلا میده ؟ حالا جدا چیه فرقشون؟
پلوپز برنج رو میریزی و یه دکمه میزنی و تموم میشهدوستان منم یه سوال داشتم . اینکه پلوپز با قابلمه چه فرقی داره ؟ برنج طلا میده ؟ حالا جدا چیه فرقشون؟
پلوپز برنج رو میریزی و یه دکمه میزنی و تموم میشهقابلمه کلی دنگ و فنگ و آبکشی و تایم بندی و تنظیم دما برای ته نگرفتن داره. حالا من خودم مولتیکوکر گرفتم و حقیقتا هم از صدای مزخرف زودپز برای گوشت راحت شدم و هم اینکه خورشت و اینا رو خیلی بهتر میشه باهاش پخت. ولی انصافا اگر کسی واقعا حرفهای باشه، پخت دستی برنج اونم به سبکی که ما ایرانیها دوست داریم یه چیز دیگه هست. ولی پلوپز و مولتیکوکر برای مواقع ضروری خیلی خوبه
من حتی آبگوشت هم پختم باهاش و انصافا انتظار همچین چیز خفنی رو نداشتم
![]()
اینهمولتی کوکر چیه پدر گرامی؟لینک یا اسمشو بزار ببینم
اون حس بازی کردن که از سال های 2002 تا 2018 داشتم از بین رفته متاسفانه نمیدونم شاید بخاطر مشکلاتی فکری که دارم باشه اما امیدوارم برگرده یروز تا مثل قبل با شور و اشتیاق بشینم بازیشون کنم
نسبت به حسی که الان دارم سینما رو به گیم ترجیح میدم چون دیگه حتی نای روشن کردن سیستم رو هم ندارم