جمع آوری Medal Of Honor از فروشگاه های Gamestop!

SaDrA-HhH

Loyal Member
moh.jpg

جمع آوری Medal Of Honor از فروشگاه های Gamestop!

بله پيش فروش اين بازی در فروشگاه هايی که در پايگاه های نظامی قرار دارند متوقف شده است.

علت اين کار هم قابليت بازی در نقش طالبان اعلام شده است.

GAMESTOP طی بيانيه ايی در اين مورد ميگويد: اين بخش توهين به سربازان ارتش آمريکاست که هم اکنون در حال خدمت هستند يا پيش از اين به خدمت نظامی ميپرداختند.

و در نهايت ذکر شده است که برای پيش خريد اين بازی بايد به فروشگاه هايی که خارج از پايگاه های نظامی هستند مراجعه شود.

پيش از اين وزير دفاع انگلستان از مردم خواسته بود از خريدن اين بازی خود داری کنن!

آخرین ویرایش:
این آمریکایی ها هم فکر کردند تحفه ان زیادی خودشون رو آدم حساب میکنن . مگه بقیه بازیا نیستند که نظامی های یک کشور توسط نظامی های یک کشور دیگه کشته میشن ؟
طالبانم آدمن دیگه . دل دارن خو :d

آخرین ویرایش:
بیخودی نیست طرف میدا تو صدا و سیما هی میگه بازی سیاسی هستش ما میگیم بی خیال بازی رو چه به سیاست اما همین آمریکای ها هم خر هستن .

فکر کنم چون در نقش تروریست بازی می کنیم گیر دادن.برای MW2هم برای همون مرحله که بین تروریست ها بازی میکردیم گیر داده بودن....
ولی بازم دلیل نمیشه(تازه خوب هم هست...شاید یجورایی خباثتشون هم نشون بده.)

می تونن تروریست ها رو از بازی حذف کنند و بعدا به صورت DLC بدن بیرون .
:-o
از بازی حذف بازی کنن؟ کل داستانش تو افغانستان جنگ با طالبانه چیو میخوان حذف کنن افغانیارو؟:دی
بعد ما بیایم بره افغانیا Microsoftpointبدیم که باهاشون بازی کنیم؟;;)

بیخودی نیست طرف میدا تو صدا و سیما هی میگه بازی سیاسی هستش ما میگیم بی خیال بازی رو چه به سیاست اما همین آمریکای ها هم خر هستن .

دوستان من فک کنم چون طالبان یه گروه تروریستی هست تقریبا ! باش برخورد شده !
گه یادتون باشه با مرحله NO RUSSIA توی CODMW2 هم برخورد شد چون تروریستی بود !
بحث سر این نیست که سرباز آمریکایی کشته بشه ! توی این همه بازی آمریکایی کشتیم و انگلیسی ! مثلا بازی های استراتژیک !
که به نظر من خوبه وقتی یه نفر که ذهنش و فکرش در حال رشده و تازه داره شخصیتش به صورت کامل شکل می گیره ! اون مرحله MW2 رو بازی می کنه ! شاید ازش لذت ببره ! و ذهنیتش رو تغییر بده ! خیلی چیزا از یه نقطه ی بسیار کوچیک شروع می شن و این ثابت شدسسس !!!
یکم تجزیه و تحلیل پیش خودتون بد نیست ! البته من زیاد از تزیلز های SP بازی خوشم نیومد ! :(
اگه قرار باشه کنسل بشه زیاد واسم مهم نبید ! :دی
و برای خواهش آخر ، لطفا نزنید ! :))

اینا سیاستشونه ! میخوان کاری کنن MOH زمین بخوره و COD بره بالا !!! وگرنه این واقعا اینقدر مهمه که بخوان اینقدر جنجالیش کنن ؟؟؟ به قول دوستمون CS که بدتره !
یکی بیاد این قسمت رو برای من شرح بده !
چطوری آخه ! چه ربطی داره !؟

آخرین ویرایش:
اینا سیاستشونه ! میخوان کاری کنن MOH زمین بخوره و COD بره بالا !!! وگرنه این واقعا اینقدر مهمه که بخوان اینقدر جنجالیش کنن ؟؟؟ به قول دوستمون CS که بدتره !

دوستان من فک کنم چون طالبان یه گروه تروریستی هست تقریبا ! باش برخورد شده !
گه یادتون باشه با مرحله NO RUSSIA توی CODMW2 هم برخورد شد چون تروریستی بود !
بحث سر این نیست که سرباز آمریکایی کشته بشه ! توی این همه بازی آمریکایی کشتیم و انگلیسی ! مثلا بازی های استراتژیک !
که به نظر من خوبه وقتی یه نفر که ذهنش و فکرش در حال رشده و تازه داره شخصیتش به صورت کامل شکل می گیره ! اون مرحله MW2 رو بازی می کنه ! شاید ازش لذت ببره ! و ذهنیتش رو تغییر بده ! خیلی چیزا از یه نقطه ی بسیار کوچیک شروع می شن و این ثابت شدسسس !!!
یکم تجزیه و تحلیل پیش خودتون بد نیست ! البته من زیاد از تزیلز های SP بازی خوشم نیومد ! :(
اگه قرار باشه کنسل بشه زیاد واسم مهم نبید ! :دی
و برای خواهش آخر ، لطفا نزنید ! :))

برا چی بزنم .:d

نظرت رو گفتی من همیشه معتقدم هر چقدر هم بازی رو یه شرکت بر مبنای سیاست ... هم بسازه میشینم و از بازی لذت میبرم نه به عنوان یه بازی سیاسی بلکه برای یه بازی جدید و لذت بخش .:)

انم که شما میگی برای بچه ها هستش به سن 5-14 سال نه سن 18 سالی که اوج سن بازی کردن این بازی هستش .;)

به نظر من فردا بیان بازی بسازن حمله به ایران درسته سیاسی هستش اما من که تو ایران هستم میخندم با این بازی یا ناراحت میشم .:-/ خوب مشخصه از خنده میمیرم :d برای این که بازی هستش.:d این عمل واقعا صورت نگرفته بازی هستش بازی .;) در صورتی هم که واقعا صورت گرفته بود جزوی از تاریخ بوده چه حال چه گزشته شما نمیتونی یک دسته رو از دنیا محو کنی .

آخرین ویرایش:
برا چی بزنم .:d

نظرت رو گفتی من همیشه معتقدم هر چقدر هم بازی رو یه شرکت بر مبنای سیاست ... هم بسازه میشینم و از بازی لذت میبرم نه به عنوان یه بازی سیاسی بلکه برای یه بازی جدید و لذت بخش .:)

انم که شما میگی برای بچه ها هستش به سن 5-14 سال نه سن 18 سالی که اوج سن بازی کردن این بازی هستش .;)

به نظر من فردا بیان بازی بسازن حمله به ایران درسته سیاسی هستش اما من که تو ایران هستم میخندم با این بازی یا ناراحت میشم .:-/ خوب مشخصه از خنده میمیرم :d برای این که بازی هستش.:d این عمل واقعا صورت نگرفته بازی هستش بازی .;) در صورتی هم که واقعا صورت گرفته بود جزوی از تاریخ بوده چه حال چه گزشته شما نمیتونی یک دسته رو از دنیا محو کنی .
من با اون قسمت قرمزه کاملا موافقم !
ولی خیلی ها توی همون سن 18 سالگی به قول شما هنوز توی دو راهی هستن !
برای انتخاب راهشون !
به نظر من این سن سنی هستش برای تحول!! خیلی از ایده های آدم ! دید آدم ! خیلی از علایقش تغییر میکنه ! و خیلی وقتا به چیزایی که نباید نظرش جلب میشه ! مثلا خیلی از سیگاری ها سن شروع سیگار کشیدنشون از 17 18 سالگی شروع میشه !
البته نمیگم که یه بازی انقدر تاثیر داره اونم قسمت مولتیش !
ولی باز هم تاثیر داره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or